aylin ama sen deeee oklavalıksın tam, kızım tamam küçük yerde oturuyosun da madem cocuk düşünüyosun, bak idrarında yanma var, büroda eşin dursun sen git görün bi doktora, yumurta takibini yaptır belki erken ya da geç yumurtluyosun, idrar kültürü ver, yani aaaaakızlar adet olacakmış gibi ama çok hafif sancı hissediyorum,yumurtluyo muyum?? ama akıntım yok gibi nerdeyse....:uhm:
hihhh kız yazık bunun için kızılır mı, ben hiç kıyamam yaaa kalk kendin aç çayını da senden büyüktür bir de belki yazık yaa azarlama valla ben çok üzülüyorum bizim hizmetlilere, masamı bile kendim siliyorum onlar yoruluyo diyekızlar azönce çaycıya kızdım.ben ona açık olsun dedim o bana getirmiş herif çayı.3 şeker attım öle içtim.gelince dedim çay çok berbattı 3 şekerle içebildim.:mymeka:
ay bak diye diye kaçırcan heee neden kaçsın kızım ya yumurtladıktan 12-24 saat içerisindede şansın var sen buakşama çalış anacımbugün 13.günüm?? yumurtluyosam aha da bu ay da kaçtı yaaaaaaa
kızlar azönce çaycıya kızdım.ben ona açık olsun dedim o bana getirmiş herif çayı.3 şeker attım öle içtim.gelince dedim çay çok berbattı 3 şekerle içebildim.:mymeka:
kızlar adet olacakmış gibi ama çok hafif sancı hissediyorum,yumurtluyo muyum?? ama akıntım yok gibi nerdeyse....:uhm:
mafoldumben ya ben sevmiyorum dr işiniiaylin ama sen deeee oklavalıksın tam, kızım tamam küçük yerde oturuyosun da madem cocuk düşünüyosun, bak idrarında yanma var, büroda eşin dursun sen git görün bi doktora, yumurta takibini yaptır belki erken ya da geç yumurtluyosun, idrar kültürü ver, yani aaaaaklava:
hihhh kız yazık bunun için kızılır mı, ben hiç kıyamam yaaa kalk kendin aç çayını da senden büyüktür bir de belki yazık yaa azarlama valla ben çok üzülüyorum bizim hizmetlilere, masamı bile kendim siliyorum onlar yoruluyo diye
hamaratlı ayşemiz bizim aferim alkisalkisalkis sana ne koydun bakim fırına ben akşam ne yapcem ya:umursamaz:hoşbulduk canııım, nasılsın bakem? ben iyiyim valla, yemegimi fırına koydum geldim bilenem
agresif kız seni aferin ama sana hele bir trabzonluya bayat ve kötü çay getirilirmikızlar azönce çaycıya kızdım.ben ona açık olsun dedim o bana getirmiş herif çayı.3 şeker attım öle içtim.gelince dedim çay çok berbattı 3 şekerle içebildim.:mymeka:
aylin ama sen deeee oklavalıksın tam, kızım tamam küçük yerde oturuyosun da madem cocuk düşünüyosun, bak idrarında yanma var, büroda eşin dursun sen git görün bi doktora, yumurta takibini yaptır belki erken ya da geç yumurtluyosun, idrar kültürü ver, yani aaaaaklava:
hihhh kız yazık bunun için kızılır mı, ben hiç kıyamam yaaa kalk kendin aç çayını da senden büyüktür bir de belki yazık yaa azarlama valla ben çok üzülüyorum bizim hizmetlilere, masamı bile kendim siliyorum onlar yoruluyo diye
evet inşallah ben bu geceyi boş geçmeyim...ay bak diye diye kaçırcan heee neden kaçsın kızım ya yumurtladıktan 12-24 saat içerisindede şansın var sen buakşama çalış anacım
valla ben hiç anlamıyorum yumurtlayacağımmı yumurtladımmı ne oluyo oluyo işte.
mafoldumben ya ben sevmiyorum dr işinii
yumurta takibini nasıl yapıyolar ? jinekolojik muayene ile mi? yumurtaları nasıl görüyolar??
hamaratlı ayşemiz bizim aferim alkisalkisalkis sana ne koydun bakim fırına ben akşam ne yapcem ya:umursamaz:
agresif kız seni aferin ama sana hele bir trabzonluya bayat ve kötü çay getirilirmilmaz:Çok üzgünüm çoook
hıh kazmışşşş sensin kazzz dermişimmmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülüya bende yazıyorum sonra önizleme yapıyorum yanlış yazılan varmı diyeee yinede bazen gözden kaçmış oluyooo Allahtan edit varrrrrrrrr:lepi:az önce ayşeye güçlü kızsın yazcamı güçlü kazsın yazmıstım, ayh çok güldüm, gördüyseniz de kusura bakmayın kızlar
beyzacıııım ve diger hamişler dualarınızı eksik etmiyosunuz de mi? bizi unutmayın heee
hoşbulduk canımmm benimki sağlıklı olsunda kime benzerse benzesinnnnn ama gözler bizim taraf olsun isterim yaniiiiben geldim ayşelerim gelmiş hoşgelmiş nasılsınız bakalım
bebişler kime benziyecek nasıl olcak konuşşuluyor demek kaydirigubbakcemile3
sormaa temmuz başı dedi de 3 mü 6 sımı der bilmem malum araya haftasonu giriyoooo 6 dan sonra olması işime daha çok geliyo aslındaa neyse nasipp doktor ne derse ooomyhope ayşee kız günün belli oldu mu hadi hayırlı olsunn az kaldı doğumunaaaaa ay bana bastı heyecan:))
yumurta takibi alttan muayeneyle oluyo canımm tecrübe konuşuyo burdaaaa:kedi:mafoldumben ya ben sevmiyorum dr işinii
yumurta takibini nasıl yapıyolar ? jinekolojik muayene ile mi? yumurtaları nasıl görüyolar??
bende yumurtlama testi ve ateş takibi yapmasam hayatta anlamazdım ne zaman yumurtladığımı kaydirigubbakcemile3
evet inşallah ben bu geceyi boş geçmeyim...
eskiden ben de hiç farkında olmazdım ya da dikkat etmediğimden farketmiyodum... ama akıntı değişikliği oluyodu tabi de onun yumurtlamadan oldunu ben sonradan öğrendim :) ama son zamanlarda hafif bi kasık ağrısı da hissetmeye başladım tahmini yumurtlama dönemlerinde.....
yumurta takibi alttan muayeneyle oluyo canımm tecrübe konuşuyo burdaaaa:kedi:
ayh adetim bitsin, bu cuma ya da cumartesi sivastaki doktoruma giderim adetim biterse, yumurtalarıma baksın bi, haftasonu başlarız artıkayşeeee sen nezaman başlıcan işe
anacım sanki ben bayılıyorum şeyimi açıp açıp göstermeye, ama sen de ihmal ediyosun, ufak bir enfeksiyondur geçirdiğin, belki yanlıs antibiyotik kullanıyosun, daha kötü olcan, yumurta takibi de adet bitiminde gidiyosun doktora, rahimden us ile bakıyor, yumurtanın olgunlaştıgı zamana takvim cıkarıyo...mafoldumben ya ben sevmiyorum dr işinii
canım fırına tavuk bagetle patates koydum sarımsaklı falan, bir kaç dal da defne yapragı attım üstüne, tavuga güzel oluyor ayıptır söylemesihamaratlı ayşemiz bizim aferim alkisalkisalkis sana ne koydun bakim fırına ben akşam ne yapcem ya:umursamaz:
alttan nasıl görüyolar yumurtayı yaaaa:1shok:
e taaaa nerde,rahimin de içine mi giriyolar
ayşeeee banada yemek yaparmısın evde dünden kalma bir tabak kısırdan başka bişey yok.eve sıçan düşşe başı yarılır yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?