İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar adet olacakmış gibi ama çok hafif sancı hissediyorum,yumurtluyo muyum?? ama akıntım yok gibi nerdeyse....:uhm:
aylin ama sen deeee oklavalıksın tam, kızım tamam küçük yerde oturuyosun da madem cocuk düşünüyosun, bak idrarında yanma var, büroda eşin dursun sen git görün bi doktora, yumurta takibini yaptır belki erken ya da geç yumurtluyosun, idrar kültürü ver, yani aaaaaklava:
kızlar azönce çaycıya kızdım.ben ona açık olsun dedim o bana getirmiş herif çayı.3 şeker attım öle içtim.gelince dedim çay çok berbattı 3 şekerle içebildim.:mymeka:
hihhh kız yazık bunun için kızılır mı, ben hiç kıyamam yaaa kalk kendin aç çayını da senden büyüktür bir de belki yazık yaa azarlama valla ben çok üzülüyorum bizim hizmetlilere, masamı bile kendim siliyorum onlar yoruluyo diye

bugün 13.günüm?? yumurtluyosam aha da bu ay da kaçtı yaaaaaaa
ay bak diye diye kaçırcan heee neden kaçsın kızım ya yumurtladıktan 12-24 saat içerisindede şansın var sen buakşama çalış anacım
kızlar azönce çaycıya kızdım.ben ona açık olsun dedim o bana getirmiş herif çayı.3 şeker attım öle içtim.gelince dedim çay çok berbattı 3 şekerle içebildim.:mymeka:

ooh ne güzel size çay getiren var bizdeki hatun hem temizlik yapıo diye çay servisini sadece genel müdür,müdüre yapıo aynı kattayız halbuki bi gelirken bişi istio msn die sorsaaa yoook zamanında çok kavga ettim ama nafileee mafoldumben

ayşeeee sen nezaman başlıcan işe

mafoldumben ya ben sevmiyorum dr işinii
yumurta takibini nasıl yapıyolar ? jinekolojik muayene ile mi? yumurtaları nasıl görüyolar??

hoşbulduk canııım, nasılsın bakem? ben iyiyim valla, yemegimi fırına koydum geldim bilenem
hamaratlı ayşemiz bizim aferim alkisalkisalkis sana ne koydun bakim fırına ben akşam ne yapcem ya:umursamaz:
agresif kız seni aferin ama sana hele bir trabzonluya bayat ve kötü çay getirilirmilmaz:Çok üzgünüm çoook

ya hizmetli olsa tamam.bu sadece çay servisi yapıyo görevi bu başka bişey yok.bildiği halde açık içtiğimi ve söylememe rağmen bana koyu getirmenin maksadı ne.:jeyyar:

ay bak diye diye kaçırcan heee neden kaçsın kızım ya yumurtladıktan 12-24 saat içerisindede şansın var sen buakşama çalış anacım
evet inşallah ben bu geceyi boş geçmeyim...
valla ben hiç anlamıyorum yumurtlayacağımmı yumurtladımmı ne oluyo oluyo işte.

eskiden ben de hiç farkında olmazdım ya da dikkat etmediğimden farketmiyodum... ama akıntı değişikliği oluyodu tabi de onun yumurtlamadan oldunu ben sonradan öğrendim :) ama son zamanlarda hafif bi kasık ağrısı da hissetmeye başladım tahmini yumurtlama dönemlerinde.....

bende yumurtlama testi ve ateş takibi yapmasam hayatta anlamazdım ne zaman yumurtladığımı kaydirigubbakcemile3

yumurta takibini nasıl yapıyolar ? jinekolojik muayene ile mi? yumurtaları nasıl görüyolar??

canım ultrasonla bakıyo ymurtalarına.seni ultrasona koyuyo(valla benim dr bunu tersini yapıyo bana :roflol::roflol: ama bende görüyorum yumurtalarımı.

dimi raziş ayıp yanii.kaydirigubbakcemile3

hıh kazmışşşş sensin kazzz dermişimmmmmlülülülülülülülülülülülülülülülülülüya bende yazıyorum sonra önizleme yapıyorum yanlış yazılan varmı diyeee yinede bazen gözden kaçmış oluyooo Allahtan edit varrrrrrrrr:lepi:
ben geldim ayşelerim gelmiş hoşgelmiş nasılsınız bakalım
bebişler kime benziyecek nasıl olcak konuşşuluyor demek kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canımmm benimki sağlıklı olsunda kime benzerse benzesinnnnn ama gözler bizim taraf olsun isterim yaniiiibizde ya mavi ya elaa başka yok ama eşim tarafı hep kahveeee eşim hariç oda elaaa:asigim:
myhope ayşee kız günün belli oldu mu hadi hayırlı olsunn az kaldı doğumunaaaaa ay bana bastı heyecan:))
sormaa temmuz başı dedi de 3 mü 6 sımı der bilmem malum araya haftasonu giriyoooo 6 dan sonra olması işime daha çok geliyo aslındaa neyse nasipp doktor ne derse ooo
yumurta takibi alttan muayeneyle oluyo canımm tecrübe konuşuyo burdaaaa:kedi:

ozaman bende şuan yumurtluyorum.ay kendimi tavuk hissettim.:roflol: çünkü benimde kasık ağrım var.akıntımda.ama ne farkederki ilaç kullanıyorum.:umursamaz:

ayşeeee sen nezaman başlıcan işe
ayh adetim bitsin, bu cuma ya da cumartesi sivastaki doktoruma giderim adetim biterse, yumurtalarıma baksın bi, haftasonu başlarız artık
anacım sanki ben bayılıyorum şeyimi açıp açıp göstermeye, ama sen de ihmal ediyosun, ufak bir enfeksiyondur geçirdiğin, belki yanlıs antibiyotik kullanıyosun, daha kötü olcan, yumurta takibi de adet bitiminde gidiyosun doktora, rahimden us ile bakıyor, yumurtanın olgunlaştıgı zamana takvim cıkarıyo...
hamaratlı ayşemiz bizim aferim alkisalkisalkis sana ne koydun bakim fırına ben akşam ne yapcem ya:umursamaz:
canım fırına tavuk bagetle patates koydum sarımsaklı falan, bir kaç dal da defne yapragı attım üstüne, tavuga güzel oluyor ayıptır söylemesi

alttan nasıl görüyolar yumurtayı yaaaa:1shok:
e taaaa nerde,rahimin de içine mi giriyolar

evet canım benim dr da benim yumuşlara alttan ultrasonu monte ediyo bana öyle görüyo ve hatta hatta bende görüyorum ordan gösteriyo şu şöle bu böle falan anlatıyo.:1closedeyes:

aman aylin yaaaa valla kkorkuldugu gibi deilmiş, ilk zamanlar ben de acayip geriliyodum, doktor şeyine bakmıyo ki, us ekranına bakıyo, gülsümün dediği gibi yumuşlar erişimiş ya da 2 gün sonra tekrar gel falan diyo, bööle canımcım, ayrıca hamiş kalmadan önce folik asit falan kullanılması gerekiyo en azından onlara başlarsın, sana demişken ben de hatırladım, uzun zamandır ben de almıyorum folik asit...

ayşeeee banada yemek yaparmısın evde dünden kalma bir tabak kısırdan başka bişey yok.eve sıçan düşşe başı yarılır yani.

aylin valla bende başta acayip gerilmiştim ama baktım dra şeyim umrunda değil :roflol::roflol:bakmıyo bile ozaman ooohhh dedim.şuan dr zaten bir erkek gözüyle bakmıyorum.bir çare bir çözüm bir vesile gözüyle bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…