ayh adetim bitsin, bu cuma ya da cumartesi sivastaki doktoruma giderim adetim biterse, yumurtalarıma baksın bi, haftasonu başlarız artık
anacım sanki ben bayılıyorum şeyimi açıp açıp göstermeye, ama sen de ihmal ediyosun, ufak bir enfeksiyondur geçirdiğin, belki yanlıs antibiyotik kullanıyosun, daha kötü olcan, yumurta takibi de adet bitiminde gidiyosun doktora, rahimden us ile bakıyor, yumurtanın olgunlaştıgı zamana takvim cıkarıyo...
canım fırına tavuk bagetle patates koydum sarımsaklı falan, bir kaç dal da defne yapragı attım üstüne, tavuga güzel oluyor ayıptır söylemesi
yani vajinal ultrasonla bakıyo,ben de herşeyi biliyom güya,cahilliğe bak:roflol:aman aylin yaaaa valla kkorkuldugu gibi deilmiş, ilk zamanlar ben de acayip geriliyodum, doktor şeyine bakmıyo ki, us ekranına bakıyo, gülsümün dediği gibi yumuşlar erişimiş ya da 2 gün sonra tekrar gel falan diyo, bööle canımcım, ayrıca hamiş kalmadan önce folik asit falan kullanılması gerekiyo en azından onlara başlarsın, sana demişken ben de hatırladım, uzun zamandır ben de almıyorum folik asit...
:roflol::roflol: deli kız yaaaayşeeee banada yemek yaparmısın evde dünden kalma bir tabak kısırdan başka bişey yok.eve sıçan düşşe başı yarılır yani.
oy kuzuuuu yapmam mı yaparım da nasıl gönderirim, gelin burda yiyelim
enfeksiyon konusu da,ya işin açığı enfeksiyon meselesi da bizim acelemizden oldu, kuru kuru oldu bikaç kez yani:kedi: haliyle tahriş oldu galiba üretra falan:kedi::kedi::kedi:
slm kızlar nasılsınız ben geldim eşimi havaalanından almaya gittik adanaya babamla aldık eve getirdim sonra beni işe bıraktı 2 saat sonrada işten çıkınca koçişimin yanına gidecem sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım fazla
slm kızlar nasılsınız ben geldim eşimi havaalanından almaya gittik adanaya babamla aldık eve getirdim sonra beni işe bıraktı 2 saat sonrada işten çıkınca koçişimin yanına gidecem sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım fazla
gözün aydın canıııım çok sevindim, allah ayırmasın bir daha:)slm kızlar nasılsınız ben geldim eşimi havaalanından almaya gittik adanaya babamla aldık eve getirdim sonra beni işe bıraktı 2 saat sonrada işten çıkınca koçişimin yanına gidecem sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım fazla
ne kedisi ya:uhm: ya utandırma iyice insanı:kedi: sistit ondan da olabiliyomuş da,yani yeterli kayganlık olmazsamafoldumbenkedidir kedi canım, o zaman idrar deil vajinal enfeksiyon, tahrişe bağlı bişey de olabilir, no panic very slowly aylincim
sinemciiiim gözün aydın gülüümslm kızlar nasılsınız ben geldim eşimi havaalanından almaya gittik adanaya babamla aldık eve getirdim sonra beni işe bıraktı 2 saat sonrada işten çıkınca koçişimin yanına gidecem sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım fazla
aylin pardonda kaydırmak için ne yapıyonki :)))))))))
gülsüm bozuluyorum artık ama
bunu herkes bilir,dalga geç diye yazmadım
sakıııın bişiii yapmayın kaydırmak için amanınn spermler ölürmüşlmaz: doğal olsun yaniii
bence canım cidden bilmiyoo gülsüm kaydirigubbakcemile3
hiç kullanmadım ben bişe ama duydunuz mu preseed diye spermleri öldürmeden rahatça rahime ilerleyebilmeleri için vajina içi ph a uygun bi ürün varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?