İnatla bir gün ANNE olacağım !

yani vajinal ultrasonla bakıyo,ben de herşeyi biliyom güya,cahilliğe bak:roflol:
folik asit alıyorum zaman zaman, kanıma bakıldıya yakın zamanda folik asit eksikliğim yok şükür,yine başlıcam zaten
ayşeeee banada yemek yaparmısın evde dünden kalma bir tabak kısırdan başka bişey yok.eve sıçan düşşe başı yarılır yani.
:roflol::roflol: deli kız yaaa

enfeksiyon konusu da,ya işin açığı enfeksiyon meselesi da bizim acelemizden oldu, kuru kuru oldu bikaç kez yani:kedi: haliyle tahriş oldu galiba üretra falan:kedi::kedi::kedi:

enfeksiyon konusu da,ya işin açığı enfeksiyon meselesi da bizim acelemizden oldu, kuru kuru oldu bikaç kez yani:kedi: haliyle tahriş oldu galiba üretra falan:kedi::kedi::kedi:

kedidir kedi canım, o zaman idrar deil vajinal enfeksiyon, tahrişe bağlı bişey de olabilir, no panic very slowly aylincim

slm kızlar nasılsınız ben geldim eşimi havaalanından almaya gittik adanaya babamla aldık eve getirdim sonra beni işe bıraktı 2 saat sonrada işten çıkınca koçişimin yanına gidecem sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım fazla

ayyy hadi gözün aydın canım benim senin adına sevindim.öncelikle hoşgeldin kaydirigubbakcemile3

ohh kocişi gelmişş özlemişsinizdir şimdi siz birbirinizi Allah ayırmasın canımmm

gözün aydın canıııım çok sevindim, allah ayırmasın bir daha:)

gözün aydın canımmmm Allah ayırmasın bi dahaa eh çalışmalar başlar artık dimiiiiiiii eşin geldi sıra bebişte inşallahhhhhhh:1hug:

kedidir kedi canım, o zaman idrar deil vajinal enfeksiyon, tahrişe bağlı bişey de olabilir, no panic very slowly aylincim
ne kedisi ya:uhm: ya utandırma iyice insanı:kedi: sistit ondan da olabiliyomuş da,yani yeterli kayganlık olmazsamafoldumben
sinemciiiim gözün aydın gülüüm

sakıııın bişiii yapmayın kaydırmak için amanınn spermler ölürmüş lmaz: doğal olsun yaniii

sakıııın bişiii yapmayın kaydırmak için amanınn spermler ölürmüş lmaz: doğal olsun yaniii

hiç kullanmadım ben bişe ama duydunuz mu preseed diye spermleri öldürmeden rahatça rahime ilerleyebilmeleri için vajina içi ph a uygun bi ürün varmış

hiç kullanmadım ben bişe ama duydunuz mu preseed diye spermleri öldürmeden rahatça rahime ilerleyebilmeleri için vajina içi ph a uygun bi ürün varmış

evet evet preseed bende duydum cnm hatta emel aldı canım iki aydır ondan kullanıyor o sanırım faydası olan bişeymiş ama onun dışında atıyorum krem, veya başka yöntemler öldürüyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…