evet canım boşamı diyorum delikanlı olduuuesma batuş bugün tam 4 aylık olmuş...
esmacım süpersin ya insanın doğurası geliyo maşallah sana ve kuzuna
ayh evet yaa, ama az önce buraya yazdıktan sonra aradım emremi, dedim sen beni biliyosun birden bagırıyorum sonra geciyo, sen de bana karsılık ver ki ben üzülmeyim dedimiyi hadi takdir görmüşsün nihayet...belki adam olurlar senin yaptıklarına karşı...kız emreni de üzme..zaten biliyomuş anasının huyunu...bi de sen üzme artık yazık...
yedi yedi razişim:) kiraz da almadım valla kusura bakmasınlarsinemcim ayşecim asiyecim hoşgeldiniz
asişim hadi bakalım bebişin gelecek inşallah bitanem bu sefer
ayşem yedirdin demek kaynana karnıyarığı ohhh yarasın deseydin üstüne kiraz istermiydi acaba sorsaydın
sinemcim sende ne var ne yok güzelim
esma kız ne ara buyuttun oğlanı bu kadar sanada maşallah
ayh evet yaa, ama az önce buraya yazdıktan sonra aradım emremi, dedim sen beni biliyosun birden bagırıyorum sonra geciyo, sen de bana karsılık ver ki ben üzülmeyim dedimyok dedi, ben de biliyorum zaten düşündüm diyo, hakikaten benim karım ameliyat olmuş ona tepsi tepsi yemek taşıttırmamalıydım dedi, canım benim, bi da daha dikkatli olucam sonucta bu dengeleri ben kurmalıyım dedi:) ne ala:)
yedi yedi razişim:) kiraz da almadım valla kusura bakmasınlar
maşallah pınarım allah kızını ve seni nazarlardan saklasın kızlar hani demiştim ya dün doğum yapacak arkadaşım var diye o hala doğum yapmadı dün gittiğinde sancıları varmış dr ve ebe alttan muayene etmiş ilk olunca bizimki biraz kendini kasmış tabi doğum yapan kadınları görünce sancısıda gitmiş zati rahimde açılmamış biraz önce konuştum aydındalarmış ntsdeymiş şuan sancıları varmış baya rahim 3-4 cm açılmış bekliyormuş allahım yardımcısı olsun dualarınızı esirgemeyin ondan
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim ay benimki yine maça gitti dün yaa bir karış suratla karşıladım onu ay hala sinirliyim kusura bakmasın geleli 1 gün oldu ben gelemem demiyo beni evde tek bırakıp maça gidiyo kızlar bu sefer kesin kararlıyım yumurtlama günleride ben yapmicam iştee kötükedihüso çok sinirlendirdi neyse
pınarım maşallah bebişine canım allah tüm hamişlerin kucağına almayı nasip etsin bebişlerini
asiş nice yıllara canım bol bebişli olarak
merveler ayşeler gülsüm aylin raziş emeller badegül unuttuğum varsa affola kızlar hepinize günaydın
günaydınnn adaşımmm.. gezdin mi dün naptın bakalım?
sinemcimmm ah canım yaa haklısın valla kızmakta bende olsam bende acayip kızardım yapma kız bakalım o istesin buayda nasılsa geçti yumurtlaman ama temmuzda sen gene bırakma kaydirigubbakcemile3
pınarcım maşallahhh maşallahh ay ne mutlu sana yaa bende geleyim ogünleree.ya bende arada pıt pıt bişi hissediyorum biliyorum çook erken ama nebilim zayıfım diye belkide iç karnım dar diye hissediyorumdur kaydirigubbakcemile3 ben öle avunmak istiyorum hissettiğim bebiiş:kedi:
yok kız ne gezmesi...evi süpürdüm sildim...biraz ütüm kalmıştı..onu yaptım..tabi akşama mort...bi de akşam kuzey çok kıpırdamadı bi ara ödüm koptu...sonra başladı yine kuzum..eşimde diyoki bak sana mesaj veriyo artık anne yorulma diye...artık yapamıcam galiba zor geliyo herşey...
hissettiğin bebişin olabilir adaşım...bende 12 haftalıkken pıt pıt etmişti ilk defa..annem çok erken daha erkek bu bebek dediydi...bakalım seninki ne olacak?
asiyecim geç oldu ama nice yıllara hayatım...allah seni hayat arkadaşından uzuuuuuun bi ömür ayırmasın canım...bi de seneye meleğin de oldu mu değmeyin keyfinize...inşallah...
pınarcım maşşallah adaşıma kız...cadı olcak galiba babasına tekmeler falan şimdiden...allahım sağlıkla doğmasını da nasip etsin inşallah...evet bizim de az kaldı sayılır...
adaşım bende içimden sezeryanı geçiriyorum ama sen gibi diyorum galiba normal olcak..nedense içime öyle doğuyo..allah hayırlısını versin de sağlıkla gelsin meleklerimiz...
günaydın güzel arkadaşlarımmmm
maşaAllah pınarcım inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini
aaaa yuh yani sende gidip toplarını patlatsaydınklava:
kızlar size gördüğüm rüyayı anlatmak istiyorum. rüyamda regl oluyorum ama böle çok afedersiniz resmen parçalar dökülüyo benden.bende diyorumki kistim yok oluyo herhalde.sonra çok ilginçtir o parçalarda bebek elleri görüyorum bu seferde eyvah düşük yaptın galiba diyorum.ve parça akmaya devam ediyo.ayy gerçek gibiydi.hayırdır inşallah hayırdır inşallah.
günaydın topikin güzel hatunları hayırlı cumalar
biz nöbetçi olarak erkenden açıcaktık ama sağolsun cadı durmadı bende ona kızdım bıraktım ağlaya ağlaya yatakta temizlik yaptım azıtma saati gelmeden sıpanın şimdide sızıp uyudu zilli bende bakam bi dedim
malum kızdan ne zaman bulursak şip şak işşlleri halletmek gerekiyo :)
ayşe bendim dimi o valla unuttum anacım çünküm senden sonra seleni zor uyuttum ağlıyodu malum:sinifsinif:
pınarım kızcen iimiş çok şükür
kız merve temizlikten yedin evi anacım rahat dur
bak sakın bişey hakkında buyuk konuşmayın hele doğumda anlamassınız valla sancı gelir doğuru veririsiniz yollarda tamammı
valla kızlar o kadar çabuk geçiyorki günler anlayamıyorum yetişemiyorum valla
Kuzuumm nasılsın? bebişin nasıl bakalım resmini koymadın mı hiç topiğe yoksa ben mi göremedim denk gelemedimde. umarım iyisinizdir cnm benimm:asigim:
valla kızlar o kadar çabuk geçiyorki günler anlayamıyorum yetişemiyorum valla
hoşgeldin pınar....
ayh kızlar..çok mayıştım sıcaktan...yaa benim ütüm hiç btmeyecek mi kızlar yaaaaaaaa.....
canım benim çok teşekkür ederim razişim, arkdaşın doğum yapmıştır inş sapasağlimm.sen nasılsın bakalım yavrıım?[/QUOTE]
inşallah pınarcım allahım sizlerede nasip etsin inşallah sağsalim hayırlı doğumlar bizlerede hayırlı sağlıklı bebişler
,hoşgeldin pınar....
ayh kızlar..çok mayıştım sıcaktan...yaa benim ütüm hiç btmeyecek mi kızlar yaaaaaaaa.....
kız yeter valla evde ne var ne yok ütüledin hoş bende öyleyim herşeyi ütüledim kocişte maşallah süreki kumaş giyiği için yaz günü çok oluyor sağlık olsun napalımsositososito
güle güle sinemcim sende kendine iyi bak canım:a015:ben cıktım kızlar iyi bakın kendinize
offffffff offffffffffff sinem gecme gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?