İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyi hadi takdir görmüşsün nihayet...belki adam olurlar senin yaptıklarına karşı...kız emreni de üzme..zaten biliyomuş anasının huyunu...bi de sen üzme artık yazık...
ayh evet yaa, ama az önce buraya yazdıktan sonra aradım emremi, dedim sen beni biliyosun birden bagırıyorum sonra geciyo, sen de bana karsılık ver ki ben üzülmeyim dedim yok dedi, ben de biliyorum zaten düşündüm diyo, hakikaten benim karım ameliyat olmuş ona tepsi tepsi yemek taşıttırmamalıydım dedi, canım benim, bi da daha dikkatli olucam sonucta bu dengeleri ben kurmalıyım dedi:) ne ala:)

yedi yedi razişim:) kiraz da almadım valla kusura bakmasınlar

oh ne güzel değerini bilen bi eşe sahipsin canım..allah ondan razı olsun....

canım benim çok teşekkür ederim razişim, arkdaşın doğum yapmıştır inş sapasağlimm.sen nasılsın bakalım yavrıım?

saolasın zeytinimm, darısı tüm isteyenlere insallaaah, allah sağlıcakla doğurmayı da nasip etsin inşşş

Mervecim ben de ilk hissediyorum dediğimde kimse bana inanmadı, erken dediler ama aradan 10 gün geçti ve dışardan da hissedilince hepsi utanıp inandılar yani zayıfsan erken hissedersin :)

sorma mervecim kesin cadoloz olcak sıpaam, şimdiden patır kütür durmuyokii, dr bile muaynede bu ne hareketli bebe dedi düşün gerisiniiiopuyorumnanaktan

günaydın güzel arkadaşlarımmmm
maşaAllah pınarcım inş sağlıkla kucağına alırsın bebişini
aaaa yuh yani sende gidip toplarını patlatsaydın klava:

saolasın canım benim SENİ VE EŞİNİ TEBRİK EDİYORUM YENİ GÖRDÜM TAKVİMİNİ VE HAYIRLISIYLA SAĞLICAKLA KUCAĞINA AL BEBİŞİNİ İNSALLAH BİRTANEEEM

bilinç altına yerleşmiştir nevgülcüm benim de hep öyle oluyodu, bebişinin gelmesi yakındır ondandır belki bu rüyaaa:smiley-cool:

sengüncüm saolasın ve allah sana ve tüm anneciklere yardım etsin ya bebiş varken iş yapmak imkansızzz

Kuzuumm nasılsın? bebişin nasıl bakalım resmini koymadın mı hiç topiğe yoksa ben mi göremedim denk gelemedimde. umarım iyisinizdir cnm benimm:asigim:

nım bi kaç sayfa önceye git koydum fotosunu biz iyyiz sen nasıl bebiş nasıl
ben yemeğe gidip geleceğim canlar

hoşgeldin pınar....
ayh kızlar..çok mayıştım sıcaktan...yaa benim ütüm hiç btmeyecek mi kızlar yaaaaaaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…