İnatla bir gün ANNE olacağım !

bebeiş gelmesin oynak beyimiz beklemiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız z yı unutmuşum beya

bebeiş gelmesin oynak beyimiz beklemiyon yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız z yı unutmuşum beya

valla bendedim buay hiiiçç gelmesin.beklemiyorum onuu.lmaz::umursamaz::1closedeyes::jeyyar::roflol: bilmem anlatabildimmi..ya kızlar bişey dicem.akşam biz koçişle pişpirik oynadık da ilkkez geri gelmedi şeyler işte anladınız siz onu:kedi:

ayşeeeeemmmm hoşgeldin.demek yedi lop loplaelaelaelaelae
yediler valla, silip süpürdüler ki görmeliydiniz:roflol:

hoşgeldin pınar....
ayh kızlar..çok mayıştım sıcaktan...yaa benim ütüm hiç btmeyecek mi kızlar yaaaaaaaa.....
ah be güzelim sen de benim gibi çarşafa varana kadar ütülüyosun heralde, ben bir çorapları ütülemem:) çok hoşuma gidiyo bööle gardrobu acınca kitap gibi görmek herşeyisırnaşık şey

allah herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah
amiiiin bebeğimiz, inşallah

:roflol: bak yaa gülsem güldü oluyo da kız onun adını npişpirik mi koydunuz siz e gelmesin işte geri ne güzel demek ki hepsi sen de kalmış ne güzel

kızlar valla herşeyi de ütülemem aslında ama kocişim hergün bi gömlek bi pantolon...napalım artık idare ediyoz...
ben çıkıyom kızlar..terden yapıştım resmen...bi duş alıp uzanayım...hoş şimdide yatarak yazıyom zaten :))
hadi öptüm hepinizi....

e sıcak memlekette normal tabi hergün bi gömlek bi pantolon, valla sivasın en sevdiğim yönü, biz hala yün yorganı kaldırmadık, akşamları arada elektrik sobası bile yakıyoruz ve dışarı çıkarken ööle ince hırka falan deil bilgiğin kalın kazak giyiyoruz:)

gülsümcüm bende de hep geri geliyor neden gelmedi acaba bak merakCADIARZU ettim şimdi hiç hareket etmediysen ondan gelmedi acaba

valla pişpiriği iyi oynadın herhal anacım sen kazandın sanırsam sankısım herhalde :kedi:

gülsümcüm bende de hep geri geliyor neden gelmedi acaba bak merakCADIARZU ettim şimdi hiç hareket etmediysen ondan gelmedi acaba

valla pişpiriği iyi oynadın herhal anacım sen kazandın sanırsam sankısım herhalde :kedi:

biz de nasıl da bulduk sincapı diyoruz her birlikte olmamızda:roflol: fırat diye bir karikatür tiplemesi var da o diyodu bulmaca çözerken "nasıl da buluyorum sincapı" diye, bize de bööle kaldı, sincap bulcaz, bulduk mu acaba, hadi bulalım diyoruz:roflol:

:roflol: bak yaa gülsem güldü oluyo da kız onun adını npişpirik mi koydunuz siz e gelmesin işte geri ne güzel demek ki hepsi sen de kalmış ne güzel

ooh mahcup oldular yeter.yaa evet valla koçiş hep öle diyo bazen hadi yatalım diyo erken diyom ne yapacaz.ne yapacaz pişpirik oynarız diyo.veeee gidiyoz cidden pişpirik oynatıyo.:roflol::roflol: ya bu ay beklemiyorumya engel varya olmayacakya ondan geri gelmedi hıyarlar.:tomato:

aman valla sizede gelse nıye geliyo gelmese nıe gelmiyo iyilik yaranmıyo anacım belki bişey bulmuştur içerde işi vardır gelmek istememiştir 9 ay 10 gun sona gelcektir

aman valla sizede gelse nıye geliyo gelmese nıe gelmiyo iyilik yaranmıyo anacım belki bişey bulmuştur içerde işi vardır gelmek istememiştir 9 ay 10 gun sona gelcektir

diyooooooooooosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnn aayyyyy nerdeeeeee içerde kistteen başka bişey bulmuşmudurki acep.

ya bak engel diyip diyip canımı sıkma gülsüm, senin kistin en azından ilacla falan gecebiliyor, kisti varken hamiş kalanlar o kadar çok ki, anacım benim tüpümü kapamıştı bıçak altına yattım hala gelecek bebiş diyorum yapma ama sen delmaz:

kaydirigubbakcemile3 eh kız ayşe sincap heeeeeee
sincap ki ne sincap :kedi:
heh valla kız şuna seher yaaa benim de moralim bozuluyo kist mist dedikçe bu!! ayh bu arada benden başka çikolata kistli de kimse yok de mi, Allah kimsenin başına vermesinmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…