ben bilmem :umursamaz: yine de olmaz diye birşey yok, herşey allahtan, olcak işte olcaaak hem de inşallah dün olmuştur da görüşürüz senleya ayşem hepimizin bebişleri gelcek ama ben bu ay için konuşuyorum.ilaç kullanıyorum ve ben o ilacı kullanırken yarısına gelmeden regl olmuştum sonra dr tekrar ilacı aldırıp baştan başlatmıştı.bu ilaçtan dolayı olmaz diyorum tıbben yani.
ben bilmem :umursamaz: yine de olmaz diye birşey yok, herşey allahtan, olcak işte olcaaak hem de inşallah dün olmuştur da görüşürüz senleayyy ne kadar mutlu oluruz inşallah:Saruboceq:
hoşgeldin ayşe bende pazar masrafımı gördüm kızlar sıcaktan bayılacağım şimdi yemek söyledim onu yiyeceğim benim yarın yada yarından sonra kart görmem gerek hayırlısı olsun inşallah arkadaşlar
inşallah bende çok isterim nasip artık:Saruboceq:inşallaaaaaaaahhhhhhhhh göremezsin bebiş olurrrrrrrrrr.
amanınn ayşee kazak mı dediinn kafamçokkarıştı sen buraya gelsen şaşkına dönersin herhaldee..
gülsümm bidaha kocanı şikayet ettiğini duymayayımmm ben döverim kız senii..senin kocanın yaptıklarını benim kocam yapsaaa aahh ahhhhh..
kızlar amma kaynatmışınız ya
kız gülsüm inşallah dün bebek olmuştur de sen bile şaşırırsın. Benimm müdürüm hamile kaldığında diyo hiç geri gelmemişti şaşırmıştım diyo valla öle olabilir hayırlısı olsun cnm benim
Ayşem hoşgeldin cnm inşallah iyisindir elinden sopa düşmüyo gene
hoşbulduk canımmmmm inşallahhhhh:1hug:ayşeeee cici anneeee hoşgeldin evet rüyayı ben gördüm hayır olsun inşallah.
canımm inşallah kart mart gelmezz yaramaz bi bebiş gelirrrrrrrhoşgeldin ayşe bende pazar masrafımı gördüm kızlar sıcaktan bayılacağım şimdi yemek söyledim onu yiyeceğim benim yarın yada yarından sonra kart görmem gerek hayırlısı olsun inşallah arkadaşlar
hee sennnn dün demedimmi komşuya gidecem topiğe yaz merak etmesinler diyeeeeeeeeanam ben miyim dayak yiyeeen? ayşeee noldu naptım kız yeni geldim sopaa hemen
kızlar amma kaynatmışınız ya
kız gülsüm inşallah dün bebek olmuştur de sen bile şaşırırsın. Benimm müdürüm hamile kaldığında diyo hiç geri gelmemişti şaşırmıştım diyo valla öle olabilir hayırlısı olsun cnm benim
Ayşem hoşgeldin cnm inşallah iyisindir elinden sopa düşmüyo gene
beyzaaaa aldın mı randevu canımmm sen pazartesi ikimizide doktor yoluuu beklerrr opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?