İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya ayşem hepimizin bebişleri gelcek ama ben bu ay için konuşuyorum.ilaç kullanıyorum ve ben o ilacı kullanırken yarısına gelmeden regl olmuştum sonra dr tekrar ilacı aldırıp baştan başlatmıştı.bu ilaçtan dolayı olmaz diyorum tıbben yani.

ben bilmem :umursamaz: yine de olmaz diye birşey yok, herşey allahtan, olcak işte olcaaak hem de inşallah dün olmuştur da görüşürüz senle ayyy ne kadar mutlu oluruz inşallah:Saruboceq:

ben bilmem :umursamaz: yine de olmaz diye birşey yok, herşey allahtan, olcak işte olcaaak hem de inşallah dün olmuştur da görüşürüz senle ayyy ne kadar mutlu oluruz inşallah:Saruboceq:

allah bilir elbetten ben sadece tıbben konuşuyorum boş konuşuyorumkaydirigubbakcemile3 allah razı olsun inşallah dünyalar benim olur öle olursa.tarihide belli olur dimi.pişpirik koyarım adını.:roflol::roflol::roflol:

geçmişi okuyayım dedim anam ne mümkünnnnnnn dolmuş sayfalar vazcaydım geldimmmm seherim o dediğim sen değildin sahibi hiççç üstüne alınmamış bilemmm hain merveeeeeklava:klava:anca oraya kadar okudum baktım daha çokkkkk var bıraktımmm bide birinin rüyası vardı gülsümmüydü yaa yine unuttum bak şimdiiii neyse hayır olsun canımm takma kafana hayra yor sadeceeeee:1hug:
cumanız mübarek olsun göbişler bebiş dolsunn sonacıma selen gibi uyutmasın hepinizi bizimki gece topiği olsun inşallahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşgeldin ayşe bende pazar masrafımı gördüm kızlar sıcaktan bayılacağım şimdi yemek söyledim onu yiyeceğim benim yarın yada yarından sonra kart görmem gerek hayırlısı olsun inşallah arkadaşlar

Kızlar kızlar gelemmıııı yanaĞızdan Öpemmı
sız pcnın baŞında
bu topık sıkıntıdan ÖlsÜnmÜ.

inşallaaaaaaaahhhhhhhhh göremezsin bebiş olurrrrrrrrrr.

kızlar amma kaynatmışınız ya
kız gülsüm inşallah dün bebek olmuştur de sen bile şaşırırsın. Benimm müdürüm hamile kaldığında diyo hiç geri gelmemişti şaşırmıştım diyo valla öle olabilir hayırlısı olsun cnm benim
Ayşem hoşgeldin cnm inşallah iyisindir elinden sopa düşmüyo gene

amanınn ayşee kazak mı dediinn kafamçokkarıştı sen buraya gelsen şaşkına dönersin herhaldee..

gülsümm bidaha kocanı şikayet ettiğini duymayayımmm ben döverim kız senii..senin kocanın yaptıklarını benim kocam yapsaaa aahh ahhhhh..

şutarafagittikaydirigubbakcemile3

asiş inşallah bunları söylerken dua kapın açıkmıştır ne deyim canım.:1hug:

beyzaaaa aldın mı randevu canımmm sen pazartesi ikimizide doktor yoluuu beklerrr opuyorumnanaktan

ayşeeee cici anneeee hoşgeldin evet rüyayı ben gördüm hayır olsun inşallah.
hoşbulduk canımmmmm inşallahhhhh:1hug:
canımm inşallah kart mart gelmezz yaramaz bi bebiş gelirrrrrrr
anam ben miyim dayak yiyeeen? ayşeee noldu naptım kız yeni geldim sopaa hemen
hee sennnn dün demedimmi komşuya gidecem topiğe yaz merak etmesinler diyeeeeeeeeklava:klava:

hoşbuldukkk ee arada lazım oluyo bazende ben bahane yaratıyom kullanmak içinnn alışmış kudurmuştan beterdir derlerrrrr:roflol::roflol::roflol:

beyzaaaa aldın mı randevu canımmm sen pazartesi ikimizide doktor yoluuu beklerrr opuyorumnanaktan

randevu vermiyorlar canım ama dr 1 de geldiği için ben sabah uğrayıp muayene fişi alıcam bu durumda ilk ben girmiş olucam ben öyle yapıyorum iyi oluyo :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…