İnatla bir gün ANNE olacağım !

oooooo ayşeee bende kafamı var kızım o sölediğin an müsait olsaydım yazardımda soraa akılda mı kalırrlülülülülülü

anladım şekercim sen hangi hastaneye gidiyorsun

canım ben bakırköy kızılaya gidiyorum ama doğum nerde olur hiç bi fikrim yok dr nereye ben oraya

yaaa bu bel ağrısı beni üzüyooo çünkü ilk bebekte de belim ağrımıştı :gitme:

ben anlamadım gülsümm ne geri gelmedi spermler mi

evet mervem spermler.kaydirigubbakcemile3 mervem resmimi koymak isterim ama nazar olurum beee olmazzzdelikafaduldenşakkıdı deeerrrrmiiiiiişiiiiiiiimmm.koymak isterim ama nasıl koyacam bilmiyorum.

canım ben bakırköy kızılaya gidiyorum ama doğum nerde olur hiç bi fikrim yok dr nereye ben oraya

yaaa bu bel ağrısı beni üzüyooo çünkü ilk bebekte de belim ağrımıştı :gitme:

şşşşşşşşşş evham yok evham yok.ayşee nerde oklavanklava:

oooooo ayşeee bende kafamı var kızım o sölediğin an müsait olsaydım yazardımda soraa akılda mı kalırrlülülülülülü

kafasız olduğunu itiraf ediyorsun yaniiiiCADIARZU
kız delimisin yazdıklarına dikkat etseneeeee:roflol::roflol::roflol:
ben anlamam işte bananee bananeee yazmadın oklavayı hakettin işte o kadarrrrr:dilcikar::dilcikar:
bele gelince başta bendede yoktu şimdi göğsümün üstüyle sırtım sağ taraf ama ikiside müthiş batıyoo fazla oturamıyom gidip uzanıyom yanii anlayın Allahtan çalışmıyom yoksa ne yapardım bilmem:sm_confused:kişiye ve hamileliğe göre değişiyor sanırım azramda yoktu çünküüüüü neyseee geçmiş olsun beyzammma.s.

heee benim kafamı zekamıı herbişeyimiiii alıyorr bebemmmmmm kaydirigubbakcemile3

beyzacımm yok hayatım hiç öle düşünme bel ağrısıylaa bişicikk olmazz hatta tam tersine rahmin büyüdüğünden öyle oluyoo dur ben netten bulayım sana üzme canını

bende benım tospala kesin bel fıtığı olcam kaydirigubbakcemile3 anacım
kız bı markete gittim geldim maşallah almış başını gitmişş sayfalar alufffffffffffffffff

olmaz canım beyzacım bendede oldu bel ağrısı hatta sanki adet olcamışım gibi ağrılarımda oluyodu 3 aymı 4 aymı surdu sona geçti 8 ayda gene başladı

başladı buyuk konuşma oynak beyi gene allahım allahım kız buyuk konuşma kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…