Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar ince ve seyrek saclar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

beyazguvercin94

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2015
15
2
30
Merhaba kizlaarrr
Ben kendimi bildim bileli cok ince telli ve seyrek saçlara sahibim önceden bunu pek sorun etmezdim ama son iki senedir gerçekten moralimi bozmaya başladılar banyo yaptıktan sonra iyiler ama ertesi gün hemen sönüp kafama yapısıyolar zaten dumduzler ağustosta ablamin düğünü de var sizce ne yapmalıyım gurlestirmek için?? Lütfen yardım edin deneyip beğendiniz bi yol var mii ??

Ablam evlendi hatta su anda balayında yüz elli kişi görmüş bi Allahın kulu bisey yazmamış hepinizin mi saçları mükemmel ben mi bi yerde bi yanlışlık yaptim bilmiyorum ama gerçekten bunu beklemiyodum..

İlahi, ben yeni gördüm mesela.
Şimdi, eşimde erkek tipi dökülme başladı bir kaç sene evvel. Görür görmez saç serumlarından almaya başladık, evet kullanırken gerçekten fayda ediyor, kalınlaşıyor, dökülmüyor vs. Ama ara verince hop eski saç geri geliyor. Eczacı tanıdığımız vardı ona bahsettik. Bir ürünü özellikle önerdi. Fiyatı da çok uygun ve en fazla 3 kür yapmak yeterliymiş. Haftaya ona başlayacak eşim.
Gerçekten dedikleri gibiyse yazarım buraya. Birazcık daha sabredin olur mu?

Hay Allah razı olsun .. Sorun bi çözüm önerisi bulamamış olmam değil kimsenin beni takmamis olması .. Kendimi bi tuhaf hissettim sadece çünkü çok büyük bi hevesle açmıştım konuyu .. Size çok tesekkur ederim

Hay Allah razı olsun .. Sorun bi çözüm önerisi bulamamış olmam değil kimsenin beni takmamis olması .. Kendimi bi tuhaf hissettim sadece çünkü çok büyük bi hevesle açmıştım konuyu .. Size çok tesekkur ederim
Rica ederim, büyük ihtimalle arada kaynamıştır konu. Arka arkaya başka konular denk geldiyse listeden çıkmıştır yani.
Bu adını vermediğim ürünün şampuanları da var, ama fazla çeşit yok. Eşimde birden bire ne yaparsak yapalım geçiremediğimiz kepek sorunu da çıkmıştı. Kepek için olan şampuanını aldık ilk, gerçekten geçirdi.
Kullanmadığımız marka ve yöntem kalmadı desem yeri. Hem şampuanın etkisini görümce hem de öneren kişi tanıdık ve güvendiğimiz biri olunca aldık serumu. Umarım hayal kırıklığı yaşamayız.
Güzel haberlerle dönmek dileğiyle.

X