İncir kürü ile yumurta çoğalması

meleim90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
87
13
34
Kizlar merhaba !!!!
2 senelik Evliyim 1 kere aşılama 1 kere de tup bebek denemem var ama olumsuz.cocuk icjn acele ediyorum
Cunki yumurtalarımda yaşıma
Gore azalma varmis.27 yaşındayım ailemde erken menepoz tehlikesi var zaten bendede bu var.incir kürü uygulamaya basladim fayda Görenler yazabilir mi bana ????

Bende yumurtalıklarinda tembellik var demisti doktor
Klomene baslayacakti gitmedim incir kürü yapmıştım ilk ay olmadi ikinci ay oldu canım. İnşallah faydasını sen de görürsun

Hamile mi kaldin cnm
Evet canım hatta iki kere faydasını gördüm. Bu bahsettiğim zaman ikinci ay faydasını görmüştüm. Fakat bebeğimin kalbi durduydu. Şimdi yine hamileyim. Bunda bir ay kullandim o ayda hamile kaldım.
Yumurtalama sorunu olan herkese tavsiye ederim.

kızlar merhaba;
bende bu ay incir kürüne başlamak istiyorum ama bazı kızlar incir kürünün kist oluşumuna sebep oldğunu yazmışlar kafam karıştı. fikriniz varmı acaba o_O

Kizlar merhaba !!!!
2 senelik Evliyim 1 kere aşılama 1 kere de tup bebek denemem var ama olumsuz.cocuk icjn acele ediyorum
Cunki yumurtalarımda yaşıma
Gore azalma varmis.27 yaşındayım ailemde erken menepoz tehlikesi var zaten bendede bu var.incir kürü uygulamaya basladim fayda Görenler yazabilir mi bana ????
cnm fayda gördün mü sen incir küründen ve nasıl kullandın?

Evet canım hatta iki kere faydasını gördüm. Bu bahsettiğim zaman ikinci ay faydasını görmüştüm. Fakat bebeğimin kalbi durduydu. Şimdi yine hamileyim. Bunda bir ay kullandim o ayda hamile kaldım.
Yumurtalama sorunu olan herkese tavsiye ederim.

cnm hayırlı olsun nasıl kullandın ne zamanlar yaptın incir kürünü bende kullanıyorum adetimin 5. gününden başladım bugün 14. günüm ne zamana kadar yapmalıyım?

Kızlar ben şuan soğan kürü yapıyorum 13 gündür. İbrahim saraoğluda önce soğan sonra incir kürü diyordu bilginiz olsun

X