Incir kürü ile yumurta çoğalması

meleim90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
87
13
34
Arkadaslar merhaba
Iki senelik Evliyim 1 asilama 1 de tup bebek denemesi yaptik sonuc olumsuz.ve bende erken menepoz riski war yumurtalarim da azalma var incir kuru yapip faydasını gören varsa eger yazabilir mi

Ben de tüp bebek yöntemi ile evlat sahibi oldum,2. DenememiZde tuttu çok şükür,şu an kızım 3 aylık:) ilk tüp bebek tedavisinde yumurtalarım çok kaliteli değildi .bende saraçoğlunun incir kürünü ve bal tarçin çörekotu kürünü uyguladım.7 yumurtanın 6 sı 5. Gün embriyosu oldu ve kızım bana tutunmuş:) diğerlerini dondurduk.sayıyı artırıyormu bilmiyorum ama kaliteyi artırdığı kesin:) ilk tüp denemesinde 6-7 hücreli diye bahsedilirken 2. Si a kalite embriyolarla sonuçlandı

Supermis cnm Allah bagislasin Bebeğini de darısı benim
Basima insallah benimde 4 yumurtam toplanmıştı sadece bir tanesi döllendi onun da nakli yapıldı ama tutunamadı bana :KK43:

Amşn canım çok teşekkür ederim,inşaallah darısı sana:) 20-25 yumurtaya gerek yok,önemli olan kaliteli olması..demekki vakti değilmiş,hele rabbim ol desin,o saat gelmiş olsun:)dene bu kürü istersen bi??

Kızlar yardım edin ben 10 günden beri İncir kürü yapıyorum son 4 günden beri feci şekilde kasıklarımda sancım oluyor sizlerdede oldu mu

Kızlar yardım edin ben 10 günden beri İncir kürü yapıyorum son 4 günden beri feci şekilde kasıklarımda sancım oluyor sizlerdede oldu mu
Bende yaptigim dönemde cok agri cekmistim kaliteli yumurtlama oldugu icin ama bende tamamen ters tepki yapti kistim oldu prolaktinim tavan yapti size tavsiyem prolaktin seviyeniz sinira yakinsa hic baslamayin

X