Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar merhaba Iki senelik Evliyim 1 asilama 1 de tup bebek denemesi yaptik sonuc olumsuz.ve bende erken menepoz riski war yumurtalarim da azalma var incir kuru yapip faydasını gören varsa eger yazabilir mi
Ben de tüp bebek yöntemi ile evlat sahibi oldum,2. DenememiZde tuttu çok şükür,şu an kızım 3 aylık:) ilk tüp bebek tedavisinde yumurtalarım çok kaliteli değildi .bende saraçoğlunun incir kürünü ve bal tarçin çörekotu kürünü uyguladım.7 yumurtanın 6 sı 5. Gün embriyosu oldu ve kızım bana tutunmuş:) diğerlerini dondurduk.sayıyı artırıyormu bilmiyorum ama kaliteyi artırdığı kesin:) ilk tüp denemesinde 6-7 hücreli diye bahsedilirken 2. Si a kalite embriyolarla sonuçlandı
Supermis cnm Allah bagislasin Bebeğini de darısı benim Basima insallah benimde 4 yumurtam toplanmıştı sadece bir tanesi döllendi onun da nakli yapıldı ama tutunamadı bana
Amşn canım çok teşekkür ederim,inşaallah darısı sana:) 20-25 yumurtaya gerek yok,önemli olan kaliteli olması..demekki vakti değilmiş,hele rabbim ol desin,o saat gelmiş olsun:)dene bu kürü istersen bi??
Bende yaptigim dönemde cok agri cekmistim kaliteli yumurtlama oldugu icin ama bende tamamen ters tepki yapti kistim oldu prolaktinim tavan yapti size tavsiyem prolaktin seviyeniz sinira yakinsa hic baslamayin