İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

desteğin için teşekkür ederim busecim a.s. doğru diyosunda böyle beklemek ve her ay hüsranla karşılaşmak gerçekten insanı yıpratıyor.. demekki bir hayır vardır bundada demekten başka elimizden bişey gelmiyo.. siz bana bakmayın arada gelir böyle şeyler.. ogün gerçekten çok duygusaldım.. sizin desteklerinizle ayakta duruyom inan. çünkü etrafta bu tarz şeyleri paylaşacağım kimse yok. neyse canım çok konuştum öpüyorum seni..

herkese günaydın kızlar.. kaydirigubbakcemile3sevgililer gününüz kutlu olsun a.s.a.s.a.s.

SEVGİLİLEEEER GÜNÜNÜNÜÜÜÜZKUTLU OLSUUUUN...nasılsınııız bugüüün ??dilerim kocişlerinizle iyi vakit geçirirsiniiiiiz..kucaklıyorum hepiniziiii

arkadaslar, keciboynuzu kurune basladiktan sonra hamile kalaniniz varmi. Biz 2 aydir kuru uyguluyoruz daha bir sonuc alamadik.. Bu kuru nekadar zaman boyunca uygulayip hamile kaldiniz..?

arkadaslar, keciboynuzu kurune basladiktan sonra hamile kalaniniz varmi. Biz 2 aydir kuru uyguluyoruz daha bir sonuc alamadik.. Bu kuru nekadar zaman boyunca uygulayip hamile kaldiniz..?

canım en az 3 ay devam etmeniz gerekiyor. bizde yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz henüz sonuç alamadık.hayırlısı olur inş Yeter ki Rabbim dilesin, keçiboynuzu kürüde bir vesile. devam edin siz. ayrıca İbrahim Saraçoğlunun sitesine bi göz gezdirdim keçi boynuzu küründen sonra Allah'ın izni ile sonuç alan çok kişi var. kimi 3 aydan sonra, kimi 40.günde. sen devam et eşine içirmeye inş en kısa zamanda hayırlı bir sonuç alırsın.

pumpkins zeze nerdesiniz kızlar..

buralardayız canım nasılsın..ben 2 ay incir kürü uyguladım..2.ay incire havuç ekledim..eşime de 17 aralıktan beri keçiboynuzu kürü uyguluyoruz..daha bitmedi..eşim bıktı..ama napayım test yaptırcaz(martta bitiyo),bakalım gerçekten işe yarıyomu?

selam kızlarrhihoyyyt
nasılsınız bugün?
aslında ben hafta sonları pek giremiyodum internete,eşim askerdeyken kapattırmıştım evdekini,şimdi eşim geldi açtırdı tekrar ama,ondan fırsat bulupta giremiyorum,bugün işyerine gittide bende ele geçirdim bilgisayarı,bakıyım,bizim kızlar napıyoo dedim,yokmu yeni hamilemiz:CüvCüv:şöyle sevgililer gününde süpriz yapan falan,biz malesef bu sevgililer gününüde kaçırdıksenağlamaumarım seneye sevgililer gününde üç kişi olarak bebeklerimizle kutlarız artık...

kızlar ben incir kürünü daha önceki ay denemiştim ama yinede sizinle paylaşmak istedim çünkü eşim keçiboynuzu kürüne devam etti bu ay ve sonuç

HAMİLEYİİİİİİİİM :)

kızlar ben incir kürünü daha önceki ay denemiştim ama yinede sizinle paylaşmak istedim çünkü eşim keçiboynuzu kürüne devam etti bu ay ve sonuç

:teytey:Tebriklerr canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhihoyyyt

tebrik ederim canım,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ayy zeynocum yaa canım Allah'a şükürler olsun, gözün aydın, Allah tamamına erdirsin bitanem. içim bi tuhaf oldu hamileyim mesajını görünce, inş en kısa zamanda biz evlat bekleyenlerde hamileyiiiiiim diye yazarız buraya.hayırlı olsun tekrar canım benim. eşin keçi boynuzu kürünü ne kadar süre uyguladı zeyno bizi bilgilendirirmisin?

Günaydın kızlarrr..:dance: Hadi bakalımmı sıra kimde olacak..:1rolleyes: canımız arkadaşımız zeynoda hamile kalmış..:teytey::teytey: iyi haberler umuduyla..

amiiiiiiin esrammm yaa inşallah ...bu ay bakalım nolucaaak benim son incir kullanma hakım bitti..

kızlar ya Allah'ın izni ile inş en kısa zamanda bizimde nur topu gibi bebişlerimiz olur. üzülmeyin dua etmeye devam. inşşş her ay bir kişi hamişler listesine eklenir hayırlısı ile. sabır biraz daha sabır inş.

amiiiiiiin esrammm yaa inşallah ...bu ay bakalım nolucaaak benim son incir kullanma hakım bitti..

arnavutgüzeli canım benim hiç farketmez inşallah bu ay bir hamilemiz daha olsunda kim olursa olsun.. sıra bize geliyo.. hadi inşallah sıra sende olsun..:CüvCüv:

busecim inşallahhh inşallah allahın izniyle hepimizin bebişleri olurda bende hamileyim topiğinde buluşuruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…