esramm canım benim neden üzüyosun kendini bu kadar. Allah gönlüne göre verir inş tatlım. bu konularda stres yapmamak gerekiyor buluyorsun sen üzerine düşeni yap gerisini Allah'a emanet. relaks ol, moralini yüksek tut bitanem.
herkese günaydın kızlar.. kaydirigubbakcemile3sevgililer gününüz kutlu olsun a.s.a.s.a.s.
arkadaslar, keciboynuzu kurune basladiktan sonra hamile kalaniniz varmi. Biz 2 aydir kuru uyguluyoruz daha bir sonuc alamadik.. Bu kuru nekadar zaman boyunca uygulayip hamile kaldiniz..?
pumpkins zeze nerdesiniz kızlar..
kızlar ben incir kürünü daha önceki ay denemiştim ama yinede sizinle paylaşmak istedim çünkü eşim keçiboynuzu kürüne devam etti bu ay ve sonuç
HAMİLEYİİİİİİİİM :)
tebrik ederim canım,hayırlı olsun,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kızlar ben incir kürünü daha önceki ay denemiştim ama yinede sizinle paylaşmak istedim çünkü eşim keçiboynuzu kürüne devam etti bu ay ve sonuç
kızlar ben incir kürünü daha önceki ay denemiştim ama yinede sizinle paylaşmak istedim çünkü eşim keçiboynuzu kürüne devam etti bu ay ve sonuç
amiiiiiiin esrammm yaa inşallah ...bu ay bakalım nolucaaak benim son incir kullanma hakım bitti..
kızlar ya Allah'ın izni ile inş en kısa zamanda bizimde nur topu gibi bebişlerimiz olur. üzülmeyin dua etmeye devam. inşşş her ay bir kişi hamişler listesine eklenir hayırlısı ile. sabır biraz daha sabır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?