İncir ve Keçiboynuzu kürü deneyenler, buyrun listeye

kızlar günaydın herkese. hayırlı sabahlar. ya ben incir kürünü uyguluyorum ama incir çok pahalı bende 5adetle küre devam ediyorum. işe yararmı sizce:bbo:

inşallah yarar canım.. sonuçta vücut zaten istediğini alıyo.. bak ben bugün çok kötüyüm resmen bunalmdayım.. ama seni küstürmemek için cevap yazayım dedim..a.s. ben incir kürünü uygulayamıyorum..:1no2: acayip bir tadı var yağ içiyorum gibi geliyor..mirmirmirmir ama diğer arkadaşlar kullanıyorlar faydasını görenlerde oldu.. sen bir iç bakalım 5 inciri bile içebilecekmisin.. ondan sonra konuşalım.. inşallah sende faydasını görürsün.:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar ya birşey soruyorum kimse cevap vermıyor. listeyede eklenmedim henüz. küstüm hepinize. çıkıcam forumdan.senağlama
ne sormuştun güzelim,bugün forum sakin,küsme,herkesin işi var sanırım,yoksa sorunu mutlaka cevaplanırdı,eslemcim giremedi bugün heralde,girdiği zaman mutlaka ekleyecektir,sen kendi kendinide ekleyebilirsin,listeye alıntı yap,adını ve kür tarihlerini yaz,yolla,beklemene gerek kalmaz.

kızlar ya birşey soruyorum kimse cevap vermıyor. listeyede eklenmedim henüz. küstüm hepinize. çıkıcam forumdan.senağlama

yani başka bir sorumu sormuştun.. ben incir için cevap yazdım.. başka bir sorun varsa sor yardımcı olabileceğim kadar cevaplarım. ok. :jeyyar:

canım yeni gördüm sorunu...5 incir az gelir canım..7-8 taneyi ikiye böl de kaynat..sabah akşam iç...biraz pahalı ama napalım...bebiş için katlancaz...listeyi eslemmcim düzenliyo canım..ben anlamıyorum..eslemcimin de işi başından aşkın bu aralar giremiyor..kayın pederi hastaymış...işallah güzel hbr lerle dönüp listemeizi yeniler..merak etmea.s.

inşallah yarar canım.. sonuçta vücut zaten istediğini alıyo.. bak ben bugün çok kötüyüm resmen bunalmdayım.. ama seni küstürmemek için cevap yazayım dedim..a.s. ben incir kürünü uygulayamıyorum..:1no2: acayip bir tadı var yağ içiyorum gibi geliyor..mirmirmirmir ama diğer arkadaşlar kullanıyorlar faydasını görenlerde oldu.. sen bir iç bakalım 5 inciri bile içebilecekmisin.. ondan sonra konuşalım.. inşallah sende faydasını görürsün.:CüvCüv::CüvCüv:

zaten hamilelik için yapılan kür 15-16 adet incirle yapılıyor,bizim 7-8 adetle yaptığımız kanı temizlemek için yapılan kür diye geçiyor saraçoğlunun sitesinde,ben 7-8 le yapılanı bile içemiyorum,mideme çok dokundu,15-16 yı düşünemiyorum bile,zaten o çok kıvamlı bişey olur bal gibi,nasıl içilir bilmiyorum,önemli olan incirin içindeki etken maddeyi almak sanırım,o yüzden sen nası istiyosan öyle yapabilirsin.

slm hihoyyythihoyyythihoyyytbu küre ne zaman baslıyoruz acıl cvp verırısenız sevınırım saracoğlu sıtesınde yazmamıskafamçokkarıştı

ESRAM, PUMKİNS, ZEZE cevaplarınız için teşekkür ediyorum. sabah canım sıkıldı biraz ondan samimiyetinize güvenerek sitem ettim biraz. kızmayın canlarım. sizleri tanımıyorum ama çok seviyorum. aynı duyguları paylaşıyoruz sonuçta. Allah'tan istemeye devam edelim, sorun her ne olursa olsun Allah için hiçbirşey zor değildir. ben inanıyorumki hepimizin hayırlı, sağlıklı bebişleri olucaktır inş. yeterki fiili ve kavli duamızı yapalım ve sabredelim. bizimde imtihanımız bu.Rabbim önce sağlık versin bize ve eşlerimize. bebişlerde gelir inş. canlarım duaya devam.:emir_bebek:

İNCİR VE KEÇİBOYNUZU KÜRÜ LİSTESİ

...ADET TARİHİ....

**yeni** (( OCAK / 2009 ))

a.s. YENİ YIL YENİ AY HEPİMİZE HAYIRLAR GETİRSİN a.s.

## lalezar_29 ...........................19 Ocak ??

## sudennnas.......................... 28 Ocak ??

## umutlu99 ............................ 30 Ocak ??

## ilkbahar_20.......................... 31 Ocak ??

## cansucLK ........................... ????? ( canım adet gününü belirt ekleyeyim yerimseniben)

<< ŞUBAT 2009 >>

## zeynomh ..............................12 Şubat ??

## beyza57................................ 14 Şubat ( canım inşallah hamile kalıp eşine en güzel hediyeyi sunarsın)

## pumpkins............................... 20 Şubat

## Balsurat ................................ 22 Şubat

## liva_ ..................................... 25 Şubat

## simall.................................... 28 Şubat

<< MART 2009 >>

## cornelia35 ...................................... 1 Mart

## buse_1 ........................................... 1 Mart ( canım 1 şubat diye tarih vermişsin ancak beklediğin adet tarihin nedir? 1 mart mı?

## biozard........................................... 1 Mart

## arnavutgüzeli84................................ 2 Mart

## ARUB............................................. 5 Mart

## bumuyani........................................ 9 Mart

## latsibel............................................ 11 Mart

:CüvCüv:...::::::::: hamişlerimiz ::::::::....:CüvCüv:

*** nisafidan

*** flapy

*** milkshake

*** babymom

*** aabeyazmelek

*** (( eslem ))

*** hakca

*** honey53

*** zeze26

aramıza yeni katılan arkadaşlar listeye ekleyebilirsiniz kendinizi
ben bir süre giremicem, kayınpederim yani babam hastanede yatıyor, dua edin olurmu?.

kızlar kan testi sonucum 780 çıktı:asigim:3-4 haftalık gebelik..keseyi göremedik..c.tesi inşallah görürüz de içimiz rahatlar....yoksa dış gebelik olabilirmiş..ilk bebeğimi kaybettiğimden çok tedirginim..kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarım..ben size her namaz arkasında ediyorum inanın..Rabbim en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok tebrik ediyorum seni a.s.
ee dualar yerini buluyor Allahın izniyle
sizlerede dua ediyorum kızlar
en kısa zamanda sizden de hamile haberi alacağıma inanıyorum, sizde inanın olur mu?

yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz safalar getirdiniz
kusuruma bakmayın mazeretim var eskisi kadar sık giremiyorum
kayınpederim yani babam çok rahatsız, duaya ihtiyacı var
busecim darılma hemen emi ekledim seni listeye
ayrıca listeye ekleme konusunda hepiniz yapabilecek kabiliyetttesiniz
beni beklemenize gerek yok, olmadı ben yine hallederim yine
öpüyorum hepinizi a.s.

en kısa zamanda sizden de hamile haberi alacağıma inanıyorum, sizde inanın olur mu?

öpüyorum hepinizi a.s.

Allah razı olsun canım...Rabbim acil şifalar versin:teselli:

günaydın kızlarrr:))
ESRAM, PUMKİNS, ZEZE cevaplarınız için teşekkür ediyorum. sabah canım sıkıldı biraz ondan samimiyetinize güvenerek sitem ettim biraz. kızmayın canlarım. sizleri tanımıyorum ama çok seviyorum. aynı duyguları paylaşıyoruz sonuçta. Allah'tan istemeye devam edelim, sorun her ne olursa olsun Allah için hiçbirşey zor değildir. ben inanıyorumki hepimizin hayırlı, sağlıklı bebişleri olucaktır inş. yeterki fiili ve kavli duamızı yapalım ve sabredelim. bizimde imtihanımız bu.Rabbim önce sağlık versin bize ve eşlerimize. bebişlerde gelir inş. canlarım duaya devam.:emir_bebek:

kızarmıyız hiç,olurmu öyle şey,tabiki de aynı duyguları paylaşıyoruz ve birbirimize yardımcı olucaz,sende moralini yüksek tutacaksın,dediğin gibi elimizden geleni yapıp gerisini rabbimize bırakıcaz,o dilediği zamanda bizede yaşatacaktır bu güzel duyguyu...

günaydın kızlarrr:))

kızarmıyız hiç,olurmu öyle şey,tabiki de aynı duyguları paylaşıyoruz ve birbirimize yardımcı olucaz,sende moralini yüksek tutacaksın,dediğin gibi elimizden geleni yapıp gerisini rabbimize bırakıcaz,o dilediği zamanda bizede yaşatacaktır bu güzel duyguyu...

günaydın kızlarrr hihoyyythihoyyythihoyyyt

öpüyorum hepinizi a.s.

kızlar günaydın herkese. eslem beni listeye eklemişsin teşekkür ederim.adet tarihim aşağı yukarı 1 mart veya bir kaç gün sonrası olur. bu arada çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.

sevgili adaşım nasılsın,moralin nasıl bugün,dün canın sıkkındı,umarım bugün iyisindir canım.

Ay canım sağol bugün biraz daha iyiyim. Kimse beni sormuyo diye üzülüyordum.. Bi bakayım topikte kim var diye senin yazını gördüm.. Sen nasılsın.. Ya dün çok ağladım üzüldüm biraz duygusaldım sanırım. Ama kendimi toparladım. Tabiki sonuç olarak Allah isterse olur istemezse olmaz demkki bundada bir hayır vardır diyecez. ya varya sizi tanıdım diye o kadar mutluyumki kimseyle paylaşamadıklarımı burda paylaşıyorum ve gerçekten artık gözüm baya baya arıyo sizi..:1shok:

Ay canım sağol bugün biraz daha iyiyim. Kimse beni sormuyo diye üzülüyordum.. Bi bakayım topikte kim var diye senin yazını gördüm.. Sen nasılsın.. Ya dün çok ağladım üzüldüm biraz duygusaldım sanırım. Ama kendimi toparladım. Tabiki sonuç olarak Allah isterse olur istemezse olmaz demkki bundada bir hayır vardır diyecez. ya varya sizi tanıdım diye o kadar mutluyumki kimseyle paylaşamadıklarımı burda paylaşıyorum ve gerçekten artık gözüm baya baya arıyo sizi..:1shok:

kıyamam:))zaman zaman böyle duygusallıklar yaşıyoruz canım,ama güçlü durmamız lazımki bebişlerimiz gelsin,dediğin gibi rabbim uygun gördüğü zaman tattıracaktır bu duyguyu bize de,yılmak yok,bende bu sabah test yaptım adetime 5 gün var,tabiki negatif çıktı,üzüldüm biraz,bu ay çok ümitlenmiştim,silikte olsa bi ikinci çizgiyi görmeyi umut ediyodum,sonra dedimki kısmet değilmiş bugün bana çift çizgiyi görmek demekki,şimdi daha iyiyim,yılmak yok,biz elimizden geleni yapalım,gerisiniz rabbim bilir...

kıyamam:))zaman zaman böyle duygusallıklar yaşıyoruz canım,ama güçlü durmamız lazımki bebişlerimiz gelsin,dediğin gibi rabbim uygun gördüğü zaman tattıracaktır bu duyguyu bize de,yılmak yok,bende bu sabah test yaptım adetime 5 gün var,tabiki negatif çıktı,üzüldüm biraz,bu ay çok ümitlenmiştim,silikte olsa bi ikinci çizgiyi görmeyi umut ediyodum,sonra dedimki kısmet değilmiş bugün bana çift çizgiyi görmek demekki,şimdi daha iyiyim,yılmak yok,biz elimizden geleni yapalım,gerisiniz rabbim bilir...

daha adet olmana 5 gün var.. bildiğim kadarıyla idrar testleri adet öncesinden sağlıklı sonuç vermiyorlar.. dur daha üzülme bellimi olur.. yılmak yok.:1hug:. birde bugün bir arkadaşımla konuştum bana dediki bahar aylarında kan kaynıyomuş yumurtalarda daha aktif oluyormuş.. hamile kalma şansı daha bir yüksek oluyormuş :uhm: inşallah bakarsın en geç nisana hepimiz hamileyiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allahım ne güzel bir haber olurdu :dance::dance:

daha adet olmana 5 gün var.. bildiğim kadarıyla idrar testleri adet öncesinden sağlıklı sonuç vermiyorlar.. dur daha üzülme bellimi olur.. yılmak yok.:1hug:. birde bugün bir arkadaşımla konuştum bana dediki bahar aylarında kan kaynıyomuş yumurtalarda daha aktif oluyormuş.. hamile kalma şansı daha bir yüksek oluyormuş :uhm: inşallah bakarsın en geç nisana hepimiz hamileyiz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: allahım ne güzel bir haber olurdu :dance::dance:

evet canım,daha 5 gün var,forumda 5-6 gün kala öğrenenleri falan okuyunca,gaza gelip yaptım,bide yarın sevgililer günü ya,eğer çıkarsa eşime hediye olur demiştim,hediyeyi beleşe getiremedik yine,akşam gidip hediye alıcam mecbur,inşallah en kısa zamanda hamilelik haberlerimizi veririz birbirimize..

esramm canım benim neden üzüyosun kendini bu kadar. Allah gönlüne göre verir inş tatlım. bu konularda stres yapmamak gerekiyor buluyorsun sen üzerine düşeni yap gerisini Allah'a emanet. relaks ol, moralini yüksek tut bitanem.

slm arkadaşlar keçiboynuzu sayesinde hamile kalan bir çok kişi var etrafımda bu ay bizde başladık inşallah Rabbm herkesin kucağına küçük meleğini verir.sonucu bildiririm inşallah

Back
X