inek sütü alerjisi

Benim henüz çocuğum yok ama inek sütünün bebeklere 1 yaşından önce verilmemesi gerekiyor diye biliyorum..Onun yerine keçi sütü ve ek gıdalara geçincede keçi peyniri ve yoğurdunu anne sütüne en yakın süt olduğu için uzmanlar öneriyor canım.
Doktor konusunda yardımcı olamıyorum izmirde yaşıyorum çünkü =))
Çok geçmiş olsun.

Benim henüz çocuğum yok ama inek sütünün bebeklere 1 yaşından önce verilmemesi gerekiyor diye biliyorum..Onun yerine keçi sütü ve ek gıdalara geçincede keçi peyniri ve yoğurdunu anne sütüne en yakın süt olduğu için uzmanlar öneriyor canım.
Doktor konusunda yardımcı olamıyorum izmirde yaşıyorum çünkü =))
Çok geçmiş olsun.

sağol cnm. bende inek sütü vermiyorum hazır mamalarda inek sütü bulunuyormuş vede keçi sütünüde doktor önermiyor aynı reaksiyonu gösterebilme ihtimali varmış..

cerrahpasada prof tulay erkan tavsıye ederım gastrocu kendısı cocuk gastrosu
benım kızımda ılk ıkı ayında rahatsızdı suphe edılmıstı ozel hastanedekı dr tarafından teshıs edemeyınce proftan ozel randevu alıp gıttık bakıldı ve yokmus
ama sen gıdıp goruneılırsın cok memnun kaldım ben

cerrahpasada prof tulay erkan tavsıye ederım gastrocu kendısı cocuk gastrosu
benım kızımda ılk ıkı ayında rahatsızdı suphe edılmıstı ozel hastanedekı dr tarafından teshıs edemeyınce proftan ozel randevu alıp gıttık bakıldı ve yokmus
ama sen gıdıp goruneılırsın cok memnun kaldım ben

kizima bir yasindan once inek sutu denemedim. Sutum olmazsa da, dogumum yakin gene icirmem. Zaten tavsiye etmiyorlar.
Kizimda da asiri gaz yapiyordu. İcirdigim zaman kesinlikle uyutamiyordum. 3 yasindan sonra az az mamayla karistiraraktan alistirdim.
Tekrar sut vermeden once kesinlikle bir doktora danismalisin diye dusunuyorum.

kizima bir yasindan once inek sutu denemedim. Sutum olmazsa da, dogumum yakin gene icirmem. Zaten tavsiye etmiyorlar.
Kizimda da asiri gaz yapiyordu. İcirdigim zaman kesinlikle uyutamiyordum. 3 yasindan sonra az az mamayla karistiraraktan alistirdim.
Tekrar sut vermeden once kesinlikle bir doktora danismalisin diye dusunuyorum.

Güzelim inek sütü vermedim tabikide aptamil kullandım üstelik günde en fazla 2 kez 60 cc. sütüm evde olduğum müddetce yeterli fakat çalıştığım için mecburen arada mama yiyor.bu tür hazır mamaların içinde inek sütü mevcut zaten içeriğindede yazar bu yüzden alerji meydana geldi malesef. devamlı doktor kontrolündeyiz ne yer ne yemez onun direktifiyle veriyoruz.

Back
X