Bebek Beslenmesi inek sütünden yogurt yapımı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ayyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
110
7
118
Nevşehir
arkadaslar 7 aylık bebegım.inek sütunden yogurt mayalayacagım fakat kafam cok karıstı 1 yasına kadar ınek sutu verılmeyecegı ıcın yogurtta bı zararı olurmu acaba herkes farklı bırsey soyluyor bılınçlı anneler sız nasıl yaptınız.

Ben anne değilim ama cevremden ve dayımın da 8 aylık bebısı var yoğurt yedırıyorlar ee tabı ınek yoğurdu.Hıcbır sakıncası yok,meyvelı yoğurtta yedırıyorlar

canım bızım doktorumuz pastörıze sutten mayalayacaksın dedı ben oyle yapıorum evde mayalanılan yogurttan bebegıme pastörıze sute mayalıorum sende bı sor bence

ben oğluma 6 aylıktan beri sürekli veriyorum..
hemde kendim mayalıyorum evde..normal inek sütünden(hazır hiç almadım daha)
şimdiye kadar da birşey olmadı 28 aylık bayılıyor yoğurda:))

saolun kızlar cevaplar için normal inek sutunden mayaladım bakalım tadı nasıl olcak bıde gunde ne kadar yedırebılırım bebegıme

slm canım benim kızım 8 aylık 5 aylıkken yoğurt yedirmeye başladım ben ilk başlarda patörize sütten mayalıyodum ama onun marketlerde satılan hazır yoğurtlardan farksız olduğunu öğrendim şimdi inek sütü alıp kendim evde mayalıyorum gerçekten daha güzel oluyo ve kızıma günde 1 kase yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…