- 16 Temmuz 2014
- 380
- 534
- 158
Düşük yaptığımı bugün aksamda başladı işte çok kötüyüm sevincimiz yarıda kaldı![]()
Allah bebeğini sana bagislasin canim korkma Allah büyüktür herseyde bir hayr vardir de inşaallah bişey olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşük yaptığımı bugün aksamda başladı işte çok kötüyüm sevincimiz yarıda kaldı![]()
Inşlh olmaz canım canım cok yanıyorAllah bebeğini sana bagislasin canim korkma Allah büyüktür herseyde bir hayr vardir de inşaallah bişey olmaz![]()
sağol canım biraz yorgun boya temizlik bu saat oldu bitti şükür bende bittimnasılsın kuzum
![]()
sağol canım biraz yorgun boya temizlik bu saat oldu bitti şükür bende bittimsen nasılsın
![]()
komşun ölmüş sanırım nur içinde yatsın allah sabır versin sevenlerinebende cenaze evine gittim geldim yoruldum yatcam![]()
komşun ölmüş sanırım nur içinde yatsın allah sabır versin sevenlerineİYİ GECELER YAT DİNLEN BENDE KAÇIYORUM
![]()
doktora gtseydn keske6 hafta canım daha dün gördüm bugün kanamam başladı bende anlamadım şoktayım dün o kadar mutluydukki bide dün gece rüyamda gördüm düş
Tweety canım böle konuşma alanda o verende o isyan etmememiz lazım bdk benim de kanamam başladı çok kötüyüm ağrım var sanki adet oluyorum öyle ağırıyo ne olur dualarınızı eksik etmeyin yarın doktora gitcem![]()
Âmin inşaallah ya peki aşılama dahamı kolay?Canım korkma hiç Allah veriyo bi kolaylık sıkma canını çok uzun sürmüyo zaten inşallah açık çıkar