- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bu ay zayrn bal tarcin corek otu kullanmistim yumurtalar buyuyo catliyo ama bebis olmuyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
canım denemekten vazgecme ilk yapısınmı bu ay 2. ayda fayda edende var
cnmmm bal tarçın corek otunu yapiyorum zaten yanin da polen ve aru sutu de deniyeyim dedim nasil tuketildigi hakkinda bilgi verir misin? günde kac defa kac gun tuketilecek ne zaman baslanacak birde eslerimizde tuketsinler degil mi?(
ben dışarı çıkıyorum eşimle kızlarr aktardanda çörek otuyla tarçın alayım görüşürüz kendınıze ciicii bakın![]()
hayir cnmm çörek otunu evde Öğütmek daha makbul..
corekotunun ogutulmusunu alabılıyorsun canım aktarlardan balı da guzel kalıtelı bı marka al canım
kızlar cörek otunun ögülmüşünü almayın evde kendiniz öğün dısarda öğütülmüşlerde vitaminikacıyomus hemen karıstırılması lazımmıs öğütülünce.ben blendırla ögüttüm karıstırdım hepsini o yazdıgım oranda bi kaba koydum sabah aksam yiyecegim dahayeni yaptım..bide sogan kürü yapacagım adetin 7. günü baslıyosunuz sogan kürünede.poleni daha almadım yarın alacagım canım esimede yedirecegim aksamları birer kasık.bende bal tarcını yediğim zaman bi kasıkta polen yiyecegim.ama netten bakayım bi canım ayrıca yenilişi varmıymıs.bide hergün yemekten önce 2 adet incir yiyecegim bugün itibarıyla baslıyorum hepsine
bide kestane balı olursa iyimiş eger olmazsa süzme cicek balı alın kızlar.benim evde süzme cicek balım vardı ondan yaptım cok kaliteli degil ama arıya gitmesin dedim.insallah fayda eder hepimize canlarım
eşimin ve benim sabah akşam 1 tatlı kaşığı arı sütü ve 2 tatlı kaşığı polen kullanmamazı söyledi.(alıntıdır)bu sekilde yenecekmiş kızlar
Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/hamile-kalmayi-hizlandiran-bir-yontem.184565/
Son düzenleme: