• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Benim yumurtaliklarimda dun bi braz agri girdi saniyelik oda ewi supiruyodum sonra hala bsey yok bi goguslerim aciyo iste

iyi haftasonu bizim kırmızılar gelcek o zmn :23::23::23:
tatlım eşim geliyormuş ben kaçtım yemeğ,çayı halledip gelirim birazdan :32::32::32:

canım ben ilaçla 31 günde 1 olyom ilaçsız da hiç olamıyorum.insallah hamişssindir canım.insallah güzel müjdeler ver.

kızlar bu arada ibrahimsaracoglu tv de tüplerin acılması için testeredişli aslan pencesi otunu 2 ögün için dedi ve brokoli kürü dedi

Testeredisli aslan pencesi ilk defa duydum canim regl olursam alayim esin test yaptirdimi senin kac cikti yaptirdiysa

iyi sohbetler,iyi aksamlar :3::3::3:
ben yemeğimi,çayımı ayarlayıp geliorm :49::49:

Testeredisli aslan pencesi ilk defa duydum canim regl olursam alayim esin test yaptirdimi senin kac cikti yaptirdiysa

canım esimde sorun varmı yokmu suan hiç bilmiyoruz ama benim pko ve hasimato troidim var ilaçsız adet olamıyom hiç ve tüylenmem var.evet canım ibrahim saracoglu onu cok övüyor ,gecen annemde duymus komsudan onun yakınıda testere dişli aslan pencesi içmiş hamile kalmıs.yap bencede canım tüpleride acıyomus zahidede söledi.ben hangi kürü yapacagımı sasırdım ama duydugum kürler sunlar

sogan suyu kürü
incir kürü
bal tarcın cörek otu polen
havuc suyu kürü
testere dişli aslan pencesi
hayıt otu kürü
meryem ananın eli otu

Son düzenleme:
canım esimde sorun varmı yokmu suan hiç bilmiyoruz ama benim pko ve hasimato troidim var ilaçsız adet olamıyom hiç ve tüylenmem var.evet canım ibrahim saracoglu onu cok övüyor ,gecen annemde duymus komsudan onun yakınıda testere dişli aslan pencesi içmiş hamile kalmıs.yap bencede canım tüpleride acıyomus zahidede söledi.ben hangi kürü yapacagımı sasırdım ama duydugum kürler sunlar

sogan suyu kürü
incir kürü
bal tarcın cörek otu polen
havuc suyu kürü
testere dişli aslan pencesi
hayıt otu kürü
meryem ananın eli otu

Meryem ananin eli otu dogumu kolaylastiriyomus canim suya kokuyuyomus o aciliyomus acildikca seninde catilarin aciliyomus sanci zamaninda

Elaammm yapmqdin mi test hayla ayy nasil duruyosun digcem ama bnde yapmadim yapmicamda daha gelende yok

saol cnm.. kist yoktu bendeee :26:

kist için ilaç kulanıyo musn?:31:

elammm catlatma bizii söleeeeeeeeeeee:52::52::52:

ELammmm yazsana naptınnnn ???:52::52::52::52::52:

:52::52::52: hamileee benceeeeeeee :1::1::1:

elaaaaaaaaaaaaaaaa yap gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52:

bencede hamile canım hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:52::52::52::52:

Orasi oyle tabi bebeim

canlarım benm ya szı merakta braktıgım ıcın ozr dlerım ama gdemedm kan vermeye

yok bebegm testte yapmadm kanda vermdm adette gelmdı:52:

evet cnm ankaradayım böyle bı gzel bı yer olamaz hacı bayrama gdnce ıcım frahlıyo sze de dua ettım hepınıze cnm bnm cok aşırı kalablıktı :8:

ben de ankaradayıım evet yapılınca güzel oldu oraya gidince huzur doluyosun:16::16::16::16:

Back
X