• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

elaaaam ********* :16::16:******** 3 mart beklemede:52:
deryadeniz81********** :16::16:******** 6 mart beklemede:52:
dennizkabugu *******:16::16: ******** 7 mart beklemede:52:
hanife4545 *******:16::16: ******** 7mart beklemede:52:
yelisss ****** :16::16:******** 7 mart beklemede
:52:

yaptım canım kandanda baktım gebelik yok.benimde karnım agrıyo.insallah ilkbaharın gelişyle bizlerde güzelhebaerler veririz canım

inşallahhh cnm bnımm :16:

canım esimde sorun varmı yokmu suan hiç bilmiyoruz ama benim pko ve hasimato troidim var ilaçsız adet olamıyom hiç ve tüylenmem var.evet canım ibrahim saracoglu onu cok övüyor ,gecen annemde duymus komsudan onun yakınıda testere dişli aslan pencesi içmiş hamile kalmıs.yap bencede canım tüpleride acıyomus zahidede söledi.ben hangi kürü yapacagımı sasırdım ama duydugum kürler sunlar

sogan suyu kürü
incir kürü
bal tarcın cörek otu polen
havuc suyu kürü
testere dişli aslan pencesi
hayıt otu kürü
meryem ananın eli otu

cnm Meryem ana elı otunu ben denedım daha doğrusu bana (fatıma ana elı olarak geldı hacdan ) bu ota bıldıgın butun surelerı okuyup ufluysun sonra bı parçasını koparıp uzerıne bı yere dıkıyorsun ben kucuk nuska yapmıştım ozellıkle ılıskı sırasında uzerınde olması gerekıor..bı ayda suyunu ıctım..arkadasın dedıgı gıbı dogumuda kolaylaştırıyormuş..

Kizlar bana da kırmızı kart :(((((((((((

:50::50::50::50::50: yaa geldımı kırmızılarr cnm yaaa :31: her gün tek tek dökülüyoruz :50:

oylemi bende yapmaq isterim,ikinci defadan cok korkuyorum.:31::31::18::18:

canım işte şimdi era testi çıkmış çok yeni daha pek bilinmiyor her yerde yapıyoor
biz tüp bebek sonrası hoca ile görüşmeye gittik dedim hocam öncesinde neler yapıla biliyosa yapalım maddi manevi tükendik o da bu testi önerdi zaten tek embryonun şansı % 30 muş senin tek embryo muydu

Back
X