- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
İyiyim senden naber canım :)esesimm napysn tatlımm![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim senden naber canım :)esesimm napysn tatlımm![]()
![]()
Aynen bende onu izliyordum ama kociş geldi yine herzmanki gibi kumandayı kaptı evlendiğimden beri dizilerimi bastan sona bi keyifle izletmez uyuzum![]()
bndende iik tatlımmİyiyim senden naber canım :)
Bizim taşfırın hayatta izlemez dizi ne mutlu sana tadını çıkarAa biz birlikte izliyoruz![]()
bndende iik tatlımmnasıl gdyo görüşemyrz uzun zamandrr
![]()
Bizim taşfırın hayatta izlemez dizi ne mutlu sana tadını çıkar![]()
Bizim taşfırın hayatta izlemez dizi ne mutlu sana tadını çıkar![]()
KUZUMMMM ADET OLDUM ÇOK ÜZGÜNÜM YA GENE OLMADIayşem naptın cnm bugün test yaptırcksın die okudum geçen sayfalardn hadi hayırlı haberlerle gel kuzum![]()
Nasip aysem üzülme kuzumKIZLAR ADET OLDUM ÇOK ÜZGÜNÜM GENE OLMADI![]()
Yerim ben onun taş fırınlığını :)))
Ayy beraber izleyin işte ne var bunda. .
Racona mı ters :))))))[/QUOTE yok be öle tasfırınlık değiş abartma şende eSEs
Onunki yabancı filmler ha bitek cocuklar duymasını izler ee ordada bi tas fırın var tabi ondan![]()
Uzulme canim sabır sabırKIZLAR ADET OLDUM ÇOK ÜZGÜNÜM GENE OLMADI![]()
İyki bi kocanla izliyon haaEnişte beye selam söyle lütfen canım izleyin birlikte![]()
Ewet bebegm arapca gcen senede gtmstm busenede gtcem ıcm huzur doluyo gdnce esm ılla yne gt ddı bnd oraya gdnce mtlu oluyorumElaamm nasılsın kuzum :)
Ooo arapça mı öğreniyorsun![]()
Evet benim ki işte tam ondan ama arada sırada romantik olur şimdi hakkını yemiyim kocişiminHaluk karakterini bende seviyorum Ama :)
Ewet bebegm arapca gcen senede gtmstm busenede gtcem ıcm huzur doluyo gdnce esm ılla yne gt ddı bnd oraya gdnce mtlu oluyorum