- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
Eh iyi sayilirim. Hoc buldumm. Sen nasilsin tatlim
Allah iyilik versin cnm sükür bende :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eh iyi sayilirim. Hoc buldumm. Sen nasilsin tatlim
Evet anamla gittik iyi oldu ama cok yorulduk gozlerim aciyor uykum geldi Galiba 6 30 kalkcam yine.25.hamis ikkese cnm ..
ohhe mis paklanmıssın cnm :)
Evet anamla gittik iyi oldu ama cok yorulduk gozlerim aciyor uykum geldi Galiba 6 30 kalkcam yine.
Zeynep kacar
iyigeceler bayanlar Allah herkezi hayirlisiyla sabaha cikarmayi nasip etsin.
Âmin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşlh![]()
A
anamm sen izmirlimisin gııı![]()
Kızlar on gündür giremiyorum netim yok esimin neti kullanıyorum bir hafta sonra girerim netim ozaman yükleniyor nasısiniz on gündür bir degisiklik var mı ? Bende yogunun tarhana yaptım tursu yaptım bende bir degisiklik yok
Iyidir kuzum sağolasınsükür cnm sen nasılsın semacım :)![]()
gec oldu , uyumaya gidiyorum cnm sonra konusalım öptm ii gecelerIyidir kuzum sağolasın
Iyi geceler tatlım görüşürüzgec oldu , uyumaya gidiyorum cnm sonra konusalım öptm ii geceler![]()
Korkma hersey olacagina varir icini rahat tut.bana dua edin kızlarrbugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Bakalım sonuç ne çıkacak. hem çok heyecanlıyım hem de korkuyorum.![]()
bana dua edin kızlarrbugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
Allah yardımcın oldun canımmmm inşallah güzel haberler alırsın tatlımmbana dua edin kızlarrbugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum.
ama ben çalışıyorum canım yaaaaahadi bakalım hayırlısı.ben de bugün okula gittim.bi baktım anaaa bugün dersim yok geldim eve sabah![]()
gülüm heemn tedaviye başlama rahmin toparlansın 2ay bekle banada doktor buay başla demişti ama kanamma yeni kesildievet dok bi ay sonra tekrar deneyip hamile kalabilirsin dedi iyki varsınız hepiniz![]()