- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.834
- 698
Bitirim vefat ettiBenim temmuzda doldu 5 yilim bakalim Allahtan umut kesilmez canim. Eskiler sanki yok artik bitirim vardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitirim vefat ettiBenim temmuzda doldu 5 yilim bakalim Allahtan umut kesilmez canim. Eskiler sanki yok artik bitirim vardi
Hadi ya gercekten miBitirim vefat etti![]()
Doğumdan sonra hemen öldü yazdı kızlarHadi ya gercekten mi
Ay Allah rahmet eylesin o kadar yan tutus evlat hasretiyle doyamadan..Doğumdan sonra hemen öldü yazdı kızlar![]()
Önce o evlatsız. .Ay Allah rahmet eylesin o kadar yan tutus evlat hasretiyle doyamadan..![]()
O yüzden herseyin hayirlisini istemek en dogrusu. Yazik ya hakkaten cok uzuldumÖnce o evlatsız. .
Şimdi evladı anasız. .
Rabbim nasıl zor imtihan..
![]()
O yüzden herseyin hayirlisini istemek en dogrusu. Yazik ya hakkaten cok uzuldum
Amin insallah canim.Tabii rabbim herşeyin hayırlısı versin
hımmm anladım canım bilmiyorum o zaman dr dan dr a değişiyor iişte bilemedim hangisi iyiYok canim bi defa asilama bi defa da tüp yaptirdim tutmadi ne yazikki
topikte bitirim diye bi arkadaş vardı o doğumdan sonra vefat etmiş canım evladına evladı ona doyamadankim vefat etti![]()
ne için fitil canım belki fitil yapıyodur prospektüsüne baksaana bi yazar belkiAdetime 2 hafta var bu sabah siddetli bel agrisiyla uyandim halada var ve 2 gundur basim agriyor.Bu arada 5 gundur fitil kullaniyorum.sizce hamilelik belirtisi olabilir mi
ayy rabbim evladını korusun mekanını cennet etsin ay çok üzüldüm zaten canım çok sıkkıntopikte bitirim diye bi arkadaş vardı o doğumdan sonra vefat etmiş canım evladına evladı ona doyamadan![]()
nasıl yani 4 kese canım anlamadım 3 değilmiydikızlar Allah rızası için bana bi akıl verin yardım edin lütfen çok üzgünüm
dr um 4 kese var diyor ve çok riskli dedi birine son vermemiz lazım dedi daha hiç birinin kalbi atmıyor ama ben nasıl kıycam hem bebeklere hem sana zarar dedi.. sevinemedim bile![]()