- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
arkadaşım bende hiç duymamıştım. sebepsiz infertilitenin sebibi belkide geniz akıntısıdır diye düşünüyorum... internette yaptığım araştırmalar sonucu aktarın çok haklı olabileceği kanaatine vardım. çünki geniz için vucudun bekçisi olduğu yazıyodu. dolayısıyla vucudu iltihaplardan temizlemek lazım. ama uzun süreç gerekiyo bunun için. senin kullandıklarının büyük kısmıda bu amaca yönelik olduğunu düşünüyorum. yani bağışıklık sistemine güçlendirecek şeyler kullanıyosun. soğan rahim iltihabı için çok iyiyimiş. ısırgan polen çörek oto da öyle.. ben aktara çörek otu yağını içseem olmaz mı dedim. yeterli gelmez dedi ve yağını burnuma damlatmamı söyledi. sana nacizane tavsiyem sen de burnunun iki tarafına günde 1 damla çörek otu yağını damlat. istikrarlı bi şekilde bu kürleri uyguladıktan sonra bence dondurulmuşlara bile gerek kalmadan doğal yollarla hamile kalabilirsin. burda örneklerini çok okuduk.
ılk defa duydum
bndede kendımı bıldım bıle lı var
ayrıca ben bır baska yontemde duymustum o yontemlen bır tanıdık hamıle kaldı 7 tup bebegın ustune
arpaylan yapılan
adet bıtımı 14. gun falan yapılıormus
3 gun ust uste
1kilo arpayi bi gece onceden sicak suda bekletiyosun ertesi gun buna bolca su ilave edip arpalar iyice sisene kadar kaynatiyosun(su azalirsa su ilave edeceksin)bi demet maydonoz 2bardak zeytinyag ilave edip biraz daha kaynat,sonra bunun buharina oturuyosun,buhar azaldikca karistiracaksin
3gun boyunca yapiyosun(2.ve 3. gun ayni karisimi kaynatabilirsin sadece bolca su eklemek gerek
2. ve 3.gun iliski oluyo ama kesınlıkle usutmeyeceksın