- 5 Haziran 2015
- 36
- 2
- 39
- Konu Sahibi emellondra
off of benim basima gelen pismis tavugun basina gelmez nerden evlendiysem bir ingilizle evlendim gecen sene. adam bana oyle iyi davraniyodu basta hediyeler filan .. evlenip de yanina getirmek icin bi suru para harcadi vize islemleri bilmemne I love you demeler her dakka.. neyse evlendim geldim ingiltereye.. adam daha yanina geldigimin ilk ayinda bana en ufak tartismada turkiyeye don sen , biz anlasamiyoruz birbirimize uygun deiliz demeye basladi soke oldumm! okadar masraf emek millet ne der ! ben nasil doneyim iyi davraniyorum alttan aliyorum olmuyo; surat ediyorum olmuyo hersey gozune batiyo adamin iki duruyo bi duruyo biz birbirimizi cok iyi tanimadan evlendik yurumeyecek filan.. e tabi kultur farki var durmadan iciyo .. . ikide bir akrabalarini eve cagiriyo bana nasihatlar ediyolar filan neyse beni bu evden kovdu vurdu bana.. git defol turkiyeye die. bende polis aradim polis bunu tutukladi . bu tutuklaninca ben evdeyken bunun akrabalari eve gelip benim esyalarimi calmaya calistilar bana saldirdilar. bende evden ayrilmak zorunda kaldim, .... sokaga dustum devletin evsizler bolumune gittim beni gecici bir otele yerlestirdiler oda kahvalti ama iggrenc heryerde afrikali multeciler 5 cocuklu hintliler ayni wc yi paylasmak zorunda kaldim olmadi ordan ciktim kadin siginma evi var oraya girdim ordada bi suru evsiz kocasindan babasindan dayak yemis kadin hepsinin psikolojisi bozuk ingiliz kadinlari .. delircem yaa .. inadina gelmedim turkiyeye annemler gel diyo ama nasil geleyim millet ne der daha evleneli 1 yil olmamis baba evine dondu mu dedirtcem bide oturma izni alabilme hakim var burda ne isime yarayacaksa burda yasamak bile istemiyorum iste laf olsun .. biktim burden nasil hevesle gelmistim . butun gun mal mal dolasiyorum alisveris merkezinde ruhsal durumumda bozuldu panic atak basladi polis raporlari ve onunn tutuklanma kararlarini vs alip turkiyeye doncem sanirim onlar olmayinca bosanmam da sorun olacak bu adamdan. kesin turkiyeye gelmem ben bosanmak icin diyo . ben kocasiz bossanma davasi acicam napim.. en azindan elimde polis raporlari olsun bosanirken ise yarar ...uff cok zor durumdayim moral sifir sizce oturma izni icin basvuru yapsammi green card gibi bisey degermi siz olsaniz direk turkiyeye mi donerdiniz? bu arada burda is bulup calisinca iyi para kazanabilirim turkiye durum malum is bulmam zor yasim 30 u gecti acaba burdami kalsam .. bi yandan ailemi ozledim burda skypla bile konusamiyorum wireless yok starbucksa gidip ailemi skypedan goruyorum . napcam ben yaa yardimmkocami da sevmistim neden boyle yapti bana ya kimin ahini aldim ben...