innovita gölge laboquick negatif bakar mısınız

swiftiesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
39
8
1
25
kızlar dün akşam innovita testimde gölge çıktı gözle net bir şekilde görünüyor bugün laboquick yaptım negatifti lh testimde geçen güne göre koyulaşmış sizce gebelik varmıdır. çatlamadan sonra 9. gün bugün

Laboquick de zor gözüküyor. 9. gün erken 12. gün e kadar bekle ben çook silik bir çizgi gördüm. Devam ederse kan verirsin. Ovulasyon testi de tekrar koyulasmaya baslıyor hamilelikte olmadı onu takip edersin canım

Laboquick de zor gözüküyor. 9. gün erken 12. gün e kadar bekle ben çook silik bir çizgi gördüm. Devam ederse kan verirsin. Ovulasyon testi de tekrar koyulasmaya baslıyor hamilelikte olmadı onu takip edersin canım
bugün 10. gün adetime 5 gün kaldı ama yine negatif acaba döner mi burdan

bugün 10. gün adetime 5 gün kaldı ama yine negatif acaba döner mi burdan
Adete 2 gün kala negatif görüp adet günü pozitif olanlar var inşallah tabi ki döner inşallah hamilesinizdir hatta geçen bir yerde okudum adet günü negatif olup 2 gün sonra pozitif olanlar olmuş geç döllenme olmuş vs vs yani sıkmayın canınızı hala erken

bu ay yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım 17 kasımda doktor 3 yumurta çatlamış demişti. ondan sonra bir daha yumurta oluşuyor mu ki?

bu ay yumurta geliştirici ilaç kullanmıştım 17 kasımda doktor 3 yumurta çatlamış demişti. ondan sonra bir daha yumurta oluşuyor mu ki?
Aa onu bilmiyorum açıkcası ama 3 yumurta olması şansı çok arttırır dediğim gibi regl gelmediği sürece hala pozitif olma ihtimali var stresini minimuma indirmen lazım bebiş relax ol kendini baska seylere odakla bol bol dinlen bir kaç güne pozitif olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…