Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aksine zayıflamaya yardımcı diyor doktorlar piskolojik olmasın sizinkiInofolic kullanip hamile kalanlar,kalamayanlar...yan etkileri neler?birde bende çok iştah açtı sürekli yemek yiyorumsizdede ayni oldu mu?
Bana tutmada da yardımcı oluyor dedi...günde iki kere alıyorum sabah akşam ama bi kaç yerde denk geldim günde 2 doz çok fazla dendi,bende bilemiyorum nedir ne değildir ama kullanıyorum isteDoktorum bana kullan dedi hamile kalmana yardimci olur ama ben hala kalmadım . Normalde benim iştahım zaten açık o yüzden ilaçla ekstra bir açılma olmadı .sana neden verdi doktorun canim
Bilmiyorum ki canım 1 öğünü bile zor yerken 48 kilodan birden 52 ye çıkınca ona bağladım bende çünkü ilaca başladığım gün 3 öğün e çıkıncaaksine zayıflamaya yardımcı diyor doktorlar piskolojik olmasın sizinki
Ben de günde 2 ve 2poset alıyorum bilmiyorum fazla mı doktor oyleval dediBana tutmada da yardımcı oluyor dedi...günde iki kere alıyorum sabah akşam ama bi kaç yerde denk geldim günde 2 doz çok fazla dendi,bende bilemiyorum nedir ne değildir ama kullanıyorum iste
Anladım canim...sen ne zamandır kullaniyorsun pekiBen de günde 2 ve 2poset alıyorum bilmiyorum fazla mı doktor oyleval dedi
2 aydır sen ne zamadir kullanıyorsun 2 paket mi iciyosunAnladım canim...sen ne zamandır kullaniyorsun peki
Ben günde 4 poşet kullanıyorum ara ara unutup 2poset içtiğim de oluyorKızlar bende ctsi başladım pko lu değilim sabah akşam 1 poşet yani günde toplam 2 poşet kullanıyorum dr vermedi kendim başladım siz nasıl kullanıyorsunuz
Yarın antibiyotik başlamam gerekebilir dişçiye gitcemde ikisi aynı gün içilirmi acabaBen günde 4 poşet kullanıyorum ara ara unutup 2poset içtiğim de oluyor
bende o şekilde kullanmıştım doktor öyle dediyse kullan gıda takviyesi bunlar ilaç değil zatenBen de günde 2 ve 2poset alıyorum bilmiyorum fazla mı doktor oyleval dedi
Bilmiyorum ki canım 1 öğünü bile zor yerken 48 kilodan birden 52 ye çıkınca ona bağladım bende çünkü ilaca başladığım gün 3 öğün e çıkınca
Bende aynısını yapmayı dusunuyorum sizin gibi bana da Dr vermedi sordum kullanabilirsin dedi ama 2ay ara verdim 4aydir tedavi 2. çocuğa hamile kalamiyorum bunaldim 5 kilo aldım spor salonuna yazildim 2ay korunucamKızlar bende ctsi başladım pko lu değilim sabah akşam 1 poşet yani günde toplam 2 poşet kullanıyorum dr vermedi kendim başladım siz nasıl kullanıyorsunuz
bende 2.çocuk için uğraşıyorum 10 yıl aradan sonra 8 ay oldu olmuyor inşallah bu vesile olurBende aynısını yapmayı dusunuyorum sizin gibi bana da Dr vermedi sordum kullanabilirsin dedi ama 2ay ara verdim 4aydir tedavi 2. çocuğa hamile kalamiyorum bunaldim 5 kilo aldım spor salonuna yazildim 2ay korunucam
Ay canim ya aynı kaderi paylaşıyoruz demek kızım var iki buçuk yasında 35yasindayim ertelemek istemiyorum artik inofolici nerden kaça almıştım canimbende 2.çocuk için uğraşıyorum 10 yıl aradan sonra 8 ay oldu olmuyor inşallah bu vesile olur
Eczaneden eşime aldırdım 24 küsür lira 30 tane var içinde sabah akşam 1 içilince 15 güne bitcek bende 33 yaşındayım 10 yaşında oğlum var 10 sene ara verince olmuyo işte 8 aydırAy canim ya aynı kaderi paylaşıyoruz demek kızım var iki buçuk yasında 35yasindayim ertelemek istemiyorum artik inofolici nerden kaça almıştım canim
Tamam canım teşekkürler allahtavcok pahalı degilmisEczaneden eşime aldırdım 24 küsür lira 30 tane var içinde sabah akşam 1 içilince 15 güne bitcek bende 33 yaşındayım 10 yaşında oğlum var 10 sene ara verince olmuyo işte 8 aydır