Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BİLEMİYORUM Kİ CANIM BEN SABAH AÇ KARNINA İÇİNCE AKSİNE İŞTAHIMI KESİYORDUBi bende mi yaptı:)
Evet aynı şekilde benimde,ama bana günde iki tane dendi yani sabah 1 akşam 1bende polikistik over sendromu var, bebek planladığımız için kullanmaya başladım zaten pcos olanlara veriyor doktorlar genelde, ilacı düzenli kullanmak çok önemliymiş,saati saatine almak gerekiyormuş.Ben sabah 2 akşam 2 içiyorum.Sizler nasıl kullanıyorsunuz ve pkos lumusunuz?
Tabi aynen öyle ve düzenli alınması gerekiyormus,ecz den eşim alırken uyarmislar aç karnına ve saatleri düzenli olsun diyeprospektüsünü okudum fakat, burda diyor ki ; günün herhangi bir saatinde ve ''AÇ KARNINA'' alınmalıdır.
Ben buna dikkat etmiyordum.
İlk defa senden duydum şimdiKızlar adet düzensizliği olup inofolic kullanan var mı ? Ben bu ay adet söktürücü kullanmadım dr sadece inofolic verdi adetime 2 gün kaldı ama bende hiç bi belirti yok de adetin gecikebilir bu ay demişti ama sadece bu ilaçla hastalanabilcekmiyim merak ediyorum bilgisi olan var mı ?
Ya bende araştırıyorum ama net bişey bulamadım benim polikistikoverim var bebek düşünüyorum 9. Ayım bu ay 5 ay kadar duphaston kullandım pek etkili olmadı drumu değiştirdim ultrason muayeneside sağ overde polikistikover var dedi 2 yumurtam oluşmuş biri çatlamış diğerinden umuglu konuşmamıştı inofolic kullan dedi adetin bu ay gecikebilir dedi kan testi istemişti sonuçlarım çıkmış iiyimiş allaha şükür şimdi femara die bi ilaca başlıycakmışız adeetten sonra fakat inofolic adeti düzenliyevek mi hiç bi fikrim hokİlk defa senden duydum şimdi
Şimdi anladım anlatmak istediğini :)İnofolic gebe kalmada yardimci oluyormuş yani destekliyormusYa bende araştırıyorum ama net bişey bulamadım benim polikistikoverim var bebek düşünüyorum 9. Ayım bu ay 5 ay kadar duphaston kullandım pek etkili olmadı drumu değiştirdim ultrason muayeneside sağ overde polikistikover var dedi 2 yumurtam oluşmuş biri çatlamış diğerinden umuglu konuşmamıştı inofolic kullan dedi adetin bu ay gecikebilir dedi kan testi istemişti sonuçlarım çıkmış iiyimiş allaha şükür şimdi femara die bi ilaca başlıycakmışız adeetten sonra fakat inofolic adeti düzenliyevek mi hiç bi fikrim hok
:) evet destekliyormuş ama reglyde düzenlio mu acaba ?Şimdi anladım anlatmak istediğini :)İnofolic gebe kalmada yardimci oluyormuş yani destekliyormus
Bilemeyecegim valla ama duzenlemez herhalde ya:) evet destekliyormuş ama reglyde düzenlio mu acaba ?
Inofolic kullanip hamile kalanlar,kalamayanlar...yan etkileri neler?birde bende çok iştah açtı sürekli yemek yiyorumsizdede ayni oldu mu?
Canım hoşgeldin...Hemen hemen hepimizde aynı şekilde hiç bir sebep olmaması en büyük sorunumuz bende bi iştah açtı ama hiç bir faydasıda olmadı demek ki istediğimiz yönde bir işe yaramıyor anlasilanmrb arkadaşlar yaklaşık 9 aydır çocuk düşünüyoruz hiçbir problem olmamasına rağmen 3 aydır inofolic kullanıyorum sabah 2 akşam 2 şeklinde hiç bir yan etkisi olmadı ama gebede kalamadımm (