- 10 Kasım 2025
- 5
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi esmanuryldz
Kızlar ben inositol + folik asit kullanıyorum bugün 7 gün oldu etkisini göstermeye başladı sanırım bu inositolu kullanıp hamile kalanlar oldu mu aranızda çok merak ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandim, uc ay duzenli kullanimda etkisi cikiyor demisti doktor. Ayni zamanda tiroid ve insulin direncim vardi onlarinda ilaclarini kullandim duzenli, kilo verdim vs gebelik olustuKızlar ben inositol + folik asit kullanıyorum bugün 7 gün oldu etkisini göstermeye başladı sanırım bu inositolu kullanıp hamile kalanlar oldu mu aranızda çok merak ediyorum
Yok değilim ama daha adet olmadım geçen ay 2 hafta gecikti adetim bu ay hala adet olmadım inşallah olurum kasıklarım çok ağrıyor1 aydır kullanıyorum aşılama oldum tutmadı. Sen hamilemisin
Faydası oldu mu vücudunuza değişiklikler oldu muBen kullandim, uc ay duzenli kullanimda etkisi cikiyor demisti doktor. Ayni zamanda tiroid ve insulin direncim vardi onlarinda ilaclarini kullandim duzenli, kilo verdim vs gebelik olustu
Yok değilim henüz sadece kullananlara nasıl etkisi oldu ne zaman hamile kaldılar çok merak ediyorum1 aydır kullanıyorum aşılama oldum tutmadı. Sen hamilemisin
Ben bi fayda göremedim sanırım henüz farklılık yok bende merak ediyorumFaydası oldu mu vücudunuza değişiklikler oldu mu
Adet duzensizligim yoktu zaten yumurtlamayi tesvik etmesi icin kullanmistim, saglikli beslenme ve yuruyus ile fayda sagliyor bence, ama ek rahatsizliginjz varsa o da tedavi edilmeli. Ben memnun kaldimFaydası oldu mu vücudunuza değişiklikler oldu mu
Canım ben bunları kullandım bunlardan mı bilmiyorum ama tüp bebeğim negatifti 3 ayın sonunda kendiliğinden hamile kaldım. Ekstra omega 3 ve arı sütü bal polen kullandımKızlar ben inositol + folik asit kullanıyorum bugün 7 gün oldu etkisini göstermeye başladı sanırım bu inositolu kullanıp hamile kalanlar oldu mu aranızda çok merak ediyorum