İnsan bi erkek için arkadaşını satarmı ?

jasmin_sln

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
15
13
34
merhaba arkadaşlarr
Uzun zamandır canımı sıkan bi konu var umursamamaya çalışıyorum ama bi yerlerden cıkıyo karşıma hep konu şöyle kısaca ;
üniversite okurken tanıştıgım bir arkadaşım vardı okul bıttıkten sonrada arkadaşlıgımız devam ettı ve ben 2012 de evlendım arkadaşımın ailesi cok tutucudur dışarı cok bırakmazlar unv zamanında da ders bıter bıtmez eve gıderdi ama iyi kızdı zaten öyle herkezle arkadaş olamıyorum ben toplasan 4-5 tane arkadaşım vardır çok sık olmasada gorusuyoduk sevgılısı yoktu..Eşimin çalıştıgı fırmada arkadaşları vardı dışarda da gorusmeye başladık eren diye bı cocukta vardı bana bırını ayarla dıyıp duruyodu eşime ve bana ben bu tanıstırma olaylarını sevmıyorum ama eşim senın unvdekı arkadasın cereni tanıştıralım dedı ıkısınınde sevgılsıi yok arkadasıma anlattım durumu resmını fln gosterdım begenmedı başta bende bı tanış dedım sonra bı gun bulustuk arkadaşım erenın konusmalarını fln begenmedı eren rahat bı cocuktu gezmeyı cok sever gecelerı fln hep dısarda ailesinden uzakta rahat yaşıyo cerenın aileside tutucu 3 tane agbısı var kıza nefes aldırmıyolar sora telefon numaralarını aldılar msjlaşmaya başlamışlar aradan 1 -2 hafta gectı bız bu erenın yalanlarını yakalamaya başladık eşimle ve ben bu durumu cerene anlattım oda gıdıp erene hesap sormus neden yalan soyluyosun bana dıye tabı karıştı ortalık erenle bız kavga ettık aynı iş yerınde oldukları ıcın eşimle eşim mecbur işle alakalı konusuyodu ceren erenle konustum bıdaha yalan soylemıycek vs dıye devam ettı konusmaya ama erenle bız gorusmuyodukta konuşmuyodukta sonra bı gun facede ceren bı foto paylaşmış cicekler aşkımdan vs yazmıs ben bunu gorunce sok oldum aradım dedım ne ara sevgılı oldunuz yenı tanıstınız daha bıde yalancı bu cocuk bızlede konusmuyo nasıl devam etcek ılıskınız ben barıstırrım sızı dedı fakat aradan 1 ay gecmesıne ragmen olan bısı yoktu erenın dogum gunu vardı ben erene kus olmama ragmen arkadasım yanlız kalmasın dıye gıttım ama o ben sucluymusum gıbı soguk davranmaya dvm ettı ve bız cerenle konusmamaya başladık aramıza sogukluk gırdı dışarı cıkalım dıyorum gelmıyo ailem ızın vermıyo dıye ve bı akşam baska bı kız arkadasımla dısarda gordum onlar benım gordugumu gormedı benı görunce hemen kaçtılar saklandıar şok oldum ben msj attım benle gorusmek ıstemıyosan soyleyebılırdın erenın yuzunden kaç yıllık arkadaşlıgımızı bıtırdın vs yazdım cvb vermedı bıle msjıma sonra ben sıldım faceden vbıdaha konusmadım ve bu olayın uzerınden 2 ay gectı eşimden ogrendım kı evlenıyolarmış 3 aydır nerdeyse tanıstıgı adamla evlenıyo resmen ve sevdiğinide dusunmuyorum sırf ailesınden yada evlenmek ıcın evlenıyo bence anlıycagınız bız suclu olduk eşimle onlar mutlular şimdi ve keşke hıc tanıştırmasaydım dıyorum bı yandan da ıyı oldu gercek yuzunu ögrendım kızın dıyorum bı erkek için sattı resmen beni.. ve sımdı kımseyle gorusup arkadaşlık kuramıyorum çok sogudum ınsanlardan kendımı yanlız hıssedıyorum eşimde kendını sucluyo benım yuzumden oldu ben ısrar ettım tanıstıralım dıye dıyo düşünmiyim naparlarsa yapsınlar dıyorum ama işyerıde eren sureklı anlatıyomus yok balayına buraya gıtcez surdan ev tuttuk dıye eşimde duyup bana soyluyo ben söyleme dıyorum artık ama bazen agzından kaçırıyo işte..

satılıyomuş evet bende acı bi tecrubeyle ogrenmıs oldum :KK43:
valla beni 9 senelik arkadaşım onu aldatan insana sattı. bide o insanlada çok yakındım.
baktım ben gibi bi insan satılıyo. bende sattım.
gene olsa gene satarım :KK70:
zaten o 9 senelik arkadaşımdan sonra uzun süreli arkadaşım yoktu. onun rahatlığıyla bida sattım :KK70: :KK70:

valla beni 9 senelik arkadaşım onu aldatan insana sattı. bide o insanlada çok yakındım.
baktım ben gibi bi insan satılıyo. bende sattım.
gene olsa gene satarım :KK70:
zaten o 9 senelik arkadaşımdan sonra uzun süreli arkadaşım yoktu. onun rahatlığıyla bida sattım :KK70: :KK70:

herkezın bır satılma hıkayesı var sanırım :)

''bana kız ayarlayın'' diye ortalıkta gezen bir adamdan ne bekliyordunuz ki. hata etmişsiniz arkadaşınızla tanıştırarak. şimdi kendi hallerine bırakmak zorundasınız. o ateşi yakmayacaktınız.

satıyolar çokta güzel sattılar beni candostum dediğim adiler !
o günden sonra öğrendim bende sevdiğim adam hepsinden daha değerli !!!

yazdıklarınızı bir okuyun müdahaleci yapışkan bir karakteriniz var.insanları rahat bırakın.
alakası yok ben arkadaşım mutlu olsun dıye tanıstırdım ama cocugun yalanını gore gore sevgılı olsun ıstemedım sonra ılerde cocuk onu aldatınca benle tanıstırdıgın adama bak demezmıydı? daha anlatmadıgım bı cok sey var uzatmak ıstemedım neyse sızın dusuncenız saygı duyuyorum

İyi de kızın yaptığı satmak değil ki.

Tamam çocuk karaktersiz ve rezil o konuda haklısınız. Lakin kızın da kendi beyni var, üstünüze düşeni söyleyip yalanlarını söylemişsiniz. Bundan sonrası sizi ilgilendirmez , kız ne isterse onu yapar. Kız salak , o ayrı ama evldnmek için evlense de sizi ilgilendirmez kendi kararı.

''bana kız ayarlayın'' diye ortalıkta gezen bir adamdan ne bekliyordunuz ki. hata etmişsiniz arkadaşınızla tanıştırarak. şimdi kendi hallerine bırakmak zorundasınız. o ateşi yakmayacaktınız.
Eşim iyi cocuktur tanıstıralım bı dıyınce bende ona ınandım acıkçası nerden bılıyım ztn arkadasımla tanıstırırken dedım cocugu cok tanımıyorum bendıye ayrıca kız arkadasımda enişenın arkadaslarından yokmu tanıstırsana benı dıyınce bende tanıstırmıs bulundum ama bu kadar cabuk sevgılı olcaklarını hatta evlenceklerını dusunmedım

İyi de kızın yaptığı satmak değil ki.

Tamam çocuk karaktersiz ve rezil o konuda haklısınız. Lakin kızın da kendi beyni var, üstünüze düşeni söyleyip yalanlarını söylemişsiniz. Bundan sonrası sizi ilgilendirmez , kız ne isterse onu yapar. Kız salak , o ayrı ama evldnmek için evlense de sizi ilgilendirmez kendi kararı.
nasıl satmak degıl cocugun yalanlarına ınanıp konusmadı benımle bana dıyebılırdı ben tanıyım bakalım bı cocugu nasıl bırı dıye ama o acıklama bıle yapmadı bana

X