- 13 Eylül 2019
- 510
- 488
- 33
- 38
- Konu Sahibi kumru00115599
-
iş yeri ücretsiz izne ayırdı. oradan bir haber çıkar diye bekliyoruz.Eşiniz neden çalışmıyor ki ? Herşeye koşmaktan bunalıma girmişsiniz bence
umarım..umarım..2. dogumumdan sonra ilk kitabimi okudugum gunu hala hatirliyorum, o kadar uzun zaman okumamisim ki,
dediginiz gibi biraz sartlar zorluyor, biraz da biz kendimizi biraz bos veriyoruz.
ama siz farkindasiniz, bence bu farkindalikla kendinizi yeniden kolayca bulacaksiniz,
sakin depresif olmayin, olumlu bakin gelecege.
Bence yine de is bakmalı. Ne kadar zamandır işsiz?iş yeri ücretsiz izne ayırdı. oradan bir haber çıkar diye bekliyoruz.
çok haklısınız. parasız saadet olmuyor, bu şehirde hiç arkadaşım yok. kızımıza eşim bakıyor.Maalesef saadet parayla oluyor. Tabi ki once saglik ama para olmadan bazi seyler mumkun degil. Esiniz neden calismiyor? Kiziniza kim bakiyor? Esiniz evdeyse, isten sonra birkac arkadasinizla bulusup bir cay icseniz bile iyi gelecektir size. Ya da kuafore gitmek oyle cok uzun zaman almaz. Bir ay en azindan kendinize 200 tl ayiramaz misiniz?
çocuk ben eve gidene kadar eşimin, sonra çoğunlukla benim sorumluluğumda. parka götürmek, oyun oynamak, uyutmak.Eşiniz size ne kadar destek oluyor?
Benbu konuda depresyondan çok zamansızlık hissettim.
Çocuk ve ev isleri (yemek de dahil) kimin sorumluluğunda?
Alışverişi kim yapıyor?
Çocuk kimin sorumluluğunda?
Iş yerinden çıkışta 1 saatliğine kuaföre gidememe sebebiniz nedir?
Ayda 100 liraya bile sıkışmanız eşinizin de çalışması gerektiği anlamına gelmez mi?
Bunları açıklarsanız size daha iyi yardımcı olabiliriz.
1 seneBence yine de is bakmalı. Ne kadar zamandır işsiz?
bilmiyorum pantolonlarım dar geliyor halbuki 53 le hamile kaldım şu an 56 yım.2-3 kg fazlalık kıyafetlerimize girmemize engel olmaz ki...bi deneyin bence.
Eşiniz evde ise, hem çocukla ilgilenerek hem de ev işlerine yardımcı olarak size dinleneceğiniz bir zaman dilimi yaratmalı.
Eski iş yerinden ses çıkacağını sanmıyorum hiç. Çok uzun zaman olmuş1 sene
Şimdi daha iyi oldu.çocuk ben eve gidene kadar eşimin, sonra çoğunlukla benim sorumluluğumda. parka götürmek, oyun oynamak, uyutmak.
ev işleri haftada bir silme süpürme eşimin, akşam eve gidip ortalığı toplamak, yemek yapmak benim.
kuaföre ayda bir yarım saat uğramamak benim hatam ama onu bile canım istemiyor.
eşim iş bakıyor ama uygun bir iş bulamadı bir türlü. bir de alacağı ücret asgari ücret olup çocuğu bakıcıya verdikten sonra pek değmeyecek. kızımın düzenini bozmak istemiyorum açıkçası. birazda ben iş yerinden cevap gelene kadar çalışmasın taraftarıyım bu yüzden.
aynen öyleTüm gün çalışıyoruz ,almak istediğimizi yapmak istediğimizi yapamayınca kısıtlanmış hatta çaresiz hissediyoruz ,
Böyle olunca depresyon normal
Bacım Allah aşkına bir senedir adam evde ve eski işini mi bekliyor? 1 ay falan diyeceksin sandım. Eşin rahata alışmış bence, gitsin is bulsun.1 sene
amin teşekkür ederim.Bütün evin yükü üstünüzde. Böyle hissetmeniz çok normal. Depresyona girmiş olabilirsiniz. Allah güç kuvvet versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?