insan en çokta kendini özlermiş

amin çok sağ olun.
kızıma kıyamıyorum çok alıştı babasına.
çalıştığını bakıcıya ve yol masraflarına vermekte çalışmanın bir anlamı kalmayacağını düşündürüyor bize.

Bilmiyorum inancınız ne ama ben kurana ve namaza yöneldiğimde çok rahatladım sizede inaçınız üzerine yoğunlaşmanızın ii geleceğinizi umarım rabbim şafi ismi ile ruhunuza şifa versin

ailem de eşimin ailesi de farklı şehirdeler.
yok eşim çalışsa böyle hissetmezdim çünkü ayda bir kaç kere yardımcı alırdım, çocuk tüm gün bakıcıda olacağı için eşimde eve gelir gelmez çocuğun sorumluluğunu ona verirdim ya da ben çocukla ilgilenirken tarif ederdim yemeği yapardı.
bence tüm sorun maddiyatsızlık

Ben onu tahmin etmiştim de yazmadim.Siz aslinda babanin cocuk ile ilgilenmesinden memnunsunuz ama böyle gitmez ve süre uzadıkca daha zor olur.Saglıkli degil yani bu kadar uzun sure iş hayatindan cekilip cocuga babanin bakmasi.Tutun ki yarin eşinizi cagirsalar eski yerinden,yine bakici tutmayacak misiniz? Az da alsa eşinizin iş yasantisina mani olmayin.Bakın sonra iyice alisir bu duruma.Umarim her sey düzene girer hayatinizda yakin bir zamanda.Çünkü düzensizlik ,depresyon ile paralel gider.

yok kendini ifade etmeye iyice başlarsa kreşe yazdırıp bakıcıyla hiç uğraşmama taraftarıyım açıkçası.
düzensizlik depresyon ile paralel gider.. doğru diyorsunuz..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim umarım düzene girer..

Maddi para harcayarak yük hafifliyordu ama. Annen bir müddet gelemezmi yanlariniza? Esinin yükü hafifler. Aksam biri sicak yemek yapar. Cocugu annene emanet ederek ikiniz aksam bir yürüyüse ciksaniz bile, bir yerde cay icip, müthis rahatlarsiniz. Tabiki bu kesin cözüm degil ancak acil birseyler yapilmasi gerek.

Bu sekilde sadece sen degil, evliliginde yipranir. Esinde kendi capinda zorluk yasiyor.

küçük bir kardeşim var okula giden ona bakıyor maalesef gelemez.

Bir kaç cevaptan da eşinizin sizin yanınızda ve yardımcı olduğunu gördüm. O zaman biraz sabır edin.. Muhakkak sizin de rahatlayacağınız günler gelecektir...

Önemli olan zaten sıkıntılı günlerde mutlu olabilmek ve aile huzurunu koruyabilmek. Yoksa varlıklı günlerde herkes mutlu zaten...

evet eşim yanımda doğru değerlendirmişsiniz.
inşallah tez zamanda sıkıntılarımızdan kurtulup evimizde çocuğumuzla daha huzurlu ve mutlu olma temennisiyle..
teşekkür ederim.

Yazdıklarınızı bilemiyorum ama toplum olarak kadın anne olunca bütün görevi bitiyormuş gibi bir algı var.
Kocalar bile bu şekilde davranıyor.
Çok sorun yaşadım bu konu yüzünden çünkü çocuk olduktan sonra esim sadece anne olarak gördü beni. Cinsel anlamda da sarılma dokunma el tutma falan aylarca yapmadı.
Ama bu arada çocuklara benden daha iyi bakar. Yedirir, içirir, banyo yaptırır, uyutur.
Yani bununla da alakası yok.

Evlenmeden önce masal gibi bir evlilik yaşayacağımızı düşünürüz ama maalesef öyle olmuyor.
Nafaka ve evladınız yüzünden eşinle karı koca olmayı unutmuşsunuz.
İşe git, çalış, eve gel, yemek yap, çocukla ilgilen, uyu....
Her gün aynı şekilde yaşıyorsun, sıkılman çok normal.

para olmayınca sağlıkta olmuyor. annem çalışıyor mesela bi sürü rahatsızlığı şikayeti var işyerinden izin vermiyolarki haftaiçi devlete gitsin. işi bırakma lüksü yok geçinemezler. haftasonu özele gitse kuru bi muayene dünyanın parası.

Bn aldatilarak bosaniyorum suan ama sorsaniz bu problemler varmiydi vardi çünku çocuğumu öyle bi sahiplenmistim ki o uyurken kurban olurum seni yaradana diye severdim halbuki sizi desem sorun olmazdi.. cok bozulurdu onu sevmeme bebege iltifat etmeme uzaktan bizi izlerdi

haa aldatmasi mi gerekirdi aslaaaa ama bazi sebepler itmiste olabilir eski eşimi yani demem o ki biz kadinlarda da cok suc var.
Sizde diyosunuz ki benm esim cok ilgili ama öyle davraniyor o zaman erkeklerde sorun var ne diyeyim sastim kaldim.. ben aramizdaki bagin bitmesine bunu baglamistim ☺

Çok geçmiş olsun ne diyeyim. Bunun ortası yok galiba.
İlgiliden ziyade çocukları benden daha çok sahiplenmişti.
Sen bakamıyorsun, yediremiyorum, içeremiyorsun....

Onlar benim canım kanım sen el kızısın diye imalarda bulunuyordu.
Sonradan anladı yaptığı manyakligi ama şu an yine önceliğimiz çocuklar. Önce onlar sonra biz mantığı.
Halbuki biz biz olmazsak çocuklarda olmaz ki

kendimi okudum . çok zor. aynı şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…