• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insan en çokta kendini özlermiş

Al benden de o kadar. Bebekten sonra benim de kendimi özlediğim oluyor. Hatta eski fotolara bakıp kaybettiğim birinin ardından ağlamak gibiydi. Gezilerimiz, düğünümüz, yurtdışı tatillerimiz... Pufff... Uçmuş gitmiş bir ben ve bir ilişki. Tüm heyecanlar. Bebeği ile insanlar evlilik kurtarır, biz... Offf
Bunları okudukca insan oğlu doyumsuz diye düşünmedim degl.benmde 2.5 yildir çocuğum olmuyor.esimle gezdik tozduk ama eksik hissediyoruz.keske sağlıklı bir çocuğum olsada bende eve kapansam.elde edemedignin delisi olurmus insan.skn biraz disinizi cocuklarniz büyüyecek ve siz tekrar eski gunlerinize doneceksiniz
Buda bir süreç elbette annelik zor büyük fedakarlık ama bunu bile bile herkez anne olmak istiyor.degiyor demekki.sizde sabredin kendnizi mutlu edecek ugraslar bulmaua çalışın..

biz birbirimizi senelerce beklemiştik. çok seviyordum çok çok..
evlenir evlenmez hemen hamile kaldım, ben hamileyken eşim göreve gitti 6 ay yoktu. o geldi çocuk oldu. çocuk doğdu işsiz kaldı.
en çokta hayal kırıklığı üzüyor insanı galiba. ben hiç böyle hayal etmemiştim.
eski resimlerime baktım az önce. ne güzelmişim. saçlarım uzun, gözlerimin içi gülüyor.
Tekrar o günleri goreceksin üzme kendnini gececegine inan gecmeyen dert görmedim ben allah büyük..

Back
X