insanlar cidden tuhaf :)

morecalm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
319
78
Günaydın kızlar, dert falan sayılmaz anlatacağım şey ama yine de içimi dökmek istedim . bi arkadaşım var tanisali uç dört ay oluyor . kızla iyi anlasiyoruz bir ay falan beraber kalmıştık ve iyi samimi olmuştuk. Ama oldukça kültürsüz bilgisiz bir kız hani bi konu hakkında tartisiyosun saçma sapan bir fikir beyan ediyor o öyle değil böyledir diyorsun bozuluyor küsup kendi kendine barisiyor falan, hani bilgisi yok fikri var cinsinden bir insan. Hayatında kitap okumamış akli fikri sevgili yapmak giyinmek süslenmek olan biri. Yakin bir arkadaşım var ismi ayşe diyelim ayşe 26 yasında erkek arkadaşıyla beraber yaşıyor ama cidden düzgün bir kız, simdi bu arkadasimla gorustugumizde aysenin lafı geçti ve "kasara bak yiaa bence yaptığı o...luk" dedi. Evlenmeden neden beraber oluyo dedi. Kendisi bakire ama günde on erkekle mesajlasir gündüz biriyle aksam biriyle gorusur. Hani gösterip elletmeyen tiplerden. Ben de biraz sivri dilli olduğum için "ya kızım sen çok mu namuslu ahlaklisin günde on kişiyle mesajlasiyosun bir gün biriyle diğer gün biriyle geziuosun erkekler seni takmiyor ama hala herkes benim peşimde diye hava atmaya calisiuosun" dedim :) ama öyle bize öyle bi anlatır ki sanki herkes buna bayılıyor ama bir gün hoparlore aldı konuşmasını dinledim erkekler bildiğin başından atmaya çalışıyor bunu . normalde demezdim ama ayşe yakin arkadaşımdir iyi de kızdır laf söyletmek istemedim bir de bu salagin beş kuruşluk aklıyla ahkam kesmesine uyuz oldum bozdum valla direk. Bir de öyle pişkin ki kusmedi de araya bir laf girdi ya nurgül yesilcayin da neresi güzel allahaksina morecalm ben daha güzel değil miyim dedi :KK70: önce guldum valla değilsin yavrum her mavi lens takan güzel olmuyo dedim. Sonunda bozuldu kalktık on dakika sonra . bugün de twutter a yazmış ki "yahu benim arkadaşlarım niye boyle kıskanç" :KK70: ya sever misin sabaha mi birakirsin hahahahahahha :KK70:

Yazindan anladigim kadariyla bu kisiyi arkadas olarak gormuyorsun neden hala arkadaslik ediyorsun ki?
Ya aslında seviyorum bu düşünceleri olmasa iyi bir kız yardımsever falan . hem kendi israrla çağırıyor beni arıyor falan . pek kız arkadaşı yok

Manyak bi tipmis be.
Bozmaya devam.
Sevdim seni konu sahibi, yuzune yuzune carpican iste boyle.:KK47:
Belki birgun anlar ne halt oldugunu.
Yaz bakalim o twitterdaki yaziyi banami yazdin diye.
Ne cevap verecek merak ettim, etekleri tutussun birazcik:KK53:

Tuhaf olan sizsiniz bence.
Beğenmediğiniz davranışlarına rağmen hala arkadaşınız çünkü.
Mecburi arkadaslik diyelim . hem o yapıştı bana en başından beri. Ben pek görüşme taraftarı değildim hem bu davranışları haricinde bi kötülüğünü görmedim arkadaşıma kasar demese ben de sert yapmazdim

Ya aslında seviyorum bu düşünceleri olmasa iyi bir kız yardımsever falan . hem kendi israrla çağırıyor beni arıyor falan . pek kız arkadaşı yok
Bi kelime bile guzel bisey yazmadin ama yukarda.. Hep su huyu kotu boyle erkeklerle konusuyor, boyle kultursuz vs vs yazmissin.. Acikcasi resmen dedikodusunu yapmissin..
Banada kizin huylari pek iyi gelmedi ama bu, bu davranisini kabul ettiremez. Bence bir daha gorusme bunlari onun hakkinda dusundukten sonra kizin yuzune nasil bakacaksin?

Manyak bi tipmis be.
Bozmaya devam.
Sevdim seni konu sahibi, yuzune yuzune carpican iste boyle.:KK47:
Belki birgun anlar ne halt oldugunu.
Yaz bakalim o twitterdaki yaziyi banami yazdin diye.
Ne cevap verecek merak ettim, etekleri tutussun birazcik:KK53:
Yav yok ne yazicam :KK70: kiskanilacak neyi varsa bir de onu anlamadım 1.58 boyu var herkese 165 im diyor yahu ben 166 boylarindayim omzuna ancak yanasiyo gözümun içine baka baka kandiriyo komik kız ya :KK70: bir lens takiyo ölü balık ikide bir güzelim superim kendimi seviyorum falan diyo içten içten guluyoruz. Sınıfta bunu kimse sevmez kimse konuşmaz o kendisine saygı duyulduğu için konuşmadiklarini saniyo "yiaa erkekler benle konuşmaya cesaret edemiyo saygı duyuyorlar " diyo :KK70: ahaha

Başınıza silah mı dayıyor canım?
Hayır canım, ancak birkaç dersimiz ortakti butunlemelere beraber çalışmistik okul zamanı ve bute kalan fazla tanıdık olmadığı için ayni odayi tutmak zorunda kalmıştım onunla. Zaten o zaman fazla tanımıyordum
Simdi okul bitti kendi tutturdu yok seni çok seviyorum çok özledim görüşelim diye durum bu

Yav yok ne yazicam :KK70: kiskanilacak neyi varsa bir de onu anlamadım 1.58 boyu var herkese 165 im diyor yahu ben 166 boylarindayim omzuna ancak yanasiyo gözümun içine baka baka kandiriyo komik kız ya :KK70: bir lens takiyo ölü balık ikide bir güzelim superim kendimi seviyorum falan diyo içten içten guluyoruz. Sınıfta bunu kimse sevmez kimse konuşmaz o kendisine saygı duyulduğu için konuşmadiklarini saniyo "yiaa erkekler benle konuşmaya cesaret edemiyo saygı duyuyorlar " diyo :KK70: ahaha

beraber zaman geçirdiğin arkadaşım dediğin birinin ardından böyle konuşmak hoş değil bence hatalıysa dahi susmak, reklam etmemek daha erdemlidir.

Vay be nasıl laf sokmuş mu desek napsak?
Hem küçük görüyorsunuz hem de iyi, yardımsever diyorsunuz. Madem öyleyse hataları varsa, bir arkadaş olarak yardımcı olun ya da kızla arkadaş olmayı bırakın.
Laf mi sokmuş :KK70: ben gulmekten oldum yazdığına laf mi sokmuş oluyor :KK70: yahu iyi okuyun mecburen gorustum arada hatır gönül var diye evet yardımsever bir kız ama boyle salakliklari var ben ona haddini bildirmeye çalışıyorum. Kalbi cidden çok kotu olsa zaten arkadaşlık etmem

beraber zaman geçirdiğin arkadaşım dediğin birinin ardından böyle konuşmak hoş değil bence hatalıysa dahi susmak, reklam etmemek daha erdemlidir.
Bence değil. Ben boyle ukala haddini bilmez insanlara kim olsa haddini bikdirmeyi severim reklam da ederim burası bdv platformu herkes istediği kişiyle ilgili içini dokebilir

Günaydın kızlar, dert falan sayılmaz anlatacağım şey ama yine de içimi dökmek istedim . bi arkadaşım var tanisali uç dört ay oluyor . kızla iyi anlasiyoruz bir ay falan beraber kalmıştık ve iyi samimi olmuştuk. Ama oldukça kültürsüz bilgisiz bir kız hani bi konu hakkında tartisiyosun saçma sapan bir fikir beyan ediyor o öyle değil böyledir diyorsun bozuluyor küsup kendi kendine barisiyor falan, hani bilgisi yok fikri var cinsinden bir insan. Hayatında kitap okumamış akli fikri sevgili yapmak giyinmek süslenmek olan biri. Yakin bir arkadaşım var ismi ayşe diyelim ayşe 26 yasında erkek arkadaşıyla beraber yaşıyor ama cidden düzgün bir kız, simdi bu arkadasimla gorustugumizde aysenin lafı geçti ve "kasara bak yiaa bence yaptığı o...luk" dedi. Evlenmeden neden beraber oluyo dedi. Kendisi bakire ama günde on erkekle mesajlasir gündüz biriyle aksam biriyle gorusur. Hani gösterip elletmeyen tiplerden. Ben de biraz sivri dilli olduğum için "ya kızım sen çok mu namuslu ahlaklisin günde on kişiyle mesajlasiyosun bir gün biriyle diğer gün biriyle geziuosun erkekler seni takmiyor ama hala herkes benim peşimde diye hava atmaya calisiuosun" dedim :) ama öyle bize öyle bi anlatır ki sanki herkes buna bayılıyor ama bir gün hoparlore aldı konuşmasını dinledim erkekler bildiğin başından atmaya çalışıyor bunu . normalde demezdim ama ayşe yakin arkadaşımdir iyi de kızdır laf söyletmek istemedim bir de bu salagin beş kuruşluk aklıyla ahkam kesmesine uyuz oldum bozdum valla direk. Bir de öyle pişkin ki kusmedi de araya bir laf girdi ya nurgül yesilcayin da neresi güzel allahaksina morecalm ben daha güzel değil miyim dedi :KK70: önce guldum valla değilsin yavrum her mavi lens takan güzel olmuyo dedim. Sonunda bozuldu kalktık on dakika sonra . bugün de twutter a yazmış ki "yahu benim arkadaşlarım niye boyle kıskanç" :KK70: ya sever misin sabaha mi birakirsin hahahahahahha :KK70:
bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim :KK22: misali.. görüşülür benim zaten arkadaşım değil olur, beraber yaşanır çok cahildi denir hakikaten ne bu kıskançlık sevmiyorsan git yüzüne konuş arkadaşlığını kes burada içini döküp dedikodu yapma kimsenin avukatlığı bana düşmez çokta tın ancak burada iki kuruşluk akıl değip insanların kişiliğine saldırıpta aynaya bakmayan insanlara tahammül edemiyorum...

İnsanlar tuhaf diye eleştireceğinize, kızı eğitimsiz, kültürsüz diye yerin dibine sokacağınıza yardımcı olsanız daha doğru olmaz mı?

Hoşunuza gitmeyen bişey söylediğinde laf sokmak, onu yermek yerine bu düşüncelerinin yanlış olduğunu söylemek, doğruyu anlatmak daha asil bir davranış değil mi?

Eleştirdiğiniz insandan çok farkınızı görmedim ben açıkçası.

X