Günaydın kızlar, dert falan sayılmaz anlatacağım şey ama yine de içimi dökmek istedim . bi arkadaşım var tanisali uç dört ay oluyor . kızla iyi anlasiyoruz bir ay falan beraber kalmıştık ve iyi samimi olmuştuk. Ama oldukça kültürsüz bilgisiz bir kız hani bi konu hakkında tartisiyosun saçma sapan bir fikir beyan ediyor o öyle değil böyledir diyorsun bozuluyor küsup kendi kendine barisiyor falan, hani bilgisi yok fikri var cinsinden bir insan. Hayatında kitap okumamış akli fikri sevgili yapmak giyinmek süslenmek olan biri. Yakin bir arkadaşım var ismi ayşe diyelim ayşe 26 yasında erkek arkadaşıyla beraber yaşıyor ama cidden düzgün bir kız, simdi bu arkadasimla gorustugumizde aysenin lafı geçti ve "kasara bak yiaa bence yaptığı o...luk" dedi. Evlenmeden neden beraber oluyo dedi. Kendisi bakire ama günde on erkekle mesajlasir gündüz biriyle aksam biriyle gorusur. Hani gösterip elletmeyen tiplerden. Ben de biraz sivri dilli olduğum için "ya kızım sen çok mu namuslu ahlaklisin günde on kişiyle mesajlasiyosun bir gün biriyle diğer gün biriyle geziuosun erkekler seni takmiyor ama hala herkes benim peşimde diye hava atmaya calisiuosun" dedim :) ama öyle bize öyle bi anlatır ki sanki herkes buna bayılıyor ama bir gün hoparlore aldı konuşmasını dinledim erkekler bildiğin başından atmaya çalışıyor bunu . normalde demezdim ama ayşe yakin arkadaşımdir iyi de kızdır laf söyletmek istemedim bir de bu salagin beş kuruşluk aklıyla ahkam kesmesine uyuz oldum bozdum valla direk. Bir de öyle pişkin ki kusmedi de araya bir laf girdi ya nurgül yesilcayin da neresi güzel allahaksina morecalm ben daha güzel değil miyim dedi önce guldum valla değilsin yavrum her mavi lens takan güzel olmuyo dedim. Sonunda bozuldu kalktık on dakika sonra . bugün de twutter a yazmış ki "yahu benim arkadaşlarım niye boyle kıskanç" ya sever misin sabaha mi birakirsin hahahahahahha