İnsanlar ne kadar değişik.. Evliler çocuğu olanlar siz de öyle miydiniz?

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?

Evet bu çok normal ki çeşit çeşit insan var. Ben bi arkadasimin çocuğu için hazırlamıstim bu dediğin türden şeyleri. Üstelik öğrenciydim o zaman. Su an ise nefes almaya vaktim yok. Olsa yine yapabilirim. Seni bu kadar sasirtan seyi anlayamadim ama.

çocuğunuz var mı ?? eğer bebek heycanla bekleseydiniz ayyy başka neler yapabilirim demeye başlıyorsunuz çok normal bana bekarken ablam yeğenime doğum günü yapmıştı sankiii kızının kınasını yapıyor gibi gelmişti bir heyacan bir telaş garip gelmişti ama benim kızım oldu aynı doğum günü heycanını yaşadık eşimle resmen sanki evde nişan vardı gidi davrandık herşey koşullar değişince farklılaşıyor...

abartılı bebek hazırlıkları şimdi yeni moda canım.
gördükçe hevesleniyor insanlar.
ama ders vs. hayatın tadını kısmen kaçıran şeyler haliyle.
zamanla ilgi alanın yaşam şekline göre değişebiliyor.

İnsan bebeği için en iyisini ister. Çok çok fazla abartmam ama bende de var bahsettiğiniz durum

dedikodu yapmış gibi mi görünüyorum. Çok şaşırıyorum o yüzden yazdım..

sizin için demedim daa.bazılarının içinde olan bir şey bu, sanatçılar gibi herkes farklı farklı

Bunun farklılıkla alakası yok. Sizin yaşam enerjiniz tükenmiş.
Cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum ben sonra kapı süsünden başlayıp takı yastığına kadar ellerimle yapacağım her şeyi.
Her ayrıntıyı düşündüm alacağım her şeye karar verdim zamanını bekliyorum:KK53:

Sanırım bu iç dünyayla ilgili bişey. Sorunun yoksa bunun gibi şeylerle ilgilebiliyorsundur..

Cinsiyet kesinleşsin diye bekliyorum ben sonra kapı süsünden başlayıp takı yastığına kadar ellerimle yapacağım her şeyi.

ben de yapmıştım.hatta dogduktan sonra her şeyi daha da abarmıştım.fisher price nın tüm oyuncakları mevcuttu.şimdi dağıt dağıt bitiremedim

Merhaba arkadaşlar, insanların birbirinden ne kadar farklı olduğunu zaten bilsek de son zamanlarda iyice şaşırarak görüyorum.. Kız kardeşimin çocuğu olacak 2. Öyle bir ince düşünülen hazırlıklar.. gelenlere verilecek normal şekerleri, şeker yenilince elde kalıp atılacak tülle sarıp ucuna plastik emzik bağlamalar.. detaylar detaylar.. Bütün ince detaylar.. Allah'ım kendime bakıyorum çoğu zaman yaşama sevincim yok sanki. Ya dersle ilgileniyorum ya hobi ya kendi işlerimle.. Çoğu zaman kendimle zor ilgileniyorum yahu.. Tamam insanlar farklı karakterlerdeler kimisinin önemsediği şeyleri başkası önemsemez de bu kadar farkı görünce çok şaşırıyorum. Siz de bu kadar farklılıklar görüyor musunuz?

Benimde 2.5 yasinda kizim var ama ben abartili hazirliklar yapmadim.Sekerler falan hazirlamadm hic.Nisan edasinda dogum gunu de kutlamadik.Kisiden kisiye degisiyor yani canim.Bana sacma ve abartili geliyor o tur seyler ama kimisine eglenceli ve gerekli geliyor.

Allah herkese gönül ferahlığı versin inşallah..

tabiiki,kimi evine önem verir,kimi kendine iyi bakar,kimi ikisinide salar,tüm insanlar farklı farklı..

canım,çok sevindim,hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..

X