insanlar ne kadar dengesiz

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
116
İzmir
çok sinirim bozuldu sabah sabah öyle çok kilolu biri değilim evet bu aralar kilo aldım ama bu nedense benden fazla etrafımdaki insanları ilgilendiriyor. görenler kadın veya erkek farketmiyor bu arada sen kilo almışsın. az önce birini tersledim öyle sana ne deyip şimdi de üzülüyorum keşke terslemeseydim diye

ama arkadaşım sana ne yani sanane , sen kimsin ki bana kilo almışsın diyorsun. siz böyle durumda olsanız biri size kilo almışsın dese ne cevap verirsiniz. öyle bir şey söylemek lazım ki bir daha hiç bir kadına kilo almışsın demeye cesaret edemesinler.

ben eskiden çok zayıftım her gören aa ne kadar zayıfsın yemek ye biraz derdi ( sanki az yiyormuşum gibi )
bende bana öyle diyenlere aaa seninde basenlerin çıkmış önümüz yaz biraz dikkat et hani bikini falan:44: derdim hemde insan içinde.
Birdaha zaıyflığımı konuşmaz oldular.
kendi silahıyla vur :10:
ah canım evet ya bu ara biraz kaçırdım ama dikkatimi çekti basenlerin çıkmış de göbek yapmışsın de hatta selülitmi var sende falan de.:51:

çok sinirim bozuldu sabah sabah öyle çok kilolu biri değilim evet bu aralar kilo aldım ama bu nedense benden fazla etrafımdaki insanları ilgilendiriyor. görenler kadın veya erkek farketmiyor bu arada sen kilo almışsın. az önce birini tersledim öyle sana ne deyip şimdi de üzülüyorum keşke terslemeseydim diye

ama arkadaşım sana ne yani sanane , sen kimsin ki bana kilo almışsın diyorsun. siz böyle durumda olsanız biri size kilo almışsın dese ne cevap verirsiniz. öyle bir şey söylemek lazım ki bir daha hiç bir kadına kilo almışsın demeye cesaret edemesinler.

sinirlerinizin bozulacagı kadar kötü bir durum göremiyorum ben kilo konusunda takıntılı olabılrsınız ama sinirleriniz bozulacak kadar takmayın kafanıza ..valla ben bu konuda barısıgım kendımle kılo almısın dıyenlere evet bu aralar ıstahım acık dıyorum neden gereyım elalem yuzunden

evet canm anlıyorum seni
bende kilo aldığım bir dönemdi akrabalar gülerek söylemişlerdi
bazı insanların çok hoşuna gidiyor nedense

Kilo almam benden çok seni ilgilendiriyor nedense diyorum :27::27::27:

kilo takıntım olduğundan değil zaten beden eğitimi öğretmeniyim ne kadar kilo alsam da derli topluyum hani sağım solum pörtlemedi daha :) benim canımı sıkan neden söylüyor ki herkes kendinin farkında değil mi zaten. aldıysam aldım bu neden ilgilendiriyor ki başkasını. ergenler gibi övmüş hissettim kendimi derli topluyum diyerek.

tamam aldım kilo ama o kadar da değil yahu :)

Son düzenleme:
kendi takıntıları olan insanlar seni çok fazla inceledikleri için böle oluo bence takma gülüp geç ;)

genelde güler geçerim ama sabah iki kişi üst üste söyleyince ikinciye patladım maalesef. bir de sanki özellikle insanların içinde yermek için yapıyorlar gibi. insanın zoruna gidiyor sanki bir kusur bir ayıpmış gibi. bence çok tarbiyesizce birşey. ben yakın arkadaşıma bile demem öyle direkt sen kilo almışsın diye.

çok dikkatimi çekerse ne kıs o göbecik derim şaka yollu kırmam kimseyi , onu da çok yakın arkadaşlarıma söylerim yani yoksa bana ne bir başkasından. dış kapının dış mandalı sana ne.

kilo takıntım olduğundan değil zaten beden eğitimi öğretmeniyim ne kadar kilo alsam da derli topluyum hani sağım solum pörtlemedi daha :) benim canımı sıkan neden söylüyor ki herkes kendinin farkında değil mi zaten. aldıysam aldım bu neden ilgilendiriyor ki başkasını. ergenler gibi övmüş hissettim kendimi derli topluyum diyerek.

tamam aldım kilo ama o kadar da değil yahu :)

cok sık kılo alıp eren bırı olarak bende cok duyuyorum gulup gecıyorum sende öyle yapmalısın bı keresınde hedefım 100 kg olmak o yuzden kılo alıyorum dıyorum yetıyor :d

O da birşey mi

Neler var neler

Mesela bi kuzenimle aynı dönem evlendik.. O evlendikten sonra kilo aldı , ben aynıyım hemen hemen ( sadece nişanda 4 kilo vermiştim stresten onu geri aldım )..

Kuzenim ilginç biridir kıskançtır, çocukluğundan beri şımarık yetişti.. Kilo aldın filan da demişler ve sanırım kayınvalidesi ile de sorunlu , antidepresana başlamış..

Bayramda topluluk oturuyoruz.. O kuzenime kilo almışsın evlilikten sonra ama Kader almamış hiç dediler.. O da karşı tarafa sende almışsın ha ha ha dedi.. Yengemde ordan galiba kızını koruma amaçlı ' Evet kızım kilo aldı yakıştı , size de yakışmış , KADER DE KİLO ALIRSA ONA DA YAKIŞIR ' dedi şok oldum.. :9: Sesim de çıkmadı

ama önce moralini yuksek tutmalısın takıntı halıne getırme öyle madem beden egıtımcısın verırsın bişiy olmaz

bir de benim eşimin teyze kızı var ne zaman gitsek sen kilo mu aldın der ama her seferinde. en son aştı kendini kaç kilo aldın sen dedi :) net cevaplar arıyor arıyor :)

genelde umursamam ama sanırım şuanda kilo vermeye çalışıyorum diyette yapıyorum üstelik 3 kilo verdim , ben birileri bana zayıflamışsın demesini beklerken kilo almışsın deyince sinirlendim galiba.

bir de benim eşimin teyze kızı var ne zaman gitsek sen kilo mu aldın der ama her seferinde. en son aştı kendini kaç kilo aldın sen dedi :) net cevaplar arıyor arıyor :)

genelde umursamam ama sanırım şuanda kilo vermeye çalışıyorum diyette yapıyorum üstelik 3 kilo verdim , ben birileri bana zayıflamışsın demesini beklerken kilo almışsın deyince sinirlendim galiba.

hım senın motıvasyona ıhtıyacın var ama ınsanlar tam tersını yapıyor sende ters psikoloji yap sorarsa bır daha 10 kılo aldım dersın halıyle dusunecek nasıl 10 kılo aldı dye :D

canım merhb
benımde teyze oglum var evlı...ve eşini cok severım kuzenımden cok esını ararım oda beı sever
ama sole bı durum var kı bende solerım derım kılo almıssın yada bugun cok cıkınsın
derım yanı
ama bır kere bıle alınmamıstr ve bende bır kere bıle art nıyetlı solememısımdır
yanı olur bole aldırma yanlıs anlama bence konuscak bısı olsun dıe bıle solemıs olabılıe

sen sanırım kilo konusunu takıntı yapmışsın o yüzden söylenenler seni üzüyor ve tepki verme gereği duyuyorsun açıkçası bana deseler evet biraz aldım bu aralar der üzerinde dahi durmam , insanlar laf olsun m uhabbet olsun diye laf söyleyebiliyorlarr pek takmamaya çalışşş tersle tersle nereye kadar, umursamadığını görürlerse bir söyler 2 söyler birdaha da söylemezler

bi dönem benim de kilom vardı, dolayısıyla da kilo takıntım. yaşım da küçüktü biraz. ne zaman birisi kilomla dalga geçse, depresyondan depresyona girerdim. Allahtan kurtuldum.
ben şöyle düşünüyorum, eğer kaşındaki sana kilonla ilgili laf söylüyorsa bil ki onun da kilo takıntısı vardır. sen de onu kendi silahıyla vur. yapacak bişey yok. bu konuda onlar kadar acımasız olmazsan, sadece üzülürsün.

kucuk seylere takılmayın bence
desınler ya bana kılo almıssın desınler ne olcak
valla bıraz daha ılımlı olun esınızın aılesıne karsı
kazanan sız olursunuz yoksa uzuldugunuzle kalırsınız

canım merhb
benımde teyze oglum var evlı...ve eşini cok severım kuzenımden cok esını ararım oda beı sever
ama sole bı durum var kı bende solerım derım kılo almıssın yada bugun cok cıkınsın
derım yanı
ama bır kere bıle alınmamıstr ve bende bır kere bıle art nıyetlı solememısımdır
yanı olur bole aldırma yanlıs anlama bence konuscak bısı olsun dıe bıle solemıs olabılıe

bende işte ne bileyim asabım bozludu bir anda . diyet falan uğraşıyorum hergün spor yapıyorum ya beklediğim tepkiyi almayınca sinirlendim işte.

ama yine de bir daha söyleyen olursa diye orjinal cevaplar bulmak istiyorum :)

Back
X