ınsanlar neden boyle

canim sen hic fesatlik hissettin mi? simdi dugun gunu sen cok mutlu cok guzel cok sirin olcaksin ya gormeye dayanamayacak insanlar vardir bazen cikar oyle. ama cok yakiniz diyosun gerci bu devirde insanlar kac yillik kardeslerine neler yapiyorlar. ama bence takma bunu kafana :31: 2 gun sonraa geliin oluyosuuun!!!!!! uzuldugune degmez bosverr:123:

İnsanlar böyle ne yazıkki hep bi menfaatları var ama bunları düşünüp üzülmeye bile değmez...

böyle zamanlarda belli olur zten kımın dost kımın dusman oldugunu... bundan sonra o ınsanlara mesafeli davranırsın yapcak bişey yok yani..

hayırlı olsun dugununuz ..Allah bı yastıkta kocatsun ınsallah..

Boşver takma artık kafana.Gelseler di iyi olurdu ama ,senin nekadar mutlu olacağını düşünememişler.En ufak hatada atamıyız arkadaşlarımızı .Onu bunu atsak kim kalır elimizde.Affet onları..
Hoş ben öyle yapıyorum,arsızlık yapıyorum yine de kıymetim bilinmiyor..Küssem yine kıymetim bilinmiyor..İnsan eninde sonunda yalnız..
işe yeni bir bayan arkadaş başladı,dün nöbette birlikteydik.Çok içten ve bana yakın buldum.Beraberce güzelce çalıştık.Allah devamını getirsin,umudum olmasa da..Arkadaşlığı özlemişim..İşte daha bir şevkle çalıştım.İçten bir arkadaşın insana neşe,umut kattığını unutmuşum..

Son düzenleme:
Back
X