İnternette tanıştık ama üzerime çok düşüyor

ThinkinPinky

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
488
128
31
Ya ben biryle tanıstım internetten konusuyoruz öyle ama bana asırı ilgi gösteriyor günaydin iyi geceler soyle tatlısın böyle güzelsin öpücükler kalpler bilmem ne acıkcası benmde hosuma gidiyo bu ilgi , sevgilisiymişim gibi davranıyo o yonde seyler soyluyo iltifatlar vs işte hep aklımdasij seni merak ediyorum falan diyo.ama ben ciddiye almıyorm zaten farklı sehirlerdeyiz bulusma imkanımız yok zaten bulusmam da acıkcası ben öylesine görüyorum ne bilyim mutlu oluyorum yani bana oyun gibi geliyor ama ya o bağlanırsa ? Yani böyle bişey olbilir mi bilmiyorum sonucta oda hiç görmediğini birine ne hissedebilirki

Ya ben biryle tanıstım internetten konusuyoruz öyle ama bana asırı ilgi gösteriyor günaydin iyi geceler soyle tatlısın böyle güzelsin öpücükler kalpler bilmem ne acıkcası benmde hosuma gidiyo bu ilgi , sevgilisiymişim gibi davranıyo o yonde seyler soyluyo iltifatlar vs işte hep aklımdasij seni merak ediyorum falan diyo.ama ben ciddiye almıyorm zaten farklı sehirlerdeyiz bulusma imkanımız yok zaten bulusmam da acıkcası ben öylesine görüyorum ne bilyim mutlu oluyorum yani bana oyun gibi geliyor ama ya o bağlanırsa ? Yani böyle bişey olbilir mi bilmiyorum sonucta oda hiç görmediğini birine ne hissedebilirki
ciddiye almiyorum demissin de, eminmisin almadigina?
hem senin icin ozel konumda olmayan biri hangi hadle ve hakla sana bu sozleri soyluyor?

Aranızda bir şey yokken böyle yapıyorsa

Allah bilir senin gibi daha kac kızı tavlamistir canimla cicimle kadin milletiyiz hemende kanim:63::KK60:iz kaynar cicili bicili sozlere

Esimle bende facegil ailesiyiz yani faceden tanistik,cok kisa surede oldu bitti evlendik :KK48:Allah bozmasin guzelde bir aileyiZ.Amaaaa bu bir istisna sakin guvenme,birseylerini paylasma ve de baglanma.Her turlusu var cunku Allah korusun :stop:

aman ha sakın ınanmayın sunlara ya
o kadar boşlukta kalacak ne var anlayamıyorum
dünyada hiç mi yapılcak ıs yok

Iki ayrilmayan kelime.
Internetten ve ilgili.

Internetten konusan ilgisiz olsaydi bu kadr av olan kizlar sanki karsi tarafin ilgisizliginemi vuruldu?

Amac budur.
Internette ilgili gorunurler.
Cok kotu kndiriliyorsunz.
Interneti bu kez baska bisey icin kullanin.
Tamda bu sekil kandirilan kizlarin hikayelerini okuyun.

Size bişey sorucam? konularınza baktım detaylı olmasada ama siz 22 şubattan bu yana kaç kişiyle tanıstınız gorustunuz ben anlayamadım da?

Farklı şehirlerdesiniz, buluşma imkanınız yok ama buna rağmen size sevgilisi gibi davranıyor öyle mi? Allah akıl fikir versin, ne diyelim.

reelde kız görse saklnacak delik arayanlar böyle tatmın edıyorlar genelde kendılerını boşa zaman kaybı duygu yıpranması syçlululuk hıssı luzumsuz

sizin hoşunuza gittiğini bildiği için iltifatlari ilerletiyor böyle böyle devam eder zaten...

Yahu bir iki smiley kullanmakla ilgili mi olur insan? Bende yazarım şimdi buradan sana thinkinpinky cansın kansın heyecansın <3 @-}-- :-* falan diye. Bak ne kadar kolay.

Ciddiye almıyorum diyorsun ama buraya konu açacak kadar kafanı karıştırdıysa alıyorsun demektir.

Her kadın ilgiden, sevgiden, önemsenmekten, merak edilmekten hoşlanır.
Dikkat et o sana değil sen ona bağlanmayasın.
Arkadaşın da dediği gibi, iki gün yazmasa hemen ararsın bence. Yani öyle hissettim.

Genelde de böyle olur, kızlar daha çabuk tutulurlar.
Adam sana yazdığı gibi belki başka kızlara da yazıyordur, internetten tanıştığı bir kıza hemencecik böyle samimi kelimeler kullanıyorsa eğer, bu durum sana özel değildir. Başkalarına da yapmıştır, yapıyordur ve yapmaya devam da edebilir.

Bence sen araya mesafe koy ve uzaklaş. Aşık olursun filan, kalp bu, olabilir.
Uzak şehirlerdeymişsiniz, zaten ne derece güvenebilirsin ki. Bunlar sorun olur. Üzülürsün sonra.
Dikkat et derim ben.

X