14 yaşındayım son 1-2 senedir kendimi depresyonda gibi hissediyorum dışarı çıkmak içimden gelmiyo insanlardan sıkılmış durumdayım yaşamanın hiçbi anlamı olmadığını düşünüyorum ve gerçekten ölmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ergenliktendir diyicek çoğunuz belki ama bıktım artık ne ergenlikmiş bitmiyo bi türlü . Sadece ben yaşıyorum bu ergenlik denen şeyi yaşıtlarım gayet mutlular. Ayrıca bütün bu ölmek istememin sebebi aslında çirkin olmam esmer olmaktan nefret ediyorum ayrıca ergenlikten dolayı saçlarım çok fazla yağlanıyo ve tiftikleniyo dolayısıyla bende çok düzleştirmek zorunda kalıyorum artık düzleştire düzleştire ince telli olmaya başladı daha da çirkin gözüküyorum kendime bi çeki düzen vereyim diyorum hangi ara vericemki hergün okul var okuldan ayrı bi nefret ediyorum bi ablam var ve çok güzel ama onunla doğru düzgün bi ilişkimiz yok bana yok gösteren biri yok 18 yaşında olduğu halde çocuk gibi davranıyo . Bütün bu çirkin oluşumu bugüne kadar takmıyordum daha doğrusu görmemiş olmalıyım ama şu son sene artık ne yapmaya çalışsamda gerçekten çirkin kızların şanssız olduğu gerçeğini kabullendim. En güzel kıyafet bile bi insanın üstünde ucuzlaşırmı ya? Gerçekten bu durumdan nefret ediyorum müslümanım ama bazen Allahın neden herkesi eşit güzellikte yaratmadığını düşünmüyo değilim. Bu çirkinliğimin farkına vardığım günden beri çok kötüyüm. Artık giydiğim hiçbi kıyafetin bana yakışmadığını anladığım için kıyafet almamaya başladım. Dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyo. Çünkü insanlarla gözgöze gelmek istemiyorum. Özgüvenim düştü sanırım. Hiç böyle biri değildim eskiden. Arkadaş grubum yok bi tane dostum var onunlada doğru düzgün konuşamıyoruz . Ayrıca çirkinliğim yüzünden hergünüm boş boş düşünerek kendi kafamı yemekle geçiyo. Kendi kendime moralimi bozup ağlıyorum. Bi çirkinlik insanın psikolojisini bu kadarmı bozar. Derslerim eskiden çok iyiyken şuan derslerimi düşünmeye fırsatım olmuyo. Yani bi çirkinlikten bunca sorun çıktı. Artık nefret ediyorum hayattan. Gerçekten ölmek istiyorum . Belki size çok basit sorunlar gibi gelebilir ama gerçekten içimde çok kötü şeyler yaşıyorum . Ailemdede sorunlar var mesela babamla annem sürekli tartışıyo ama artık onları umursamıyorum.Tek derdim çirkin olmam oldu artık. Doğuştan güzel olanlar hayata 10-0 önde başlıyolar resmen. Neyse konuyu çok uzattım ve karıştı herşey birbirine artık sıkıldım ve buraya yazmak istedim umarım biri beni anlar.