intiharın eşiğindeyim inanın bana!!!!!

Hayatta kafaya takacak daha önemli seyler oldugunu düsünüyorum tıp olmazsa mühendislik olur veya baska bisey olur herkes her istedigini elde edemez hayatta tüylerinide al bi agda 2 dk sonra o sorunda kalmaz sivilce izlerinde zamanla gecer zaten böyle basit seyler icin ölmeye degmez

güzelim sana şimdi çok yakın aile dostumuzun kızından bahsedeyim iyi oku ama... çok zeki, çalışkan ayrıca dünyalar güzeli mankenlere taş çırarır diyebilirim,fen lisesinden mezun oldu,180 boyunda ,incecik,kumral,yeşil gözlü..ilk yılında eskişehir tıp fakültesini kazandı,okula başladı ve bayram tatili için ailesinin yanına geldi,ailece trafik kazası geçirdiler,aileden kiseye bişey olmadı.sadece bu kızcağız yoğunbakıma kaldırıldı,ardından omuriliklerinin iflas ettiği bundan sonra hayatı boyunca yürüyemeyeceği söylendi..pes etmediler amerikaya götürdüler tıp çaresiz kaldı..o kız tekerlekli sandalyesinde okulunu bitirdi ,şimdi ordunun bir ilçesinde hastalara şifa dağıtıyor.yazdıklarım yeminle gerçektir...şimdi bir düşün canım senin derdin daha mı büyük..Allahın gücüne gider kıl,tüy nedir ki,Rabbim başka dertler yani dermanız dertler vermesin..ben öğretmenim hayatım öğrencilerime doğru yolu göstermekle geçiyor..lütfen tekrar düşün,hayırlısı olsun demeyi öğrenmelisin...hayatımızda hepimizin iniş çıkışları olmuştur,yüzündeki tüylere gelince lazer değil ama iğneli epilasyonu öneririrm..ağrılı bir yöntem ama kesinlikle kurtulursun..bendede vardı şimdi tek tük kaldı onlarda cansız,hangi şehirde oturuyosun bilmiyorum ama bu işi çok iyi yapan yerler var sabırla düzenli iğneli epilasyonla çözümü bulursun...kilolarına gelince ben hamileliğimde 20 kilo aldım ve düzenli bir diyetle hepsinden kısa sürede kurtuldum hatta hiç spor yapmadan.vaktim yoktu ...tıp için ise sadece şunu diyebilirim Rabbim hakkında hayırlısını versin...orası olmazsada ki güzel bir puan alacağn belli farklı bir bölüm okursun o puana odtü,boğaziçi gibi çok güzel ünivstlerin çok güzel bölümlerinde okuma imkanın olacak emin ol...18 yaşındasın artık çocuk değilsin.büyümek böyle birşey canım.hayatta her istediğimiz olmuyo..güçlü olmak ve şükretmeliyiz

bazen de diyorum ki belki tıp kazanırsam kafamı kaldıracak zaman bulamam ve hiç bir dert aklıma gelmez herşeyimi tıpa endexleyince durum böyle oluyor

canim tip olmazsa baska seyler olur insanlar ne emeklerle okuyor buna sükret bence
tipine gelince ben karincayumurtasiyagi kullanmayi düsünüyorum yurtdisinda oldugum icin bulamiyor dene sende istersen benimde yüzümde tüylenme var o izlere gelince vardir elbet bir caresi arastir burda en en kötü ihtimal fondöten sürersin
senin psikolojin alt üst olmus biraz dinlen kendine gelmeye calis kendini sev kendinle barisik ol

geçer fıstığım benim yüzündeki kıla tüye takılma. mutlaka çözümü vardır. kuaföre git sir ağdayla aldır.

yaşın da daha çok genç. tıp istemek her gencin cesaret edebileceği birşey değildir. demek ki kendine güveniyorsun ve bence başarırsın inş.

sivilce gibi çıkıntılara gelince, akneye meyilli ciltler için temizleyiciler var. onlardan edin bir tane. :12:

konu sahıbı arkadasım o kadar guzel yorumlar geldı sana artık ne dusundugunu acıkla bıze

Canım daha sonuçlar bile açıklanmadı. İnan bana daha sonuçlar açıklanacak da tercihler belli olacak da ohoooo... Kendini şimdiden böyle şeyler için şartlama... Ben bu konunun sonuna kızlar doktor oluyorum yazacağını ve hatta bu başlıkla konu açacağını düşünüyorum:) Tüylenmeye gelince aynı sorun bende de var maalesef... Ama lazerle %90 azalmış durumda.Hala lazere devam ediyorm. Muhtemelen sendeki tüyler açık renklidir. Açık renkli olduğu için de lazer görmeyebilir diye seni başlatmamışlardır. Çok koyu değilse sarartmayı deneyebilirsin tatlım:) Bir tek sen değilsin ya bu sorunları çeken üzülme lütfen düzelir herşey... Şu anki psikoloji çok zor aslında zor olan beklemek, sonuçları beklemek, tercihleri beklemek ama asıl bu dönemde iyi olman sağlam kafada olman lazım ki sağlıklı tercihler yapabilesin:) Hayatının kararını vermek için güçlü olmak zorundasın. Hem diyelim ki tıp olmadı ucundan kaçırdın. Eee dünyanın sonu değil ki FTR yazarsın Beslenme ve Diyetetik yazarsın, Diş Hekimliği yazarsın. Belki tıpın yerini tutmaz ama sevdiğin mutlu olduğun yerde olursun. Doktor itibarını görür ve yaşarsın.

Görelim Mevlam ne eyler, Neylerse güzel eyler :)))

ayol benden tıpcı mıpcı olmazdı :) vallahı sınıfta kalırdım aman o kaar dersın altında ezılemzdım :D ama sen cesaretlısın tıpı tutturmaya yakın puan alacagına gore tıp olmasa bıle o puanla nereler gelır sana bi dusun.

çok sağolun ya keşke hepinizi görsem yanaklarınızdan öpsem istiyorum o derece içimi rahatlattınız yani bi nebze ne kadar saçmaladığımın farkına vardım ne kadar güzel insanlarsınız ağlıyorum şu anda

çok sağolun ya keşke hepinizi görsem yanaklarınızdan öpsem istiyorum o derece içimi rahatlattınız yani bi nebze ne kadar saçmaladığımın farkına vardım ne kadar güzel insanlarsınız ağlıyorum şu anda

o senin güzelliğin canım.. ne olursa olsun senden önemli bişi yok unutma kendini sevmeyi bil olur mu aklına kötü şeyler getirme bundan sonrada :34:

Canım daha sonuçlar bile açıklanmadı. İnan bana daha sonuçlar açıklanacak da tercihler belli olacak da ohoooo... Kendini şimdiden böyle şeyler için şartlama... Ben bu konunun sonuna kızlar doktor oluyorum yazacağını ve hatta bu başlıkla konu açacağını düşünüyorum:) Tüylenmeye gelince aynı sorun bende de var maalesef... Ama lazerle %90 azalmış durumda.Hala lazere devam ediyorm. Muhtemelen sendeki tüyler açık renklidir. Açık renkli olduğu için de lazer görmeyebilir diye seni başlatmamışlardır. Çok koyu değilse sarartmayı deneyebilirsin tatlım:) Bir tek sen değilsin ya bu sorunları çeken üzülme lütfen düzelir herşey... Şu anki psikoloji çok zor aslında zor olan beklemek, sonuçları beklemek, tercihleri beklemek ama asıl bu dönemde iyi olman sağlam kafada olman lazım ki sağlıklı tercihler yapabilesin:) Hayatının kararını vermek için güçlü olmak zorundasın. Hem diyelim ki tıp olmadı ucundan kaçırdın. Eee dünyanın sonu değil ki FTR yazarsın Beslenme ve Diyetetik yazarsın, Diş Hekimliği yazarsın. Belki tıpın yerini tutmaz ama sevdiğin mutlu olduğun yerde olursun. Doktor itibarını görür ve yaşarsın.

Görelim Mevlam ne eyler, Neylerse güzel eyler :)))

inşallah(çok fazla içten)yani böyle bir başlık açarım

Son düzenleme:
intihar ettiğinde ne olacak, sorunların çözüleceğini mi sanıyorsun!! asıl o zaman her şey başlıyor!! bu kadar karamsar olma lütfen..sınavı kazanamadığını varsayalım, bu dünyanın sonu değil ki, bir şeye ne kadar ısrar edersen o, o kadar olmaz..her şeyı olacağına bırak, allahtan başka kimse bilemez hayır mı, şer mi olup olmayacağı..yazık günah ya, daha gencecik kızsın, bir tüy yüzünden bu hale geldiysen...hemen pes etme daha hayatta nelerle karşılaşacaksın, o zaman da mı intihar edeceksin! güçlü ol, azimlı ol, bu sene olmadı seneye hazırlanırsın. Benim bir arkadaşım 4 sene sonra fizik mühendisliğini kazandı ve şu an çokta iyi yerde..ayrıca şu an yüz hatların tam yerine oturmamıştır, yıllandıkça şaraplanırsın merak etme ;) tüyler için eminim başka çözüm yolları vardır iyice araştır, horöon tedavisi falan gör..daha yaşayacağın çok güzel şeyler var, pes etme :) emin ol bu sıkıntılarınin karşılığını muhakkak bir gün alacaksın.. hayır görünende şer, şer görünende hayır olabilir bunu hiç bir zaman unutma..

Hayirlisiyla univi kazan. Sonra kendinle ilgilenirsin canim.

Nette unlulerin estetik oncesi sonrasi resimlerine bak. Ohoo bende bakim yaptirsam bunlardan iyisi olurum diyeceksin.

Ufak mudehalelerle dahi nasi degisiyor insan.

İnt. Ne demek sen gidince olan sadece yine sana olur kotu bir kabir azabi. Kalanlar yasaaar.

Hem dr olucam diyorsun senin daha umutlu, savasci olman gerekmez mi?

Hemmen toparla kendini.....

canım ağlama o kadar gençsin ki bugünlerinin kıymetini bil ah 18 yaşım ah...zaman geçiyor hemde bizim yakalayamayacağımız bir hızla...hayat o kadar hesapsız ki bunu zamanla öğreniyorsun..bugün bir sürü plan yapıyosun sonra öyle birşey oluyorki ya darmadağın oluyosun yada yıllarca uğraşsamda ulaşamam dediklerine hoop bir anda sahip oluyosun..eşimle fakültede tanıştık o zamanlar ailem aman olmaz sen öğretmensin o da öğretmen asla dediler başlarda seni kimler istiyo napacaksın öğretmenle falan dediler...biz bunların hesabını yapmıyorduk aşkımızı doyasıya yaşıyorduk,sonra ailem benim zorumlada olsa kabuletti evlendik,eşim sadece 2 sene öğretmenlik yaptı..sonra hiç beklemediğimiz bir yerden teklif aldı aslında sadece şakayla başlamıştı bu teklif birde baktık eşim istifa etti mesleğinden ve işadamı oluverdi..aklımızdan dahi geçmeyecek bir şehre yerleştik ..bunları şunun için anlattım canım sen ve çevrendekiler bir sürü planlar yaparsınız ama kader denilen şey bambaşkadır,senin aklında hatta hayalinde olmayan yerlere götürür...onun için diyorum bu zamanlarının keyfini çıkar..elinden geleni yapmışsın daha ne olsun..artık sana sadece kaderinde yazılanı oynamak kalır

tatlım benim niye ağlıyon gül geç. ben böyle saçma birşeyi nasıl düşündüm diye :9::9:

geçen sene kaç almıştın lys'den canım? bu yıl kaç netin var baktın mı kaç puan gelir ortalama?

güzellik için de sana şu söylediğimden emin ol bir kaç şanslı azınlık dışında kızlar lisede inanılmaz çirkin oluyorlar genelde 20 yaşından sonra güzelleşiyorlar. sivilcelerin için tedavi olmuşsun ne güzel, dermokozmetik kullanmaya devam et cildin için. tüylerin için hormon kontrolüne gittin mi bilmem bi endokrinolojiye gidebilirsin tüylenme problemi için. üniversiteye gidince de zayıflarsın merak etme ben 15 kilo vermiştim o dönem.

bence biraz dua et içini ferahlatır sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor bu arada?

Son düzenleme:
geçen sene kaç almıştın lys'den canım? bu yıl kaç netin var baktın mı kaç puan gelir ortalama?

güzellik için de sana şu söylediğimden emin ol bir kaç şanslı azınlık dışında kızlar lisede inanılmaz çirkin oluyorlar genelde 20 yaşından sonra güzelleşiyorlar. sivilcelerin için tedavi olmuşsun ne güzel, dermokozmetik kullanmaya devam et cildin için. tüylerin için hormon kontrolüne gittin mi bilmem bi endokrinolojiye gidebilirsin tüylenme problemi için. üniversiteye gidince de zayıflarsın merak etme ben 15 kilo vermiştim o dönem.

bence biraz dua et içini ferahlatır sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor bu arada?

geçen sene 490 puan yaptım bu sene ygs de 456 yaptım keşke lys de aynı gelse bakmadığım için bilmiyorum sınavlar da 20 temmuz diyorlar ama kılavuzda 23 temmuz tercihler başlıyor

geçen sene 490 puan yaptım bu sene ygs de 456 yaptım keşke lys de aynı gelse bakmadığım için bilmiyorum sınavlar da 20 temmuz diyorlar ama kılavuzda 23 temmuz tercihler başlıyor

bu seneki ygs'den 456 aldıysan müthiş bir başarı diyebilirim. türkçe yüzünden en iyi öğrencilerim bile 400-420lerde kaldı. bakalım sonuçlar açıklansın inşallah istediğin yer olur. bu sene tıp gelir inşallah gelmezse de sıkma canını diş ve eczacılık gelir muhtemelen 500ü geçersen 503-505le kapatan yerler oldu geçen sene dişte, eczacılık da 490 civarında kapattı. hayırlısı olsun hakkında.

bu seneki ygs'den 456 aldıysan müthiş bir başarı diyebilirim. türkçe yüzünden en iyi öğrencilerim bile 400-420lerde kaldı. bakalım sonuçlar açıklansın inşallah istediğin yer olur. bu sene tıp gelir inşallah gelmezse de sıkma canını diş ve eczacılık gelir muhtemelen 500ü geçersen 503-505le kapatan yerler oldu geçen sene dişte, eczacılık da 490 civarında kapattı. hayırlısı olsun hakkında.
ama işte ben hep tıp düşündüğüm için hiçbir meslek bana sıcak gelmiyor geçen sene bir okul birinciliği kontenjanım vardı ama tıp isteyince hepsinden vazgeçtim

Back
X