güzelim sana şimdi çok yakın aile dostumuzun kızından bahsedeyim iyi oku ama... çok zeki, çalışkan ayrıca dünyalar güzeli mankenlere taş çırarır diyebilirim,fen lisesinden mezun oldu,180 boyunda ,incecik,kumral,yeşil gözlü..ilk yılında eskişehir tıp fakültesini kazandı,okula başladı ve bayram tatili için ailesinin yanına geldi,ailece trafik kazası geçirdiler,aileden kiseye bişey olmadı.sadece bu kızcağız yoğunbakıma kaldırıldı,ardından omuriliklerinin iflas ettiği bundan sonra hayatı boyunca yürüyemeyeceği söylendi..pes etmediler amerikaya götürdüler tıp çaresiz kaldı..o kız tekerlekli sandalyesinde okulunu bitirdi ,şimdi ordunun bir ilçesinde hastalara şifa dağıtıyor.yazdıklarım yeminle gerçektir...şimdi bir düşün canım senin derdin daha mı büyük..Allahın gücüne gider kıl,tüy nedir ki,Rabbim başka dertler yani dermanız dertler vermesin..ben öğretmenim hayatım öğrencilerime doğru yolu göstermekle geçiyor..lütfen tekrar düşün,hayırlısı olsun demeyi öğrenmelisin...hayatımızda hepimizin iniş çıkışları olmuştur,yüzündeki tüylere gelince lazer değil ama iğneli epilasyonu öneririrm..ağrılı bir yöntem ama kesinlikle kurtulursun..bendede vardı şimdi tek tük kaldı onlarda cansız,hangi şehirde oturuyosun bilmiyorum ama bu işi çok iyi yapan yerler var sabırla düzenli iğneli epilasyonla çözümü bulursun...kilolarına gelince ben hamileliğimde 20 kilo aldım ve düzenli bir diyetle hepsinden kısa sürede kurtuldum hatta hiç spor yapmadan.vaktim yoktu ...tıp için ise sadece şunu diyebilirim Rabbim hakkında hayırlısını versin...orası olmazsada ki güzel bir puan alacağn belli farklı bir bölüm okursun o puana odtü,boğaziçi gibi çok güzel ünivstlerin çok güzel bölümlerinde okuma imkanın olacak emin ol...18 yaşındasın artık çocuk değilsin.büyümek böyle birşey canım.hayatta her istediğimiz olmuyo..güçlü olmak ve şükretmeliyiz