intiharın eşiğindeyim inanın bana!!!!!

tatlım çirkin kadın yoktur parası az kadın vardır :D Sen git üniversiteyi bitir iyi para kazanmaya başla kılın tüyünde çözümü var sivilceninde beninde. yeter ki iyi bir işin olsun. yüzüne lazer olmuyorsa iğneli epilasyon var. uzun sürelidir ama kesin çözümdür. Çok siyah ise sarartabilirsin belki. Bir eczacıya danış tüy saratıcı al. İlkinde turuncu olur ama ikincide baya baya sarı- beyaz olur çok görünmez. Ama dediğim gibi mutlaka evzacıya danış çünkü uzman değilim sadece uygulayanlardan biliyorum. Kilo tamamen senin iradene kalmış tatlım. Daha 18 yaşındasın Hayatın ne getireceğini bilemezsin ki. Belki bundan 5 yıl sonra bu düşüncelerine bakıp şu andaki düşğncelerine güleceksin.

sağlam bir vucut insan nasıl intahar etmeyi düşünür....şükür gözlerin görüyor...ayakların tutuyor.....sağlığın yerinde....birde kanser hastaların hayatta kalabilmek için.....neler çektiğini....tedavi oldukları yerler git ve ziyaret et....o zaman fikrin değişebilir....bende dahil hayatın ve yaşamanın kıymetini çok iyi biliyorum...yaşaya bilmem için ne acılar çektim..her dakika hayatta kalabilmek için.şükrediyorum......hayatın sonu değil....yeterki sağlığın yerinde olsun...insan her işide yapabilir....intahar lafını duyunca çok kızıyorum....git yaşlılar yurduna ....kimsesiz ama yinede hayatta kalmak istiyorlar...

Son düzenleme:
tatlım çirkin kadın yoktur parası az kadın vardır :D Sen git üniversiteyi bitir iyi para kazanmaya başla kılın tüyünde çözümü var sivilceninde beninde. yeter ki iyi bir işin olsun. yüzüne lazer olmuyorsa iğneli epilasyon var. uzun sürelidir ama kesin çözümdür. Çok siyah ise sarartabilirsin belki. Bir eczacıya danış tüy saratıcı al. İlkinde turuncu olur ama ikincide baya baya sarı- beyaz olur çok görünmez. Ama dediğim gibi mutlaka evzacıya danış çünkü uzman değilim sadece uygulayanlardan biliyorum. Kilo tamamen senin iradene kalmış tatlım. Daha 18 yaşındasın Hayatın ne getireceğini bilemezsin ki. Belki bundan 5 yıl sonra bu düşüncelerine bakıp şu andaki düşğncelerine güleceksin.

ne güzel bir hedefin var.bir daha dene bir daha dene.ben ücünü girisimde kazandim üniversiteyi.oda gene istedigim bölüm degildi.ama zaten tam anlamiyla kendimi calismaya veremiyordum.neyse iyi kötü bitirdim.ama bana yilaimi geri verseler daha cok calsir daha iyi bir bölümde okumak icin kendimi paralardim.benimde yüzümde inanilmaz killarim vardi.hemde sertti.üniversitede okurken yillarca igneli epilasayona gittim.sabrettim ama sabir allahin en sevdigi seydir.azalttim baya azalttim hemde.simdide cenemde var az aza biyiklarima hic vurmadim epilasyon keske o zamanlar onlarada yapsaydim.sir agdayla aliyorum sürekli.eskisinden kötü degil cok sükür ma ne yapayim.simdi diyorum ki ne güzel tip hedefin varmis.bende simdiki aklim olsaydi ya tip okurdm yada ingilizeceli bir bölüm.inan hresey geciyor zamanla.

cnm yüzündekileri sir ağdayla felan aldırabilirsin sanırım kuaförler yapıyor bu işi..

güzel bi makyaj hafifinden,güzel bi saç..oldu da bitti

değer mi kendini böyle üzmeye.sen bi başla bak kendini sevmeye gerisi nasıl gelecek

hem illa tıp deme hayırlısı olsn..ya da çok istiyosan da 3.kez gir ama kendini kasmadan yap bunu heyecanla,zevkle yap.hayattan bezerek değil:50:

Tatlım öncelikle ergenliktesin ondan bu travma gibi büyütüşün olayları. Yüzün için lazer olmamış tamam iğneliyi sordun mu belki onun faydası vardır onu araştır bir.Olmadı eninde sonunda bir yol çıkar karşına 4 yıl önce kaç kişi lazer yaptırıyordu Allah aşkına daha sen küçüksün ve teknoloji hızla gelişiyor az beklersin sorun değil. Kiloyu da hazır tatildeyken hallet istersen bir diyetisyene git düzenli spor yap bir yandan,hem spor seni rahatlatır da psikolojik olarak.Sonra kendine güzel kıyafetler al, saçını yaptır ya da bakım yap saçına yüzüne üniversiteye gitmen yakın belli ki.
Tıp fakültesini eğer ki çok istiyorsan 1 sene daha hazırlan şahsen gerçekten çok istenen şeylerin peşinin bırakılmamasından yanayım ama eğer olur da vazgeçersen demek ki o kadar da çok istemiyormuşsundur bunu unutma.O yüzden canını da sıkma.ayrıca seni tıpta bu kadar çeken ne diş hekimliği de sağlık sektörü ve insanlara yardım ediyorsun yine.Çok bir farkı yok idealist açıdan bakıyorsan. Çalışma şartları bilmemnesi farklı olabilir ama ben bu kadar ısrarcı olmanı idealistliğine bağladım.Çünkü yoksa ısrarın gereksiz daha çok para kazanıp kazanmayacağın belli değil daha rahat edeceğin belli değil şartların belli değil her şey muallakta çünkü kesin değil aslında hiçbiri.
Erkek arkadaş konusuna gelince ben de 23 yaşındayım henüz erkek arkadaşım olmadı. Bir ara ben de taktım buraya da yazmıştım ama bu bana bir şey kazandırmadğı gibi psikolojik olarak beni yoruyor.Geleceği düşünmemek bu kadar çok en güzeli yine aynı şekilde geçmişi düşünmemek.."Şu an" a odaklanıp şimdiyi güzelleştirmeye çalışmalıyız şimdi güzel olursa geçmişimiz de güzelleşir geleceğimizin güzel olmasına da zemin hazırlarız. :)

Son düzenleme:
işin mi yok tıp fakültesi için intihar edecekmişsin
bi de prestijliymiş
çok para kazanıldığını filan da sanıyorsundur şimdi sen :))

olur da kazanırsan hayallerinin suya düşeceğini söylemeliyim.
her türlü amelelikten sonra mezun olunca emeğinin karşılığı olmayan komik bir parayla alakasız bir yerde bulabilirsin kendini.
kendini bilmez salak tipler sana çatar, küfür ederler, haksız oldukları halde kavga çıkarmaya çalışırlar al sana prestij.
bırak allasen ya :)
bi de tus derdi var ki ona hiç girmiyorum

beni anlatıyorsun sandım bi an :D bundan 3 sene önce aynı duyguları yaşıyordum. tıp kazanamazsam intihar ederim, ölürüm, başka meslek istemem nefret ederim diyordum. kazanamadım. bilgisayar mühendisliği kazandım ki ilk okula başladığım andan itibaren resmen aşık oldum bölümüme. iyi ki tıp kazanmamışım diye şükür eder oldum:) sen de sanırım ben gibi yaptın şartladın kendini tıp diye. hiç şartlama kendini seviceğin başka bi meslek mutlaka vardır.

güzellik konusunda da aynı ben gibisin:D ben çok takardım çirkinim kimse beni beğenmiyor diye ama takıntı yapmışım onu farkediyorum şimdi. söylemesi ayıp şimdi peşimde onlarcası var. çirkin değilmişim yaa:D

tıp fakultesını ıstemenın altında yatan temel nedenlerden bırı bu kıl sıvılce sorunun olabılırmı acaba? sankı orayı okursan kendı sorunlarınıdamı halledeceksın.. yasın daha cok kucuk ben 29 yasımdayım bende bunalım gecırıyorum ınankı benımde kıl sıvlce sorunum var benımde gun ısgında kıllarım dehset gorunuyor sır agda yapıtırıyorum.. ınan benımde ok sınırlerım bozuluyor.ama sen bence baska bı dokt gıt lazer yapamam dıyen bır yer olmaz yaa ıllakı yaparlar ıgnelı epılasyon özellıkle kıl kokuna oluyor dıgerlerıne bır etkısı yok.. ayrıca herkez dokt olmak zorunda degıl sende degılsın allahtan hayırlısı olsun.. dusun ya kazanamdın dıe ıntıhar edıcem dıosun.. sen bı hastayı nasıl ıyıılestıreceksınç bence bu olay senın ıcın en hayırlısı.. cokta ıstıyosan ılk once kendın duzel sonra dokt olmak ıste canım benım senı cok ıyı anlıyorum.hersey olur yeterkı sen mutlu ol.

acil psikiyatrise git.ilaçlar sağlıklı düşünmene yardımcı olacak.ayrıca estetik camia acayip gelişti.sakin ol ve iyi araştırmalar yap.tıp çok iddalı bir hedef.başka güzel bölümlerde var.psikolojin düzelirse kiloda verirsin.sakın bir çılgınlık yapma.inan hayat değişiyor.yeterki sen kendine dışarıdan bakabil.ve çözümler üret.canım öğretmenler yıllarca atanamıyor bekliyor.bu ülkede eğitim işi kolay değil.ama mutlaka psikiyatrise git.ben erenköy ruh sinire gittim.çok iyi canım.kilo vermeyede başladım ruh halim düzelmeye başlayınca.

tıp fakultesını ıstemenın altında yatan temel nedenlerden bırı bu kıl sıvılce sorunun olabılırmı acaba? sankı orayı okursan kendı sorunlarınıdamı halledeceksın.. yasın daha cok kucuk ben 29 yasımdayım bende bunalım gecırıyorum ınankı benımde kıl sıvlce sorunum var benımde gun ısgında kıllarım dehset gorunuyor sır agda yapıtırıyorum.. ınan benımde ok sınırlerım bozuluyor.ama sen bence baska bı dokt gıt lazer yapamam dıyen bır yer olmaz yaa ıllakı yaparlar ıgnelı epılasyon özellıkle kıl kokuna oluyor dıgerlerıne bır etkısı yok.. ayrıca herkez dokt olmak zorunda degıl sende degılsın allahtan hayırlısı olsun.. dusun ya kazanamdın dıe ıntıhar edıcem dıosun.. sen bı hastayı nasıl ıyıılestıreceksınç bence bu olay senın ıcın en hayırlısı.. cokta ıstıyosan ılk once kendın duzel sonra dokt olmak ıste canım benım senı cok ıyı anlıyorum.hersey olur yeterkı sen mutlu ol.

bugün tekrar bi lazer epilasyon yapılır mı yapılmaz mı diye estetik merkezine gittim ben yapamam bu genetik işte lazer yaparsam daha uzun daha gür çıkar dedi ama herkes aynı şeyi söylüyor ne amansız hastalıkmış be beni de ruh hastası yaptı.git bi test yaptır ona göre iğneli yapalım dedi ama benim cildim dayanmaz hani acısını kastetmiyorum bile(bu yaşıma kadar onlar yüzünden çektiğim acının yanında solda sıfır kalır da)ya bir sivilce çıkar yüzümde 2 ay kalırdı ufak bi rüzgar çıksın hemen yüzüm kızarır iğnelinin ne faydasını görücem ki 1 ay kıllı 1 ay izlerle böyle hayatım sürecek zaten estetisyen bişey yapamayız diyince yine aynışeyi duyunca ağlama krizim tuttu zor sakinleştirdiler beni ama inanın elimde değil ruhum hasta,yorgun,usanmış,bitkin,ölüm döşeğinde varsa bi öneriniz dinlerim çünkü danışacak başka kimsem yok annem usandım senden demeye başladı babam zaten işin dalgasında kız kardeşim lazer olmuo diye göbek atacak neredeyse(kendi yüzünde olmadığı için ailenin en güzel kızıyım havalarında)nolur tavsiyeniz önerileriniz benim için çok değerli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

acil psikiyatrise git.ilaçlar sağlıklı düşünmene yardımcı olacak.ayrıca estetik camia acayip gelişti.sakin ol ve iyi araştırmalar yap.tıp çok iddalı bir hedef.başka güzel bölümlerde var.psikolojin düzelirse kiloda verirsin.sakın bir çılgınlık yapma.inan hayat değişiyor.yeterki sen kendine dışarıdan bakabil.ve çözümler üret.canım öğretmenler yıllarca atanamıyor bekliyor.bu ülkede eğitim işi kolay değil.ama mutlaka psikiyatrise git.ben erenköy ruh sinire gittim.çok iyi canım.kilo vermeyede başladım ruh halim düzelmeye başlayınca.

ailem beni umursasa zaten biraz ruhum iyileşir annem saki hiç gençlik dönemini geçirmemiş gibi söylediklerimin altında bişeyler bulmaya çalışıyor(erkek vs.)ama inanın ergenlikten değil beni anlayan destek olan kimse yok herkes kendi derdinde ..............

Bak canım yaşlarımız yakın. Benim lisede bir arkadaşım vardı ilk arkadaşım olduğu için aramızda bir bağ var hala da görüşürüz o derece yani. Kızın cildi sivilceden geçilmiyordu! Teni esmer sivilceleri artık kocaman beyaza döndü ve favorileri vardı bıyıkları vardı ta yanağına kadar ne kadar alsa da çok çok çıkıyordu favorileri de erkeklerinki gibiydi. Kaşları da sipsiyah kalındı yolda görsen korkardın o derece. Kız asosyal oldu psikiyatrilere gittiler doktarlara gittiler azıcık dişini sıktı ve doğru kremleri düzenli bir şekilde doğru yağları merhemleri sürdü. Yazın evden çıkmadı tedavi oldu.
Geçenlerde migrostaydım onula karşılaştım üniversite2 de düşün canım sivilceler 0 a inmiş. Görmen lazım benim 2-3 sivilcem var dı onun 1 tane bile yoktu favorisi yok olmuşu hatta tepeden yaptığı at kuyruğuyla neredeyse manken gibi görünüyordu yüzü parlıyordu. Az doktora gitmedi ama işe yaradı bıyık mıyık artık çıkmıyormuş artık ne kullandıysa.. Psikologlar da işe yaramış yüzünde gülücük hiç eksik olmuyor. Kaşı biraz çok çıkıyormuş onu da cımbızla planlı bir şekilde alarak azaltmış. Zaten saçlar ve yüzdeki kıllar çokça alındığı taktirde küsermiş bu yüzden. Sana morel vermek istedim canım sakın ümidini kesme kız eczacılık okuyor şimdi. Ergenlik son evreleri olduğunda patlama yaşanıyor olur böyle durumlar sakın kendini üzme canım çok yazdım güle güle :34:

bugün tekrar bi lazer epilasyon yapılır mı yapılmaz mı diye estetik merkezine gittim ben yapamam bu genetik işte lazer yaparsam daha uzun daha gür çıkar dedi ama herkes aynı şeyi söylüyor ne amansız hastalıkmış be beni de ruh hastası yaptı.git bi test yaptır ona göre iğneli yapalım dedi ama benim cildim dayanmaz hani acısını kastetmiyorum bile(bu yaşıma kadar onlar yüzünden çektiğim acının yanında solda sıfır kalır da)ya bir sivilce çıkar yüzümde 2 ay kalırdı ufak bi rüzgar çıksın hemen yüzüm kızarır iğnelinin ne faydasını görücem ki 1 ay kıllı 1 ay izlerle böyle hayatım sürecek zaten estetisyen bişey yapamayız diyince yine aynışeyi duyunca ağlama krizim tuttu zor sakinleştirdiler beni ama inanın elimde değil ruhum hasta,yorgun,usanmış,bitkin,ölüm döşeğinde varsa bi öneriniz dinlerim çünkü danışacak başka kimsem yok annem usandım senden demeye başladı babam zaten işin dalgasında kız kardeşim lazer olmuo diye göbek atacak neredeyse(kendi yüzünde olmadığı için ailenin en güzel kızıyım havalarında)nolur tavsiyeniz önerileriniz benim için çok değerli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Genetik ben yapamam cümlesi bana çok saçma geldi ya bu olay zaten genelde genetiktir yani. Ee tamam hadi o olmadı diyelim ağda olayı var inan hiçbi'şey imkansız değil ki alt tarafı tüy yani insanlar nelerden kurtuluyorlar tedavilerle. Bence sen yüzünde diye tüy olayını büyütüyorsun ama o olmadı her şey bitti diye bakma olaya. Ayrıca rüzgar çıkar yüzüm kızarır demişsin belki de vitamin eksikliği var bence güzelce bi'cildiyeye görün ve sorunlarını anlat. Benim yüzüm ne ergenlikte ne de bu yaşımda sivilce ne bilmezdi ve ben 22 yaşımda egzama oldum. Düşün bu zamana kadar cildin bebek gibi cümlesinden sonra bembeyaz cildim kızarıklık, kuruluk, pullanma ve sivilce gibi izlerle doldu. İnan o dönem ağlayıp durdum sınav dönemim olmasa okula gitmiycem nerdeyse. Ama naptım üzül üzül sivilce de daha dip çıkar egzamada geçmez. Hemen bi'cildiyeye gittim ve ilk olarak stres yaparsam geçmeyeceğini, sivilce için yüzüme ıslak mendil+kimyasal temizleyici sürmeyeceğimi söyledi. Egzama geçirenler bilir çok illet bi'şeydir zordur geçmesi ben ilk aşamada çok çok dikkat ettiğimden geçirdim, şu an sorunum yok çok şükür. Ayrıca çinko eksikliğim olduğunu öğrendim düzenli olarak ara vere vere ilaç kullanıyorum. Ben bu eksikliği öğrenene kadar ne ağlıyodum lisede saçım avuç avuç elime geliyordu milletin ki rapunzel gibi benim kedi kuyruğu gibiydi :) Sonra vücudum da kistler çıkmaya başladı ağrılı ağrısız. En son çinko eksikliğinden sonra dikkat ettim ve şuan sağlıklıyım çok şükür. Yani demem o ki sende bitiyo olay. İsterse 10 kişi olmaz desin kıl bu ya amansız hastalık mı illa ki bi'çözüm var. Öncelikle kendini inandır. Cilt bakımı yap aktarlardan doğal sabunlar, yağlar al mesela kimyasal içerikli sabun kullanma ben defne sabununun çok faydasını görmüştüm. Dışarı çıkarken de kapatıcı, pudra bebek gibi olursun. Ama karamsar olursan ne yaparsan yap o tüyler geçse de aynada beğenmezsin kendini şartlandırdığın için. Kendine güven ve dua et böyle düşünmemek için :34:

canım bende de aldırıyorum sıvılce cıkıo aldırmıorum sakal gıbı duryo napacagımı bende sasırdım..ama kısın ıgnelı epılasyona gıt bende dusunuyorum..öncelıkle paran varsa yada bırıktırebılıosan ıyı bı dermotoloğa gıt o sana tavsıyede bulunacaktır.benım kıl tuy sorunu yuuzmdede bıtmıo popomda sırtımdada var kötü bı durum.. yaa ne sakallı ınsalrı kılsız yapıolar sen ıyı bı dokt gıt.ankarada yasıosan bende senın ıcın arastırrım.sımlık sır agda yaptır canım olurmu..bu arada üniversıte durumun ne asamada bılmıorum ama ınsallah ıyı bı yer kazanırsın.

Yazdıklarını okuyunca lise yıllarındaki bir arkadaşım geldi aklıma. tıp hayali onu yeterince bakımsız çevresinden kopuk dalga geçilen bir tip yapmıstı ve aynı bahsettiğin gibi onun da yüzünde tüylenme ve ciddi anlamda iltihaplı sivilceler vardı. psikolojisi hic normal degildi tedavi görüyordu. belki senin de buna ihtiyacın vardır ne dersin?
Herkes hayallerine ulasabilseydi böyle mi olurdu hayatın düzeni?
O arkadasımın sonunu da söyliyim normalde türkiye derecesi yaptıgı halde normal sınavda bu basarısını gösteremedi ist. üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik okuyo.
Gayet de memnun. cunku cevreden o kadar kopuktu ki doktorlugu becerebilir miydi meçhul. o kapalı laboratuar ortamında arastırma yapmayı secti. cok da dogru bir karar verdi.

Back
X