- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lys açıklanmış naptın öğrenebildin mi sonucunu?
tıp fakultesını ıstemenın altında yatan temel nedenlerden bırı bu kıl sıvılce sorunun olabılırmı acaba? sankı orayı okursan kendı sorunlarınıdamı halledeceksın.. yasın daha cok kucuk ben 29 yasımdayım bende bunalım gecırıyorum ınankı benımde kıl sıvlce sorunum var benımde gun ısgında kıllarım dehset gorunuyor sır agda yapıtırıyorum.. ınan benımde ok sınırlerım bozuluyor.ama sen bence baska bı dokt gıt lazer yapamam dıyen bır yer olmaz yaa ıllakı yaparlar ıgnelı epılasyon özellıkle kıl kokuna oluyor dıgerlerıne bır etkısı yok.. ayrıca herkez dokt olmak zorunda degıl sende degılsın allahtan hayırlısı olsun.. dusun ya kazanamdın dıe ıntıhar edıcem dıosun.. sen bı hastayı nasıl ıyıılestıreceksınç bence bu olay senın ıcın en hayırlısı.. cokta ıstıyosan ılk once kendın duzel sonra dokt olmak ıste canım benım senı cok ıyı anlıyorum.hersey olur yeterkı sen mutlu ol.
acil psikiyatrise git.ilaçlar sağlıklı düşünmene yardımcı olacak.ayrıca estetik camia acayip gelişti.sakin ol ve iyi araştırmalar yap.tıp çok iddalı bir hedef.başka güzel bölümlerde var.psikolojin düzelirse kiloda verirsin.sakın bir çılgınlık yapma.inan hayat değişiyor.yeterki sen kendine dışarıdan bakabil.ve çözümler üret.canım öğretmenler yıllarca atanamıyor bekliyor.bu ülkede eğitim işi kolay değil.ama mutlaka psikiyatrise git.ben erenköy ruh sinire gittim.çok iyi canım.kilo vermeyede başladım ruh halim düzelmeye başlayınca.
bugün tekrar bi lazer epilasyon yapılır mı yapılmaz mı diye estetik merkezine gittim ben yapamam bu genetik işte lazer yaparsam daha uzun daha gür çıkar dedi ama herkes aynı şeyi söylüyor ne amansız hastalıkmış be beni de ruh hastası yaptı.git bi test yaptır ona göre iğneli yapalım dedi ama benim cildim dayanmaz hani acısını kastetmiyorum bile(bu yaşıma kadar onlar yüzünden çektiğim acının yanında solda sıfır kalır da)ya bir sivilce çıkar yüzümde 2 ay kalırdı ufak bi rüzgar çıksın hemen yüzüm kızarır iğnelinin ne faydasını görücem ki 1 ay kıllı 1 ay izlerle böyle hayatım sürecek zaten estetisyen bişey yapamayız diyince yine aynışeyi duyunca ağlama krizim tuttu zor sakinleştirdiler beni ama inanın elimde değil ruhum hasta,yorgun,usanmış,bitkin,ölüm döşeğinde varsa bi öneriniz dinlerim çünkü danışacak başka kimsem yok annem usandım senden demeye başladı babam zaten işin dalgasında kız kardeşim lazer olmuo diye göbek atacak neredeyse(kendi yüzünde olmadığı için ailenin en güzel kızıyım havalarında)nolur tavsiyeniz önerileriniz benim için çok değerli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bugün tekrar bi lazer epilasyon yapılır mı yapılmaz mı diye estetik merkezine gittim ben yapamam bu genetik işte lazer yaparsam daha uzun daha gür çıkar dedi ama herkes aynı şeyi söylüyor ne amansız hastalıkmış be beni de ruh hastası yaptı.git bi test yaptır ona göre iğneli yapalım dedi ama benim cildim dayanmaz hani acısını kastetmiyorum bile(bu yaşıma kadar onlar yüzünden çektiğim acının yanında solda sıfır kalır da)ya bir sivilce çıkar yüzümde 2 ay kalırdı ufak bi rüzgar çıksın hemen yüzüm kızarır iğnelinin ne faydasını görücem ki 1 ay kıllı 1 ay izlerle böyle hayatım sürecek zaten estetisyen bişey yapamayız diyince yine aynışeyi duyunca ağlama krizim tuttu zor sakinleştirdiler beni ama inanın elimde değil ruhum hasta,yorgun,usanmış,bitkin,ölüm döşeğinde varsa bi öneriniz dinlerim çünkü danışacak başka kimsem yok annem usandım senden demeye başladı babam zaten işin dalgasında kız kardeşim lazer olmuo diye göbek atacak neredeyse(kendi yüzünde olmadığı için ailenin en güzel kızıyım havalarında)nolur tavsiyeniz önerileriniz benim için çok değerli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!