intikam almam lazım

gaziantepli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
24
3
28
Kızlar ben bugunde dediğim gibi 5 ay süren bir evliliğin arkasından şu an dulum yaşım. 19 ve o.adam.bnm akrabam ve 14.06.2015 kuzenimin düğünü var benım o zamana kadar acil.kilo vermem. Lazım ben sıkıntıya girince kendimi yemeğe verdiğim için. Aşırı kilo.aldim şu an 85 kiloyum acil 10 kilo vermem. Lazım bir iki ayda formülü olan var mı ??? Not ; oda o düğünde olacak...

Son düzenleme:
Kilon yüzünden mi ayrildi senden?
Diyetisyene gidip güzel bir diyet programi ve sporla sağlikli kilo verebilirsin.

Hayır kilo yüzünden değil kaynanam yüzünden yıkıldı yuvamiz. .. görünce canı yansın istiyorum ve zayiflamak istiyorum... zaten eeşim 110 kilodan fazlaydı

dukan diyeti yap.internetten araştır bulursun zaten.güzel bir diyet.herkes yapıyordu bu diyeti ve memnun kalıyordu.sonda bende dayanamadım bu diyeti uyguladım ve sonuç muhteşemdi.güne bir kilo atıyorsun.haftaya 5 kilo garanti.

Biz burdan senin kilo vermeni nasıl sağlayabiliriz?:KK57:
Forumda sağlıklı beslenme ve diyet grupları var oralara bir göz atsaydın önce keşke.:KK39:
Diyetisyen dururken burdan telekinezi ile seni yönlendirmemizi düşünmedin heralde?

Şu an profosyonel destek alamam yürüyüş yapıyorum ve ip atliyorum. .. yani zayiflamak icin bir formül bir karışım varmı az yemekten ve diyetten hariç onu soruyorum. ..

neden böyle bişey yapıyosun ki. kaybettiğin kıza dön bi bak istedim falan mı diceksin bence hiç girme o topa. geçmişte kalmış sonuçta üfle gitsin.

Kızlar ben bugunde dediğim gibi 5 ay süren bir evliliğin arkasından şu an dulum yaşım. 19 ve o.adam.bnm akrabam ve 14.06.2015 kuzenimin düğünü var benım o zamana kadar acil.kilo vermem. Lazım ben sıkıntıya girince kendimi yemeğe verdiğim için. Aşırı kilo.aldim şu an 85 kiloyum acil 10 kilo vermem. Lazım bir iki ayda formülü olan var mı ??? Not ; oda o düğünde olacak...

Şu an profosyonel destek alamam yürüyüş yapıyorum ve ip atliyorum. .. yani zayiflamak icin bir formül bir karışım varmı az yemekten ve diyetten hariç onu soruyorum. ..
Sakın zayıflama hapı adı altında satılan ilaçlardan falan kullanıp sağlığını tehlikeye atma.

Son düzenleme:

cok gencsin ya canim benim ayrica hemsehriyiz :) benim bir formülüm yok ama insaallah dileedigin kiloya ulasirsin.. bol bol su ic ekmegi kes ve spor...

ben sana diyet onereyım sabah kalktıgında bır bardak ılık suya bı ıkı damla elma sırkesı damlat ıc bı saat sonra kahvaltı yap
sekersız cay bı dılım yagsız peynır 3 zeytin ıkı ınce dılım kepek ekmegı yulaf tam bugday çavdar bunları degıstıre degıstıre ye bol maydonoz domates salatalık

ara öğun
saaat on gıbı bır galeta bı mınık bı kase yogurt

öğlen
nır ınce dılım ekmek ( yukardakılerden bırı olack )
4 yemek kasıgı sebze yemegi bı kase yogurt bı dılım peynır

ara öğun
mınık bı kase beyaz leblebi

akşam
haşlanmaıs brokolı , karnıbahar ıspanak vb bı kase yogurt bı ınce dılım ekmek

saat 9 da

bi kase yagsız yogurt

bol zayıflamalar 1200 kalorılık dıyettır

Diyetisyene git bunun için lakin iyi bir intikam istiyorsan fiziginle değil mutlu oldugunu sonuna kadar göstererek yaparsın :KK51:

Neyin intikamını almayı düşünüyorsun bi önceki konunda görücü beklemiyomuydun sen olmuş bitmiş daha neyin intikamı cok şaşirtiyosun konunarinla cocuk gibi davraniyorsun

Neyin intikamını almayı düşünüyorsun bi önceki konunda görücü beklemiyomuydun sen olmuş bitmiş daha neyin intikamı cok şaşirtiyosun konunarinla cocuk gibi davraniyorsun
Aile baskisindan dolayi evet evlenmek ama.o adamıda yakmak istiyorum. Beni her gördüğünde erisin için icin

X