Doğal Saç Bakım Kürleri İpek Gibi Saçların Sırrı

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.257
2.980
İpek gibi yumuşak ve pürüzsüz görünen saçların sırrı bakım uygulamaları yapmaktan geçer. Saçların düzenli olarak kestirilmesi saç uçlarını koruyacağından ayda bir kere uçlarından aldırmak saçınızın daha hızlı uzamasını sağlar.

İpek gibi saçların sırrı bitkisel yağlardan geçmektedir. Saçınıza uygulayacağınız sıcak yağ uygulamaları her hafta düzenli uygulanmalı ve ipeksi saçlar yaratılmalıdır. Saçların yumuşak hale gelmesi için kullanılan yağlar; zeytinyağı, hintyağı, badem yağı, hindistan cevizi yağıdır. Bu yağları kendi başına olduğu gibi birbirleriyle karıştırarak da kullanabilirsiniz. Yağları kullanmadan önce ısıtarak uygularsanız saçlarınızın yumuşaklığı artacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Saçlarınızın mis gibi kokmasını ister misiniz ? O zaman şöyle yapıyoruz ; önce güzel bir banyo yapıyoruz saçlarımızı temizliyoruz bakim gerekiyorsa bakimini yapiyoruz . Sonra banyodan cikip nemini aldigimiz saca serum suruyoruz , ama serum surmeden once kullandigimiz serumumuzu avucumuza sıkıp icine bir damlada yasemin esansı damlatiyoru karistirip avucumuzda yayip saclarimiza suruyoruz , sizi temin ederim yolda yürurken sacinizin mis kokusu arkanizdan gelicek


iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
 
X