iphone ve ios 6 sürümü !

valla diğer modelleri bilmiyorum ama benimki 3gs şarj falan dayanmıyor bugün hemen hemen hiç kullanmamama rağmen şarjım çok az kalmış wi-fi de kapalı halbuki

guncelleme sartmiydi ki acaba bida olursa arastirmadan guncellemicem bide geride donemedim guncellemeden yarida birakacaktim ama olmadi

guncelleme sartmiydi ki acaba bida olursa arastirmadan guncellemicem bide geride donemedim guncellemeden yarida birakacaktim ama olmadi

valla ben hiç elimi sürmedim hep kocamın yüzünden bi rahatsız etme modu gelmiş de onu öve öve bitiremedi bana sevdirmek için sanki çok lazım çok önemli işler yapıyorum telefondan

valla ben hiç elimi sürmedim hep kocamın yüzünden bi rahatsız etme modu gelmiş de onu öve öve bitiremedi bana sevdirmek için sanki çok lazım çok önemli işler yapıyorum telefondan

rahatasiz etme moduda tuslar kilitliyken gelen aramalarda sessize aliyo telefonu o kadar cok lazimdi

yüklediğin uygulamalar siliniyor benimde silinmiş fabrika ayarlarına dönüp yenilikler yüklenmiş oluyor icloudu bende bilmiyorum eşimden öğreniyim yazarım

yüklediğin uygulamalar siliniyor benimde silinmiş fabrika ayarlarına dönüp yenilikler yüklenmiş oluyor icloudu bende bilmiyorum eşimden öğreniyim yazarım

fabrika ayarlarina donuyummi acaba ama bu seferde silinir resimler filan :26:

Hiç sevmedim bu ios6 yı.

Telefonumda ne var neyok silindi.

En çok da kuzuların fotolarına üzüldüm.

Bir de you tube uygulamam değişmiş yenisine hiç alışamadım.

Youtube silinmedi kızlar kaldırıldı. Artık AppStore dan yüklediğimiz youtube u kullanıcaz.
İcloud a gelecek olursak www.icloud.com adresinden kullanıcı adınız ve şifrenizi girerek bilgilerinize erişebilirsiniz.
Misal telefon rehberiniz orada kayıtlı mail, takvim vs. orada yedekte duruyor.
Bakın bir alıntı yaptım
Örneğin iPhone’um ile çektiğim bir fotoğraf, ben hiçbir şey yapmadan önce iCloud’a gönderiliyor, iCloud da bu fotoğrafı Mac, iPod ve iPad ve Apple TV’me gönderiyor. Böylece eve döndüğümde çektiğim tüm resimleri diğer cihazlarımda da hiç bir şey yapmadan görebiliyorum :)
icloud un içeriğini daha rahat anlamanız açısından eklemek istedim

5.1.1 e dönebilirsiniz ama baya uzun bir işlemi var internetten araştırın bi, shsh almak lazımmış nasıl bir şeyse o da artık bilemedim :)

güzelmiş giriyim o zaman iclouda tey tey

Tweety,
konuları olması gereken bölümlere açmalısın, bu konu BDV konusu mu sence

ben fab.ayarları gibi düşün demek istedim canım
normalde oluyor mu bilmiyorum
hii ALLAHTAN donmedim ya
ya ben icloud kullanma yaptim
Tweety,
konuları olması gereken bölümlere açmalısın, bu konu BDV konusu mu sence

neden olmasin benimde derdim bu

en cok okunan yer burasi ondan buraya actim

Ben de hiç yedekleme almadan IOS6 sürümünü yükledim.. Ooo klavye çok iyi olmuş derken uygulamalarımı göremedim.

Eşim en son aldığım yedekle senkronize etti I-tunestan sorun çözüldü. Güncellemelerden önce yedeklemek gerekiyormuş, maalesef.

Kardeşimle konuştum arkadaşlar gece yarısı telefonda konuştum ilk başta fırça yedim beni niye uyandırdın diyor kendisi çok yorgunmuş sonrada diyor şaka yaptım tabi arayabilirsin diyor shsh kaydı gerek diyor ama baya uzun bir işlem diyor çevrelerinde telefondan çok iyi anlayan birisi olması gerek diyor herkes yapamaz diyor bende anlamıyorum bu tür şeyleri ögrenmemiz lazım

telefondan iyi anlayan biri yok cevremde sanirim boyle kalacak ya you tubede video arayinca cikmiyor simdi acaba bi tek bendemi boyle:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…