iradeye gerek kalmadan sigarayı bırakın

Blackshe

bekle geliyorum 65 :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
990
114
Selam arkadaşlar
bu bölüme oldukça sık giriyorum ve bir çok kişi sigaradan kurtulmanın kolay yollarını arıyor. Bende sigarayı bırakalı bugün 18. günüm. Günde 2 buçuk paket içen ve neredeyse 18 yıllık tiryakiydim ki .....tanışana kadar. Bugüne kadar hiç sigarayı bırakmak gibi bir düşüncem olmamıştı çeşitli forumlarda bu ilacın ismini duyana kadar. Benim gibi ağır bir tiryaki acaba bu ilaçla bırakabilir mi diye düşürken bir anda eczaneye gidip ilacı aldım ve bugün ilacı kullanalı 30 günüm sigarayı bırakalı 18. günüm :) ve inanın bana bu ilaç ile sadece ama sadece iradenizin yüzde 1 ini kullanıyorsunuz. Sigarayı bırakmak bu kadar kolayken niye iradenizi zorlayasınız ki ? yada neden azalta azalta bırakırım diyip kendinizi kasıyorsunuz? Bu ilaç bir mucize arkadaşlar ben kurtuldum sizlerde bu başlığı okuyup belki sigarayı bırakırsınız diye açtım bu konuyu çünkü sigaranın bukadar kolay bırakılabildiğini bilseydim çok önceden denerdim bu ilacı sizlerde bu mucizeden faydalanın istedim hiç bir zorluk çekmeden :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merheba insallah sende bidaha icmezsin benim kardesim bi ilac aldi kullandi ama iki ay sonra gene basladi ona baktim gene baslayinca ben ilaci almadim

Lütfen ilaç isimleri yazmayınız, hele ki bu tip ilaçları, reklama girer zira.
Ayrıca lütfen ilaçları tavsiye etmeyiniz, hertürlü ilaç doktor reçetesi ve önerisiyle alınmalı, tavsiye ettiğiniz ilacın kalp krizine neden olduğunu biliyor musunuz?

X