- Konu Sahibi CiciliBicili
-
selam
ben de irenbe'de tüp bebek tedavisine başladım geçen ay, herkes çok ilgili ve kendinizi çok rahat hissediyorsunuz, ben daha önce başka bir yerde tedaviye başlamamıştım, İrenbe ilk benim için,...
doktorum Aral Bey, burada genelde Dilek Hanımdan sözedildiğini okuyup duruyorum saatlerdir, Aral Beyin hastası yok mu hiç aranızda????????????*
Aral Bey de çok ilgili ve sıcak bir doktor, ona güveniyorum...
1 nisan günü transferim gerçekleşti, 13 nisan günü tahlile gideceğim,
umarım sizlerle güzel haberlerimi paylaşırım
ve herkesin güzel haberlerini alırız buradan..
canım güzel haberleirni bekliyorum inşaallah ama inşaallah haykırısınnnnn
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
bugün 12. günümdü, 1 nisanda 3 adet 4 hücreli miniminnacık embriyo yerleştirilmişti...
kandaki hcg değerim 43 (aslında önce bana düşük geldi burada herkesin 200-300 falan çıkıyordu, doktoruma sordum normal mi diye ?????? 5'in üstü hamileliktir dedi....1 gün sonra 2. test için tekrar gidicem 2 katına çıkkması gerekiyor değerimin... inşallah çıkacak...)
hepinizi kucaklıyorum, kocaman ..........
hepimize güzel gelecek günleeeeeeeeeeeer... üzerine tereyağ ve reçel sürülmüş kızarmış ekmek tadında günleeeeeeeeeeeeer..
bebek ağlamaları, gülmeleri, uykusuz, ama huzur dolu upuzuuuuuuuuuuun saatler..
Camella çok sevindim, hayırlı olsun , Allah sizi nazardan korusun (nazar boncuğu işareti koyacaktım bulamadım). Önümüzdeki ay benim de İrenbede tüp bebeğim yapılacak. Doktorum Dilek Hanım. Sanki kendim hamile kalmış gibi sevindim. Çok mutlu oldum çoooook.
canım çatladım yatmadım bak hala sevindim hemde çok ama çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk allahım sağlıkla kucagına almak nasip etsin yataımda işe geç kalmayayım bari öptüm seni
arkadaşlar irenbe aral özbal ın hastası var mı aranızda .ben irenbeyi internetteki araştırmalarımdan buldum nasip olursa haziranda tüp bebek yaptıracağız irenbe aral özbala umarım bi aksilik çıkmaz .başka irenbede tüp bebek yaptıran var mı ?beni bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba ben aral beyin hastasıyım.kistim vardı önce allahın sonra aral beyin sayesinde kurtuldum.ameliyat oldum ve çok çabuk iyileştim.bende şimdi bebek için çalışmalara başlıcam.ama memnun kalıcanı düşünüyorum.aral bey süper bir doktor.onu gördükten sonra başka bir doktora gitmeyi düşünceğini sanmıyorum.çok yoğun biryer özellikle c.tesi günleri bir yarım saat kırk dk falan rahat bekliyorsun ama inan değer.
CNM ASLINDA BEN DAHA NE YAPMAM GERKETGIGINE BILE KARAR VEREMEDIM BU AY TUP BEBEK BASLIYACAKTIK AMA IZMIRDE ADNAN KEKLIK DIYE BI DOKTOR VARMIS COK III DIYORLAR BAKALIM GALIBA BIDE ONU DENEDIKTEN SONRA TUP BEBEGE GECECEM HAYIRLISI ARTIK:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?