Iri Bebek :(

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
Selam kizlar yarim saat once ultrasona girdim bebegim normalde 25+4 tu bugun.
Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
fotodaki olculerimiz :/ resim gobisi ve ayaklari var.
Sizin bebisinizin durumu nedir kac kilo bilmek istiyorum

Eklentiler

• 20150430_173234.jpg
    20150430_173234.jpg
    83,3 KB · Görüntüleme: 380
Canm benim çok şükür sağlıklı eylül daha ne istiyorsun sagsalim dogsunda normal sezaryan önemli değil kat kat bir minik geliyo :))

aynen ogle bisi olcak sanirim saglikli olsunda gerci esimde bende iriyiz esim 187 boyunda 115 kilo
ben 170 boy 91 kilo.
kilo almisim son1 ay icinde 5 kilo :)
ne kadar dikkat etsemde kaciyor sanirim.

Ama 26+4 1 hafta onden geliyor ve 983gr doktor cok iri bebek dedi boyle giderse normal dogum imkansiz dedi cok sukur saglikli kizim kipir kipir ama uzuldum boyle deyince hatta 4 kilo ve ustu de cikabilir dedi.
sooklari yasadim.
suan cok fena bir durumdayim ve bende kilo almisim yarin sabah seker yuklemesi yapilacak..
ben 25+5 te gittiğimde 980 gr dedi ama hiç iri bebek falan demedi gelişimi gayet iyi dedi sadece

bizim doktor mu dengesizdi acaba ?
bak sen 25+5 sim birde ben 26+5 im.
ozaman normal ya adam bizim aklimizi bulandirdi nerden gittik ona :/
sanırım seninle sat tarihimiz aynı. ben geçen hafta c.tesi gittim doktora.açlık ve tokluk şekeri baktırmıştım gitmeden o da gayet iyi çıktı.çok bilgim olan bir konu değil ama hiç sıkıntıdan bahsetmedi o yüzden sıkma canını.ilk çocuğumda öyle çok geriden gitmiyordu yani 3 850 ve normal doğmuştu.hakkımızda hayırlısı olsun canım

sooklari yasadim.
Canim onlara takilma benimki 2 hafta onden gidiyordu suan 1 haftaya dustu o normale doner hic belli olmaz kac kilo dogaxagi. Isterki de dogsun 5 kiloya kadr normal doguma alabiliyorlar

sanırım seninle sat tarihimiz aynı. ben geçen hafta c.tesi gittim doktora.açlık ve tokluk şekeri baktırmıştım gitmeden o da gayet iyi çıktı.çok bilgim olan bir konu değil ama hiç sıkıntıdan bahsetmedi o yüzden sıkma canını.ilk çocuğumda öyle çok geriden gitmiyordu yani 3 850 ve normal doğmuştu.hakkımızda hayırlısı olsun canım

amin canim 3 kasim son regl.
takmiycam ya zaten guzel de besleniyoeum meyvem sebzem eksik olmuyor

Canim onlara takilma benimki 2 hafta onden gidiyordu suan 1 haftaya dustu o normale doner hic belli olmaz kac kilo dogaxagi. Isterki de dogsun 5 kiloya kadr normal doguma alabiliyorlar

benim doktorum salak ya korkuttu bizi yok boyle goderse normal dogum imkansiz yok 4.5 5 kilo cikar bu cocuk dengesiz sanirim :KK43:

Canim ben son aya girdim. Benimki de iriymis.Dr yuksek ihtimal sezaryen dedi. Bugün belli olacak bakalim :)

Canim ben son aya girdim. Benimki de iriymis.Dr yuksek ihtimal sezaryen dedi. Bugün belli olacak bakalim :)

olsun kiz zayif olacagina ne guzel iste ele avuca gelir daha guzel bakariz bebeklerimize :KK66:
36.ci haftadan sonra 1 haftada 1 kontrol ediliyor dimi nst ye baglaniyormus die duydum.
hayirlisiyla insallah kucagimiza aliriz.
sezeryan sevmiyorum ben normale hazirlamistim kendimi ama bakalim kader kismet

X