• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş arkadaşının eski sevgilisine aşık olmuş

Daha 1 yaşında bu çoçuk, kendi kendine mı oldu mu, heyecan 5 gün önce mi bitti? Ne olursa olsun eşind büyük haksızlık bu şu anda. Çoçuk olmasaydı peki aşk bitti ayrılsın öyle devam etsin diyebilirdim daha rahat ama böyle?
Eşi şu anda gece gündüz bir bebekle ilgileniyor Allah bilir belkide kendisine vakit ayıramıyor kocasına yetmediği için heyecan bitmiş... eğer böyle bir şey ise o zaman yazık günah gerçekten.
Bu arada eşind ve çoçuğuna karşı sıfır suçluluk duymazken arkadaşına karşı mı duyuyormuş yani?
Yok be zaten karakter eksikliği var, arkadaşıma karşı da suçluluk duymasın rahat etsin sonuçta eşinden bıkmış olabilir böyle şeyler.. arkadaşı yine şanslıymış ki ilişki bitmiş. Eşi ne yapsın ...

İş arkadaşına karşı suçlu hissedeceğine biraz adamsa karısına karşı hisseder! Ahlaksız herif bide burdan destek görmeyimi bekliyo! Sende ağzının payını verip haddini bildirmek yerine buraya mı soruyosun napsın diye? Azıcık erkek olsun karısından boşansın sonra ne halt yiyosa yesin!

Utanmaz yakışıklılığı batsın karısından çocuğundan utanıp mahcup olacağına elin adamından mahcup olmuş öyle mi ahlaksız.

Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.

Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Böyle bi haltı yiyor eşine karşı mahçup ve suçluluk hisseymiyorda, arkadaşına karşı mı mahçup ve suçluluk hissediyor. Ne tuhaf insanlar var şaşmamak elde değil en büyük mahçubiyeti suçluluğu çocuğuna bakarak yaşaması lazım....

Ulan hanzoya bak ya. İş arkadaşına karşı mı suçlu hissediyomuş? Karısı nolmuş!?

Bence o arkadaşında sensin. Bir kadın bu olayı hiç bişey yokmuş gibi böyle gayet içine sinmiş bi şekilde anlatamaz.
Bende kendisi diye düşündüm, akıllı olan bi insan sen ne halt yiyorsun der burda gelip normalmiş gibi yazıp fikir almak istemez. Vicdanmı rahatlamaya çalışılıyor

O kız bu adamın evli olduğunu bilmiyor mu bu ne haysiyetsizlik. Adamın yaptığını söylemek dahi istemiyorum ağzım bozulabilir. Heyecanı kalmamak değil o heyecan yapmak işine gelmiyordur

Bu işin sonunu söyleyeyim adam o kızla biraz takılır şey gibi işte anla sen. Ondan sonra napıyorum ben der pişmanlık Yaşar. Çevrenin de baskısı ile evine döner o kız da g.t gibi ortada kalır.

Kadına ve bebeğine çok üzüldüm heycanı gitmişmiş yazık olan gencecik bir anne ve bebeğine olacak bu erkekler neden böyle yarabbim :olamaz:

Zaten söylemek istediğim pek çok şey söylenmiş. Allah böylelerinin... Boşluğu istediğiniz gibi doldurun.

Bu bahsettiğiniz şahsın iş arkadaşına karşı değil de eşine karşı çok mahcup olması lazım. Ne demek heyecanını kaybetmiş? Bu kadar mı basit düşünceli arkadaşınız? Allah korusun gerçekten bu tarz insanlardan herkesi. Hem evli hem de bir evladı var. Ayrıca eşini iş arkadaşının eski sevgilisi ile aldatıyor, eşinin hiçbir şeyden haberi yok. Sadece iş arkadaşına karşı mahcup oluyor çünkü eşini aldatması normal, kabul edilebilir ama iş arkadaşının eski sevgilisi olması sorun. Eğer gerçek arkadaşsanız karşınızdaki şahısa çok büyük bir yanlışın içerisinde olduğunu söylemelisiniz. Ya da arkadaşınızın eşini uyarmalısınız ki kurtulsun bir an önce bu şahıstan. Erkeklere güvenmekten korkuyorum artık. Allah her şeyin hayırlısını versin.

:KK14: ay yazziiikkk is arkadasina cok üzüldüm wahhh wahhh ne terbiyeli ya bide utanmis mahcup olmus... kiyamammmm kiyamammm ben ona hic kiyamammmmm....

Evlilik ölene kadar verilen bi söz. Heyecan bitti diye eşini çocuğunu yarı yolda bırakmak karaktersizliktir. Hangimizin annesi babası heyecan bitti diye bıraktı gitti. 10 sene birlikte uyursan artık o heyecan değil bağlılık ve sevgiye dönüşmeli. Madem sözünü tutamıyorsa da boşansın sonra konuşsun watsaptan.

Selam arkadaşlar..
Geçen bir tanıdığımla konuştum. Bu siteden bahsettim biraz. Kendisi erkek olduğu için benim yazmamı istedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyormuş.

Çok fazla uzatmak istemiyorum hemen kısaca anlatayım.
Arkadaşım 29 yaşında yakışıklı kategorisine giren bir erkek, evli ve 1 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlu var. 9 yıldır eşiyle birlikte ama sanırım ona karşı heyecanını kaybetmiş.
Bu oğlan, iş yerindeki arkadaşının eski sevgilisine aşık oluyor. Onunla whatsappta hergün konuşuyorlarmış.. İş arkadaşına karşı acayip mahçup ve suçlu hissediyor, ama bu durumdan da bahsedemiyor kimseye

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. Ekran alıntısı yapıp okutacağım
Karisina karşı suçlu ve mahçup hissetmiyor da iş arkadaşına karşı mu mahçup hissediyor? Karısının çöp kadar değeri yok demek ki adamın gözünde. O zaman ne halt yemeğe evliliğini sürdürüyormuş? Boşansın sonra ne b*k yerse yesin. Sizde kusura bakmayın ama, şuan da karısını aldatan bir adamın konusunu açmak yerine adama yardımcı olma fikir verme konusu açıyorsunuz. Ne diyelim yani?

Yok ya hiç mahçup olmasın, ne var bunda. Gitsin yazsın arkadaşının eski sevgilisine. Aşk bu sonuçta. Gönül ferman dinler mi? Arkadaşı yeterince genişse zaten hiç sorun çıkmaz. Karısını aldatan yalancı biri arkadaşını çok kolay kandırır hiç düşünmesin bence.

İş arkadaşının ex sevgiliye daha onlar sevgiliyken göz koymuştur yoksa başka nerde görcek

Yazıklar olsun bu kadar rezil olunmaz. Ş.refsiz adam

Back
X