İş buldum ama ailem istemiyor/Konu Tekrarı

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
Merhabalar ben üniversite son sınıf öğrencisiyim ailemden uzakta bir şehirde okuyorum bu şehirde ise başvurdum ve kabul ettiler.ben burda kalıp devam etmek istiyorum ama ailem şiddetle karşı çıkıyorlar2 ay önce sevgilimin evine gittiğimi ogrenmislerdi.bu yüzden guvenemiyolarmis hep beni mi dusunuceklermis.uni bitip gelicekmisim. Sadece evlenirsem ayrılabilirmisim falan.sizce onları dinlemeli miyim yoksa önüme mo bakmaliyim.bi namus kaygısı tutturmuslar belki hayatımın en büyük şansı.niye izin vermiyolar anlamıyorum.

Merhabalar ben üniversite son sınıf öğrencisiyim ailemden uzakta bir şehirde okuyorum bu şehirde ise başvurdum ve kabul ettiler.ben burda kalıp devam etmek istiyorum ama ailem şiddetle karşı çıkıyorlar2 ay önce sevgilimin evine gittiğimi ogrenmislerdi.bu yüzden guvenemiyolarmis hep beni mi dusunuceklermis.uni bitip gelicekmisim. Sadece evlenirsem ayrılabilirmisim falan.sizce onları dinlemeli miyim yoksa önüme mo bakmaliyim.bi namus kaygısı tutturmuslar belki hayatımın en büyük şansı.niye izin vermiyolar anlamıyorum.

Bulduğunuz iş nedir ? Kazancı , şartları , geleceği ? Hangi şehirde buldunuz işi , aileniz nerede yaşıyor ? Şu anda okuduğunuz şehirde barınma için asgari gider nedir ? Bunları bilmeden yorum yapmak hatalı olur.

Sorun sevgilinizin evine gittiğinizi öğrenmeleri değildir belki de sadece. Objektif olarak kalem kalem yazıp değerlendirin durumu.

Ailenizin yanına döndüğünüzde aynı şartlarda bir iş bulma imkanı var mı yok mu ? Ailenizin yanında iken kira , elektrik , su , gıda gibi giderleriniz siz ailenize madden yardımda bulunmazsanız sıfıra inecek. Ve maaşınızdan birikim dahi yapabileceksiniz.

Gençlik var serde demeden enine boyuna inceleyin derim.

X