kızlar selam. ben şu anki işimden memnun değilim. şükürler olsun bir işim var hem de devlet dairesinde çalışıyorum, memurum ama genel idar hiz.sınıfındayım. ben senelerce dirsek çürütüp öss de hukuk akzanayım die çabaladım, kazndım. sonra da okurken çok zor sıkıntılı sınav dönemlerinden geçtim. derken stajımı yapp ruhsat aldım. en büyük hayalim avukatlık yapmak, büro açmaktı. ama olmadıııı

( kpss ye girmiştim son sene 80 pauan almıştım, hadi dedim büro açamayıp başkasının yanında çalışmanın rezilliğini de görünce devlete atanıyım avukat olarak. bendeki şans o sene av. alımı az oldu, puanlar uçtu. neyse memur oldum, ben memur olmadan 6-7 ay önce ruhsatı olan memurlar içinden hazine avukatı almışlardı,ben de bunu düşündüm kurumda sınav olunca girerim dedim. ama 5 sene bitti o sıav açılmadı gitti, hem de diğer bakanlıklar açıyor ama sadece kendi memurlarını sokuyolar sınava. bu arada evlendim, kızım oldu, bisürü sınava girdim hakimlik savcılık, icra müdürlüğü, kpss, yazılısını kazandığım sınavlar oldu mülakatta elendim, yedeğe kaldım kılpayı bana sıra gelmedi...hep bi ucunddan kaçırdımm yani

artık yoruldum... eşim de yardım etmiyor ki!!! ben kızımla mı ilgilenim,ders mi çalışıyım, yemek mi yapıyım, işe mi gidiyim, ev işi mi yaoıyım...
bana kızmayın, buldu da bunuyor demeyin kızlar sakın. işim olduu için ve devlette olduum için hep allaha şükrettim, asla nankörlük etmedim rabbime karşı, bunda da bir hayır var dedim hep sabır ettim. ama son aylarda o kadar çok şeyi kıl payı kaçırdım ve elimde paatladı ki anlatamam... yemin ediyorum size aylarca hakimlk sınavına çalıştım ve sınavdan bir gece önce geceleri rahatsızlığı çok ağır olmayan kızım sabaha kadar bağırıp ağladı, ateşler içinde yAndı, bir sınavın mülakatına giderken de aynısı oldu ve ben kızımı o halde bıraktım diye ağlayarak gittim geldim sınava

( bunları düşününce acaba rabbim bana"sen durduğun yerde dur daha" diyor herhalde diyorum. en son kpss ye gireceğim günün önceki gecesi benim kız yine hastaydı ve çocuk son bir yılda gece hastalığı 3 kez yaşadı, 3 ü de benm sınavlardan önce!!!
acaba çok istediğim için mi olmuyor. yoksa yaşım ilerledikçe ben gerizekalılaşıyor muyum. önccden herşeyi başarırdım. ne zaman evlendim, o zaman başladı başarısızlıklarım.
kızlar çok bunalımdayım. kendi mesleğimi yapmak istiyorum ama olmuyor... özelde çalışmaya da cesaret edemiyorum, sırf kızımı düşünüyorum. erken gidicem geç gelcem, belki hafta sonu bile çalışıcam, kızımla ilgilenmeye ne zamanım ne de enerjım kalmıycak diye düşünüp bu işimi bırakmaya cesaret edemiyorum. takmayım desem, hiç alakam olmayan eğitimini almadığım bir işi yapmak çok zoruma gidiyor

şanssızlıklar yakamı bırakmıyor 5 yıldır

((