- 11 Kasım 2013
- 268
- 140
- 34
- Konu Sahibi belenhatun
Bugün bir iş mülakatına gittim. Patron adayıyla dışarda biryerde oturduk, iş hakkında konuştuk. Adam babam yaşında, göbekli möbekli bir amca. Ama tabii "bey" diye hitap ediyorsun mecburen. Vallahi kızlar ilk başta bayağı babacan davrandı. Eski çalışanına bir müşterinin asıldığını söyledi, "karşındakini kızın gibi kardeşin gibi görmen lazım aslında" falan dedi, iş hattı veririz müşteriye kendi telefonunu verme falan dedi. Sonra açmayı düşündüğü işyerini görmek için çıktık ve dıştan gördüm dükkanı,işle ilgili tavsiyeler verdikçe adamın dikkati arttı. Yemek ısmarlayayım biryerde oturalım dedi, gerek yok dedim öğreneceğimi öğrenmiştim ama ısrar edince birşey diyemedim. Benim saçlarım dökülüyor biraz. Yemek yerken birden yakamdaki saçı almaya çalıştı. Nasıl utandım anlatamam. Yemeğe düşmesin diye aldım dedi. Biraz sonra yine yeltendi bu sefer ben aldım kolumdan, bunu birkaç kere yaşadık. Asılıyor mu acaba diye şüpheye düştüm. Konduramıyorum bir yandan babam yaşında adam, babacan da davranıyor, ama bir yandan da sanki asılıyor gibiydi. Tekrar arayıp haber verecek işle ilgili. Kızlar maaş iyi ve şuanda da paraya ihtiyacım var. Ama içime bir kurt düştü. Sizce yanlış anlamış olabilir miyim?