is teklifi kararsizlik

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
Merhaba kızlar...bbiliyosunuz ben babamın ilerisinde az ilerisi çok yakın küçük bir ceyiz dukkani isletiyorum...bbabamla kizkardesimle beraber kızlar biliyosunuz babam bütün hayatımı mahvediyor çok karışıyor bunaltiyor...bben bi iş teklifi aldim ipek kiprik ve kalıcı makyaj yapan çok ünlü biri var bana is teklifinde bulundu güzel bir yerde is acicam sana normalde ücretli verdiğim ipek kiprik eğitimini ücretsiz vericem dedi ama hevesli olup öğren dedi telefonlarıma bakarsın yardimci olursun gel benimle çalış dedi sana ayda 2500 veririm dedi..durumumu biliyor daha rahat olursun dedi. .şimdi benim coook zorda olsa kurulu bi düzenim var fakat çok baskı var maasimda 1000tl...aacaba kızlar kızı tanıyorum iyi biri ipek kiprik eğitimi alıp calissammi nedersiniz?

İlgin varsa tabii ki.
2500 lira az değil ki 1000 lirayla kiyaslanamaz bile.
Yok sıkılmam ilgi duyarim zevkle yaparim diyorsan hemen kabul et .
Bu firsat daha gelmez

2500 mü

Bu ülkede 20 yıllık öğretmen vs devlet memuru o maaşı almıyor

Mühendisler yeni başladıklarında yanına yaklaşamıyor

Alın eğitimi alın maaşı sonrasını düşünürsünüz

Merhaba kızlar...bbiliyosunuz ben babamın ilerisinde az ilerisi çok yakın küçük bir ceyiz dukkani isletiyorum...bbabamla kizkardesimle beraber kızlar biliyosunuz babam bütün hayatımı mahvediyor çok karışıyor bunaltiyor...bben bi iş teklifi aldim ipek kiprik ve kalıcı makyaj yapan çok ünlü biri var bana is teklifinde bulundu güzel bir yerde is acicam sana normalde ücretli verdiğim ipek kiprik eğitimini ücretsiz vericem dedi ama hevesli olup öğren dedi telefonlarıma bakarsın yardimci olursun gel benimle çalış dedi sana ayda 2500 veririm dedi..durumumu biliyor daha rahat olursun dedi. .şimdi benim coook zorda olsa kurulu bi düzenim var fakat çok baskı var maasimda 1000tl...aacaba kızlar kızı tanıyorum iyi biri ipek kiprik eğitimi alıp calissammi nedersiniz?

lise mezunusunuz sanırım.

2500 tl iyi para. hele ki 1000 tl nin yanında. burada düşünülecek bir durum yok.

ancak ben sizin yerinizde olsam bana niye 2500 versin diye düşünürdüm. iki ay sonra düşüncesinden döner diye çekinirdim.

böyle olaylar duyuyoruz. şu maaşı vericez diyorlar sonra bırakın o maaşı daha düşüğünü bile bir türlü vermiyorlar.

güvenilir biri mi bunu düşünmelisiniz.

O değilde insanları neden rencide ediyorsunuz ?? Üstüne basa basa kiprik değilde kirpik demeyi öğren diye.. Ayıp yani...

O değilde insanları neden rencide ediyorsunuz ?? Üstüne basa basa kiprik değilde kirpik demeyi öğren diye.. Ayıp yani...

Amacım rencide etmek değil değildi. Ama ipek kirpik işi ile uğaraşacaksa günde belki 100 defa kirpik kelimesi çıkacak ağzından.
Şişman diyetisyen ya da kekeme konuşma terapisti gibi bir şey.
Müşteriyi kaçırır sonra.
Değil 2500 TL, 250 TL zor kazanır.

İşi teklif eden kişi pratik eğitimini verecekmiş zaten, biz de işe başlamadan teorik eğitim verelim dedik, ne var yani bunda.
Hem de ücretsiz eğitim...

Kızla samimiyet kur iyice tanımaya bak ondan sonra karar ver. İpek kirpik uygulaması çok zor bir uygulama değil, azıcık dikkatli oldun mu uygulama olayını hemen kaparsın zaten.Eğer karşındaki kişi güvenilirse bence parlak bir teklif...

bence değerlendirmelisiniz

X